Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamış oluyor muyum Ovulasyonuma bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buluut8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
260
190
53
31
Merhaba adetimin bitiminden beri ovulasyon yapıyorum
Hep t silik oluyordu dün akşam 21.10 da bi yaptım
Böyle çıkmıştı ikisi de aynı renk gibi 12 de yaptım meraktan bi daha o da bu şekilde oldu pik olmuş mu yumurtlamış mı oluyorum bu gece de deneyelim mi

Eklentiler

• C8BCF1D0-D4F9-4726-9832-F24F5E237724.webp
    C8BCF1D0-D4F9-4726-9832-F24F5E237724.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 58
Böyle çıkmıştı ikisi de aynı renk gibi 12 de yaptım meraktan bi daha o da bu şekilde oldu pik olmuş mu yumurtlamış mı oluyorum bu gece de deneyelim mi
bugünü ve yarını değerlendir

Deneme dışında önereceğiniz yemem gereken bir şeyler var mı acaba
Başka neler yapabilirim bu dönem gebe kalayım diye
Ebru Ceylan abla yumurtlama başladığı günden itibaren bir hafta boyunca günde bir avakado yememizi tavsiye ediyor. Bebeğin tutunması kolaylaşıyormuş 😊 bir dahakine ben de deneyeceğim

Ebru Ceylan abla yumurtlama başladığı günden itibaren bir hafta boyunca günde bir avakado yememizi tavsiye ediyor. Bebeğin tutunması kolaylaşıyormuş 😊 bir dahakine ben de deneyeceğim
Öyle mi takip etmemiştim bu akşamdan yemeye başlayayım 🤗 teşekkür ederimm

Ay evet ebru ablayla bende iletisime gectim cok yardmci oluyo. 2 3 4 yuumurtlama ve catlama oldu avakado yedim 8 9 gun boyunca hergun 1 tane. Uzerinden 15 gun gecti 2 3 gun daha bekliyim test yapcm cnku 17 gun gecsin yumurtlama uzerinden diyo ebru abla. Insallah tutar 🤭🤭

Ay evet ebru ablayla bende iletisime gectim cok yardmci oluyo. 2 3 4 yuumurtlama ve catlama oldu avakado yedim 8 9 gun boyunca hergun 1 tane. Uzerinden 15 gun gecti 2 3 gun daha bekliyim test yapcm cnku 17 gun gecsin yumurtlama uzerinden diyo ebru abla. Insallah tutar 🤭🤭
İnşallah canım hayırlısıyla olsun sağlıcakla 🙏 haber ver bari işe yaradığını görüp motive olalım 🤣

Evet pik bugün ve yarın değerlendir canım yarın da test yap t çizgisi silikleşmeye başlayacaktır çatlama olmuş oluyor.

Ay çok heveslendim şu an bende öyle yapayım eve geçerken almam gerek 🤩 sadece farklı olarak avokado mu yedin
Başka söylediği şeyler var mı Ebru ablanın🤗

Şimdi her gün avokado yicem de kahvaltı öğünü gibi mi nasıl yapayım
Önerisi olaaaannn 🤩🤩🤩🤩

Şimdi her gün avokado yicem de kahvaltı öğünü gibi mi nasıl yapayım
Önerisi olaaaannn 🤩🤩🤩🤩
Farketmez. Ben her gun sabah yedim avakadoyu ezdim biraz, limon sıktım birde ceviz ufaladm 3 4 tane hergun tükettim. Sadede tüketebilirsin dilimleyip. Gerckten muhtesem oluyor. Badem ceviz findk tüket.

Back
X