- Konu Sahibi seymanur00
-
Yunanı bilmem ama onu istesen de istemesen de aramaman gerektiğini biliyorum.bir kere aradın mı kendini düşürürsün.zaman ve kendine.sabret.o seni mutlaka arıyacaktır.yok aramadı diyelim.o zaman da iyiki de aramamışım dersin.uzatmak istemiyorum okulumda yunan biri var. once arkadas olarak yaklasti bi kac kere disarda toplu arkadas gruplariyla bulustuk .benim ingilizcem cok kotu onunki cok iyidir. surekli benimle konustu anlamaya calisti hoslandigi belli ama...
gecen gece arkadaslarimizin dogum gunune gittik birlikte cok guzel dans ettik disco muzgi caliyordu ama biz cok romantiktik . yani cevredende oyle tepkiler aldim her yere elimi tutarak goturdu beni surekli bisey istermisin diye sordu cok ilgiliydi. herhangi yakinlasma istegi de olmadi sadece sarildik e dansettik . cok hoslaniyorum simdi :)
sonraki gece 5 de oglen hazrlan sni degisik yerlere goturmek istiyorum diye msj atmis
hazirlanip msj attim isi oldugunu soyledi bugun hic konusmadik
anlam veremiyorum
yani bir gunluk birsey de yasamis olabiliriz
sorum yunan erkekleriyle alakali
yunan sevgilisi kocasi olan biri varsa yardimci olabilir mi
nasil davranmaliyim ?
ilk adimi ben mi atmaliyim beklemek mi daha dogru olur ?
dun o kadar iyi adam bugun msj atmiyor anlamiyorum anacim liseli kizlar gibi oldum ne askmis
Ay ne guldum vallaYunan erkekleri 2.mesaja cevap vermez..
3.aramada suratına kapatır..
Yunan erkeklerının ev hali pasaklıdır..
Yunan erkekleri dıslerını ıkı kez fırcalar,parfumu 4 kez pıssstlatır..
oyy oyle yakisikli yunan olmazsa uzayli olsun kaçirilirmi yaws : ))))))))))ahahha aklıma çok sevdiğim bir dizi geldi neydi adı ya yabancı damattı sanırım oda yunan dı falan çok eglenceli diziydi ya. olabilir yani
Yunan erkekleri 2.mesaja cevap vermez..
3.aramada suratına kapatır..
Yunan erkeklerının ev hali pasaklıdır..
Yunan erkekleri dıslerını ıkı kez fırcalar,parfumu 4 kez pıssstlatır..
nazlı niko çifti ahaha nikomu yakışıklı nesi yakışıklı ya şaşı göz ben hiç begenmiyorum ama kız güzel :)oyy oyle yakisikli yunan olmazsa uzayli olsun kaçirilirmi yaws : ))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?