- Konu Sahibi seymanur00
-
Akdeniz erkekleriyle Türk erkeklerini ayıran en önemli fark duygularını belli etmeleri. Erkeklerin aynı olduğunu düşünmüyorum ama birçok açıdan da çok farklılık göstermiyorlar. Hoşlandıkları birilerine karşı kalkıp bir yıl açılmayı beklemezler direk belli ederler hareketlerini. Bir de çok sıcakkanlılar dolayısıyla bizim erkeklerimizden daha sıcak davranıyorlar. O da duygusal açıdan seni üzmesin, böyle yakınlıklar, dans son derece normal olağan şeyler. Ayrıca kültür olarak bize en yakın ülke bence. Hadi bakalım. Merakla bekliyorum gelişmeleri. :) Sevgiler.
ahahahhahah çok güldümKiz biz türk erkeğinden dertliyiz sen sınırları aşmışsın
Sen de cok yaşa canimipstiick .!.:ahahahhahah çok güldüm
çok yaşa sen
Hahahahaha çok güzel gelişmeler bunlar. Epey araştırdığı belli.Evet bir suru gelisme var yaziyorum ama okuyunca cok guleceksiniz
BEni ve dinimi arastirmis
Ders calismak icin bulustugumuzda dedi ki ben seninle ciddi bi iliski dusunuyorum. benim icin sen senin hareketlerin cok ozel :) ama hemen evlenmek istemiyorum daha cok genciz dedi sanirim birileri onu turk kizlari konusunda cok korkutmusben de dedim ki ben zaten hemen evlenmeyi dusunmuyorum okul bittikten sonra :) biraz rahatladi. Kalkmadan once elimi tuttu yine ama tutarken bile dusunuyor dinime saygisi cok. Tam kalkarken seyma ben sunnet olmak istemiyorum dedi
orda koptum gulmekten öldüm
BEn senden suan boyle bisey isteyemem suan sadece konusuyoruz benden ve dinimden bu kadar korkma dedim. Suan hala bazı sorunları cozemedik. utangaclıgımı seviyor Benim en iyisini hakettigimi dusunuyor. Suanlık ideal benim icin cok seviyorum
Evet bir suru gelisme var yaziyorum ama okuyunca cok Tam kalkarken seyma ben sunnet olmak istemiyorum dedi
Bizim muslumanlar da bir alem. Farzlari yerine getirdiler de sünnet kaldi :))Hahahhaha erkek degilmi hemen en degerlisini düsünüyorBi arkadasim almanla evlendi babasinin sarti sünnet olmasiydi, cocuk istemeye istemeye oldu, simdi kesin dille oglum olursa sünnet ettirmem büyüyünce kendi karar versin diyor Büyük bi Travma olmus...
He vallah cok sacma, cocuk devam alman gibi yasiyor, domuz eti falan ama sünnet olduya hersey tamam, sanki millet sünnetli olup olmadigini kontrol edecekBizim muslumanlar da bir alem. Farzlari yerine getirdiler de sünnet kaldi :))
Hahahahaha çok güzel gelişmeler bunlar. Epey araştırdığı belli.Artık sünnet konusunda bol bol şaka yaparsın. Sevip de seviliyorsun çok güzel. Mutluluklar. :)
Olcem simdi ya, gercekten cok tatliymis. Canim benim yazik, kimbilir neler okudu
Evet sanırım bi haber okumus turk bi kadın aldatan kocasının burnunu kesmis. Sen yapmazsın tabi ama islamda yok degil mi? Yani gercekten korkutmuslar kacıncı yuzyıldayız
Dedim belki ben de elini keserim ama surekli tutmak icin
Bu sünnet konusunda en iyisi sünnet olmaması. Benim enişteme de sünnet şart koşulmuştu ve de kabul etti. Ama daha sonradan ayrıldılar. En iyisi kendi dinini yaşaması.Tesekkur ederim: ) bence bu problemler cozulebilir. Suan konusmak icin cok erken ama aslında sunnet olmasını istemiyorum bende ilerde cocukların musluman olması yeterli. Tabi ailemle konusmadım daha iki ıc haftadır tanıyoruz birbirimizi
umarım ciddi bakışlarla söylemedin
Bu sünnet konusunda en iyisi sünnet olmaması. Benim enişteme de sünnet şart koşulmuştu ve de kabul etti. Ama daha sonradan ayrıldılar. En iyisi kendi dinini yaşaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?