bugünü ve yarını değerlendirMerhaba adetimin bitiminden beri ovulasyon yapıyorum
Hep t silik oluyordu dün akşam 21.10 da bi yaptım
Böyle çıkmıştı ikisi de aynı renk gibi 12 de yaptım meraktan bi daha o da bu şekilde oldu pik olmuş mu yumurtlamış mı oluyorum bu gece de deneyelim mi
Deneme dışında önereceğiniz yemem gereken bir şeyler var mı acababugünü ve yarını değerlendir
Ebru Ceylan abla yumurtlama başladığı günden itibaren bir hafta boyunca günde bir avakado yememizi tavsiye ediyor. Bebeğin tutunması kolaylaşıyormuşDeneme dışında önereceğiniz yemem gereken bir şeyler var mı acaba
Başka neler yapabilirim bu dönem gebe kalayım diye
Avokado , muz badem ceviz gibi faydalı besinler tüketin cevizin progesteron içerdiğini okumuştumDeneme dışında önereceğiniz yemem gereken bir şeyler var mı acaba
Başka neler yapabilirim bu dönem gebe kalayım diye
Öyle mi takip etmemiştim bu akşamdan yemeye başlayayımEbru Ceylan abla yumurtlama başladığı günden itibaren bir hafta boyunca günde bir avakado yememizi tavsiye ediyor. Bebeğin tutunması kolaylaşıyormuşbir dahakine ben de deneyeceğim
Bu akşam itibariyle yemeye başlayayımAvokado , muz badem ceviz gibi faydalı besinler tüketin cevizin progesteron içerdiğini okumuştum
Ay evet ebru ablayla bende iletisime gectim cok yardmci oluyo. 2 3 4 yuumurtlama ve catlama oldu avakado yedim 8 9 gun boyunca hergun 1 tane. Uzerinden 15 gun gecti 2 3 gun daha bekliyim test yapcm cnku 17 gun gecsin yumurtlama uzerinden diyo ebru abla. Insallah tutarEbru Ceylan abla yumurtlama başladığı günden itibaren bir hafta boyunca günde bir avakado yememizi tavsiye ediyor. Bebeğin tutunması kolaylaşıyormuşbir dahakine ben de deneyeceğim
İnşallah canım hayırlısıyla olsun sağlıcaklaAy evet ebru ablayla bende iletisime gectim cok yardmci oluyo. 2 3 4 yuumurtlama ve catlama oldu avakado yedim 8 9 gun boyunca hergun 1 tane. Uzerinden 15 gun gecti 2 3 gun daha bekliyim test yapcm cnku 17 gun gecsin yumurtlama uzerinden diyo ebru abla. Insallah tutar
Insallah insallah.İnşallah canım hayırlısıyla olsun sağlıcaklahaber ver bari işe yaradığını görüp motive olalım
Evet pik bugün ve yarın değerlendir canım yarın da test yap t çizgisi silikleşmeye başlayacaktır çatlama olmuş oluyor.Merhaba adetimin bitiminden beri ovulasyon yapıyorum
Hep t silik oluyordu dün akşam 21.10 da bi yaptım
Böyle çıkmıştı ikisi de aynı renk gibi 12 de yaptım meraktan bi daha o da bu şekilde oldu pik olmuş mu yumurtlamış mı oluyorum bu gece de deneyelim mi
Öyle yapayım çok teşekkür ederim bilgi içinEvet pik bugün ve yarın değerlendir canım yarın da test yap t çizgisi silikleşmeye başlayacaktır çatlama olmuş oluyor.
Ay çok heveslendim şu an bende öyle yapayım eve geçerken almam gerekAy evet ebru ablayla bende iletisime gectim cok yardmci oluyo. 2 3 4 yuumurtlama ve catlama oldu avakado yedim 8 9 gun boyunca hergun 1 tane. Uzerinden 15 gun gecti 2 3 gun daha bekliyim test yapcm cnku 17 gun gecsin yumurtlama uzerinden diyo ebru abla. Insallah tutar
Farketmez. Ben her gun sabah yedim avakadoyu ezdim biraz, limon sıktım birde ceviz ufaladm 3 4 tane hergun tükettim. Sadede tüketebilirsin dilimleyip. Gerckten muhtesem oluyor. Badem ceviz findk tüket.Şimdi her gün avokado yicem de kahvaltı öğünü gibi mi nasıl yapayım
Önerisi olaaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?