yunan erkekleri hakkinda ?

Evet bir suru gelisme var yaziyorum ama okuyunca cok guleceksiniz
BEni ve dinimi arastirmis
Ders calismak icin bulustugumuzda dedi ki ben seninle ciddi bi iliski dusunuyorum. benim icin sen senin hareketlerin cok ozel :) ama hemen evlenmek istemiyorum daha cok genciz dedi sanirim birileri onu turk kizlari konusunda cok korkutmus ben de dedim ki ben zaten hemen evlenmeyi dusunmuyorum okul bittikten sonra :) biraz rahatladi. Kalkmadan once elimi tuttu yine ama tutarken bile dusunuyor dinime saygisi cok. Tam kalkarken seyma ben sunnet olmak istemiyorum dedi
orda koptum gulmekten öldüm
BEn senden suan boyle bisey isteyemem suan sadece konusuyoruz benden ve dinimden bu kadar korkma dedim. Suan hala bazı sorunları cozemedik. utangaclıgımı seviyor Benim en iyisini hakettigimi dusunuyor. Suanlık ideal benim icin cok seviyorum

Hahahahaha çok güzel gelişmeler bunlar. Epey araştırdığı belli. Artık sünnet konusunda bol bol şaka yaparsın. Sevip de seviliyorsun çok güzel. Mutluluklar. :)

Hahahhaha erkek degilmi hemen en degerlisini düsünüyor Bi arkadasim almanla evlendi babasinin sarti sünnet olmasiydi, cocuk istemeye istemeye oldu, simdi kesin dille oglum olursa sünnet ettirmem büyüyünce kendi karar versin diyor Büyük bi Travma olmus...

Son düzenleme:
Bizim muslumanlar da bir alem. Farzlari yerine getirdiler de sünnet kaldi :))

Hahahahaha çok güzel gelişmeler bunlar. Epey araştırdığı belli. Artık sünnet konusunda bol bol şaka yaparsın. Sevip de seviliyorsun çok güzel. Mutluluklar. :)

Tesekkur ederim: ) bence bu problemler cozulebilir. Suan konusmak icin cok erken ama aslında sunnet olmasını istemiyorum bende ilerde cocukların musluman olması yeterli. Tabi ailemle konusmadım daha iki ıc haftadır tanıyoruz birbirimizi

Olcem simdi ya, gercekten cok tatliymis. Canim benim yazik, kimbilir neler okudu

Evet sanırım bi haber okumus turk bi kadın aldatan kocasının burnunu kesmis. Sen yapmazsın tabi ama islamda yok degil mi? Yani gercekten korkutmuslar kacıncı yuzyıldayız
Dedim belki ben de elini keserim ama surekli tutmak icin

umarım ciddi bakışlarla söylemedin

Bu sünnet konusunda en iyisi sünnet olmaması. Benim enişteme de sünnet şart koşulmuştu ve de kabul etti. Ama daha sonradan ayrıldılar. En iyisi kendi dinini yaşaması.

Yabancı damat dizisi geldi aklìma çok tatalısnz yaa

Ama tek basina sunnet olmasida evlenmek icin yeterli degil.Bildigim kadariyla musluman bir kadinin baska dinden bir erkekle evlenmesi haram sayiliyor.

Ama sizi tanimak icin de İslami arastiriyormus ,bellimi olur sayenizde belki dogru yolu bulur ve Musluman olur.Sizde buna vesile olmus olursunuz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…