Çamaşır ve Kurutma Makineleri yumuşatıcı kullanımı

berke_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
67
1
46
Sinop
mrb hanımlar, bi sorum olacaktı size, çamaşırlarım yıkandıktan sonra hiç yumuşatıcı kullanmamış gibi hem sert hemde güzel kokmuo, ben mi yumuşatıcıyı yanlış kullanıom acaba, çalıştırmadan önce koyuyorum, siz nasıl yapıyorsunuz öneriniz var mı bana?

canım ben önce koyunca yıkama esnasında onu alıyodu ve hiç koymamışım gibi oluyodu
ben de şimdi şöyle bi çözüm buldum
yıkama programını takip ediyorum durulamaya geçince bi kere su alıyo duruluyo
sonra onu boşaltıp ikinciye alıyo onu da boşalttıktan sonra üçüncü su almasında
yumuşatıcı bölmesine yumuşatıcı koyuyorum o zaman missss gibi oluyo
yani takipten başka çaresi yok benim için:19:

makinanızda sorun olabilir çünkü yumuşatıcı zaten çalıştırmadan konulur ve makina onu durulama suyunda alır yumuşatıcı bölmesi başka zaten deterjandan
ben bazen deterjan haznesini açıp bakıyorum durulayana kadar yumuşatıcı duruyor o bölümde yani
bir teknik servise göster istersen makinanı
ha belkide iyi bir yumuşatıcı kullanmııyorsundur
sana bingo soft u öneririm yeni keşfettim ve harika asla vazgeçemem artık:16:

makinanızda sorun olabilir çünkü yumuşatıcı zaten çalıştırmadan konulur ve makina onu durulama suyunda alır yumuşatıcı bölmesi başka zaten deterjandan
ben bazen deterjan haznesini açıp bakıyorum durulayana kadar yumuşatıcı duruyor o bölümde yani

yumuşatıcı olarak iisinide kullandm baktım yine aynı sonra ucuzundan aldım, baktm yine vernele geri döndüm ama hala aynı :50:

katılıyorum.yumuşatıcı gözünde durulamaya geçene kadar beklemeli ve o esnada almalı yumuşatıcıyı.bence de servis bir baksın

benim de çamaşırların hiç yumuşatıcı koymamış gibi oluyordu da,sanırım yumuşatıcıyı çok koymamak gerekiyomuş..

viking in mor olan yumuşatıcısından memnun kaldım.ama havlularım hala sert onlara çare arıyorum yumuşak olmadı bi türlü:(

bende evlendiğimde beri bir sürü marka dednedim kalitelisi kalitesizi pek farketmiyor bence..bimde satılan yumuşatıcı var bulut marka..onun beyazı çok güzel kokuyor herkese tavsiye ederim 3 lt fiyatı 3,90 mıydı neydi

Back
X