yumutlama günüyle alakalı sıkıntısı olanlar...

smilet

Aşkımızın MEYVESİ OĞLUM:)
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
79
1
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevenirim.. iki yıldır evliyim ve artık eşimle bebek istiyoruz normal de 28 günlük periodlarla adet gören bir insanım bu ay tam 15 inde adet olmam gerekirken bugün yani 19 da adet oldum normalde yumurtlama günü 14. gün olur ama bu ay şimdi 28lik perioda göremi ayarlıycam yoksa bu aya göremi ? çünkü geçiken arkadaşlar bazen normal tarihe dönmek için erken adet görüyorlarmış buda yumurtlamanın erken olduğunu gösteriyor.. kafam çok karıştı.. bir de bu ay hamile sandım kendimi yaşadığım hüsranda cabası..

şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaşım bence normal adet periyoduna göre hesapla çünkü kadınların çoğu yılda 1-2 kere geç yumurtlama yaşayabiliyorlarmış. benimde adet periyodum hep 28 gündü. önceki 2-3 ay 25 güne düştü ve bu ay yine 28 günde oldum. bazen aksaklık oluyor. bununda birçok sebebi oluyor. kimileri adet gecikmesine rahim bebeğe hazırlanıyor diyorlar. İnşallah seninkide öyledir.

teşekkür ederim kafam çok karışmıştı.. ovulasyon testi alayım diye düşünmüştüm.. inşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize..

ben birde bu çizelgeyi nasıl koyduğunuzu ögrenebilir miyim acaba ?? yapmaya çalıştım ama format uygun değildr çıkıyor hep..

canım sorunu anlayamadım ama çizelge derken mesajlarımın altındaki çizelgeden bahsediyorsun herhalde google'den daisypath.com adresine tıkla ilk siteye gir orada istediğin tickeri ayarla ve sonunda (en üst seçenekteki) mavi renkli for websites yazısındaki URL yazısını tıkla ve hemen altındaki kutucukta çıkan URL adresini kopyala ve kontrol panelinden profil düzenlemeye gir ve çizelge seçeneğindeki kutucuğa yapıştır. dikkat et yapıştırmadan önce kutucuk temiz olmalı. yani htpp://www diye yazı oluyor baştan onu silmelisin çünkü senin yapıştırdığın şeydede aynı şeyler yazınca karışıyor. ben baştan böyle hata yapmıştımda. ve değişiklikleri kaydet. kolay gelsin. İnşallah anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…