Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı kacırdım mı bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
Kızlar selam . Reglim cuma günü bitti pazar günü ilk deneme yapıldı. Ovülasyon testlerim ekte acaba yumurtlamayı kacırmış olabililir miyim

Eklentiler

• 4B6DBFE1-6868-4404-9308-085EEA868907.webp
    4B6DBFE1-6868-4404-9308-085EEA868907.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar selam . Reglim cuma günü bitti pazar günü ilk deneme yapıldı. Ovülasyon testlerim ekte acaba yumurtlamayı kacırmış olabililir miyim
Yapmaya devam edin aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapin genellikle yumurtlama 14. Gün oluyor sonrası da olabilir öncesi de

Sanmıyorum 9.günde pik olmamış.Bence her gün aynı saatte test yaparsanız daha iyi olur ve yaklaşık iki saat öncesinde sıvı alımını bırakın.

Benim 11, 12, 13. günlerde olur genelde. Değişir bu yapmaya devam edin. Bu ay 17. gündeyim hala yumurtlama görmedim. Ya adet bitimi hemen oldu ya da olacak bakalım bekliyorum 🤭

Ya size sormak istediğim. Şimdi eşimle ilk defa bu ay ardarda yumurtlama ve catlama olarak değerlendireceğiz daha önce hiç denemedik. Yüksek ihtimal benim yumurtlama cuma gününe denk gelecek. Sperm 5 gün beklemiş olacak eğer cumaya kadar yapmazsam sizce sağlıklı olurmmu yoksa bugün deneyeyim mi

Ya size sormak istediğim. Şimdi eşimle ilk defa bu ay ardarda yumurtlama ve catlama olarak değerlendireceğiz daha önce hiç denemedik. Yüksek ihtimal benim yumurtlama cuma gününe denk gelecek. Sperm 5 gün beklemiş olacak eğer cumaya kadar yapmazsam sizce sağlıklı olurmmu yoksa bugün deneyeyim mi
2 3 günde bir ilişkiye girmeniz lazım. Yoksa spermler bayatlıyormuș.

T çizgisi belirgin olması lazım yumurtlama. Diğer aylar da da T hep silik çıkıyorsa bence doktora görün. Yumurtalıklarına baktırBilirsin . Bende bu test ile hanile kaldım çok şükür. Ama t çizgisi belirliydi bende. Adet dönenine kadar sürekli yap 2. Kez yumurtlama bile olabilir

Tabi ki yumurtlama gününü değerlendir ama görev listesi gibi uygulamaktan ziyade doğaçlama içinizden geldiği zamanlarda da olmalı. Yumurtlama günü ve sonrası 5 günde en az 2 kez sağlıklı olur sanki yine de rabbim bilir ♥️

T çizgisi belirgin olması lazım yumurtlama. Diğer aylar da da T hep silik çıkıyorsa bence doktora görün. Yumurtalıklarına baktırBilirsin . Bende bu test ile hanile kaldım çok şükür. Ama t çizgisi belirliydi bende. Adet dönenine kadar sürekli yap 2. Kez yumurtlama bile olabilir
Yok benim hep T koyu oluyor . Gecen ay 11. Gün yumurtladım ondan önceki ay 14 gün

kızlar selam testlerime bakar mısnız yumurtlama yaklaşmş mı ? 2. resim bugn yaptım aynı saatte

Eklentiler

• 2.webp
    2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 1.webp
    1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 47
Back
X