- Konu Sahibi Ceydaerhan
Kizlar bilmiyorum sizin gobusleriniz nasil ama benimki hala yumusak. Ozellikle oturdugum zaman hic sert degil. Umarim normaldir!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde karnım yumuşak çok sinir bozucu yaa
benimkide hiç sertleşmedi yumuş yumuştu ama bu son iki hafta kala karnım çatladı ühüüüüü ühüüü dünyam başıma yıkıldı
Bende okadar yag suruyorum catlamasin diye ama kesin catlaklar olucak son 2-3 hafta kala doguma adim gibi eminim kacinilmaz son. Ne yapalim bebislerimiz saglikli sihhatli olsunlarda problem degil.
canım yağlar hiç bişeklide derinin altına nüfus etmediği için oluşabilir sen sen ol benim gibi bi hataya düşme git paraya kıyıp en iyisinden bi çatlak kremi al sonra çok pişman olursun faydasını görenler çok bak ben doğumuma iki hafta kala farkettim doğuma az kaldı fazla yayılmaz sanıyordum ama çok hızlı yayılıyor üzüntüden aynalara bakamıyorum gittim eczaneden çatlak kremi aldım geri dönüşü yok ama en azından çatlaklar yeniyken görünümünü hafifletir
ayyy şu çatlaklardan çok korkuyorum..şimdilik bişe yok ama kesin olur![]()
Bende okadar yag suruyorum catlamasin diye ama kesin catlaklar olucak son 2-3 hafta kala doguma adim gibi eminim kacinilmaz son. Ne yapalim bebislerimiz saglikli sihhatli olsunlarda problem degil.
karınları yumuşak olan gebeler size bir sorum var kilonuz varmıydı yada hayla varmı ve göbek bölgeniz daha çabuk yakalanan vü
cut tipinemi sahipsiniz?
bki degerin ne çıkıyordu..