aynen,adam borçları ödemek için çabalıyor.yunanistanı bu hale syriza mı getirmiş, daha geleli ne kadar oldu bu kadar borcu nasıl yapabilirler.
Asıl onlar öncekilerin pisliğini temizlemeye çalışıyorlar. Kendi ülkelerine göre onurlu bir biçimde.
bende giderim hanım abla. hepimiz gidersek ülkeye iyi bir nakit girişi olur. bizimde faydamız dokunmuş olur :))Var var yunanistana gideyim diyorum almıyorlar beni,pasaport yüzünden .
Biz alalım bizim olsun orası tm kk davetlidir
Ya arkadaşlar düşünsenize Yunanistan'ın borcunu biz kapatsak, hani o kadar zengin olsak, AB'nin yüzüne carpsak paraları, bu adamlarin borcu artk bize ulen desek, çok havalı olmaz mıydı yaaa??
Sen nerde yaşıyorsun bacım Türkiye de olmadığın kesin deÜlke kendi borcunu bitirdi de Yunanistan kaldı ? Aç tavuk kendini darı, buğday, arpa bilmem nerde sanırmış. Ha ondan işte.
Sen nerde yaşıyorsun bacım Türkiye de olmadığın kesin de
Türkiyede yaşamadığımı aç tavuk sözünden mi yoksa ülkenin borç batağında olmasından mı çıkardın ? Çok eminsin "kesin" diye belirtmişsin ama Türkiyede yaşayıp rüya görenlerden (ya da halüsinasyon görenlerden ) değilim neyse ki.Sen nerde yaşıyorsun bacım Türkiye de olmadığın kesin de
Sizde açıklamayı okuyup bilebilirsiniz 2. kez yazmayımBende bilemedim
O borçlar ödeneli oldu baya haberin yok galibaTürkiyede yaşamadığımı aç tavuk sözünden mi yoksa ülkenin borç batağında olmasından mı çıkardın ? Çok eminsin "kesin" diye belirtmişsin ama Türkiyede yaşayıp rüya görenlerden (ya da halüsinasyon görenlerden ) değilim neyse ki.
O borçlar ödeneli oldu baya haberin yok galiba
Ya da 90 lı yıllardan çıkamamışsın hala sanırım
Bi Güncelleme yapda gel istersen
O borçlar ödeneli oldu baya haberin yok galiba
Ya da 90 lı yıllardan çıkamamışsın hala sanırım
Bi Güncelleme yapda gel istersen
Demek borçlar ödendi ha.
Aaa ödenmiş kız kandırıyorlarmış bizi meğer. Ya da bizim bilmemizi istemiyorlar , saklıyorlar bizden
bende giderim hanım abla. hepimiz gidersek ülkeye iyi bir nakit girişi olur. bizimde faydamız dokunmuş olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?