Prenses__0 Bir papatya hikâyesi... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 226 Emoji Skoru 145 Puanlar 18 4 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenses__0 #1 Merhabalar bayanlar bu ay ovulasyon testi denememde yumurtlamayi hala goremedim regl e 9 gün var. :/ Bu ay yumurtlamadimmi yani veya geç yumurtlayan varmı. Bu arada 37 günde bir regl oluyorum.
Merhabalar bayanlar bu ay ovulasyon testi denememde yumurtlamayi hala goremedim regl e 9 gün var. :/ Bu ay yumurtlamadimmi yani veya geç yumurtlayan varmı. Bu arada 37 günde bir regl oluyorum.
F Fatimatuz_Zehra Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 1.559 Emoji Skoru 5.782 Puanlar 88 Yaş 41 4 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenses__0 #2 Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim adete iki gün var ve halen pik gormedim bıraktım yapmayı doktora danışacağım
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim adete iki gün var ve halen pik gormedim bıraktım yapmayı doktora danışacağım
M melodyca Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 2 Emoji Skoru 1 Puanlar 6 Yaş 33 8 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenses__0 #3 ikizanasi .!.: Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim adete iki gün var ve halen pik gormedim bıraktım yapmayı doktora danışacağım Genişletmek için tıkla... Doktora danışabildiniz mi? Ne yorumda bulundu?
ikizanasi .!.: Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim adete iki gün var ve halen pik gormedim bıraktım yapmayı doktora danışacağım Genişletmek için tıkla... Doktora danışabildiniz mi? Ne yorumda bulundu?
F Fatimatuz_Zehra Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 1.559 Emoji Skoru 5.782 Puanlar 88 Yaş 41 8 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Prenses__0 #4 Çarşamba günü randevum var ınsallah gorucegim