Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ben :)arkadaşlar sadece amh değerim 0.7 olduğu için teoman haluk minsin doktor bu değerle tüp bebek dedi. orada tüp bebek yaptıran var mı?
Doktorunuz hangisiydi aşılama yaptırdınız mıVar ben :)
Pcosluyum ilk transferde nasip oldu. Bebegim şuan 6 aylık
Teoman Haluk Minsin. Evet 2 asilama sarti oluyor. Asilamalardan sonra tup bebege gectimDoktorunuz hangisiydi aşılama yaptırdınız mı
Ben yakın zamanda 2. Aşılamamı yaptırdım . Tüp bebekte hangi evraklar istediklerini arkadaşımdan öğrendim haftaya sağlık kuruluna randevu aldım o kısmı da halledersem bana tüp bebek raporu için randevu verirler mi ? Şehir dışından geliyorum. 2 aşılama yaptırmam aylarımı aldı. Raporu çok ileri süreye veriyorlarTeoman Haluk Minsin. Evet 2 asilama sarti oluyor. Asilamalardan sonra tup bebege gectim
Cok kalabalik oldugu icin malesef evrak toplama günü belirliyorlar. Saglik kurulu en az 2 gun surer. Erken bir saate randevu alin size tavsiyem 8 gibi falan. Negatif aldiginiz gun direk evrak toplama gunu alın.Ben yakın zamanda 2. Aşılamamı yaptırdım . Tüp bebekte hangi evraklar istediklerini arkadaşımdan öğrendim haftaya sağlık kuruluna randevu aldım o kısmı da halledersem bana tüp bebek raporu için randevu verirler mi ? Şehir dışından geliyorum. 2 aşılama yaptırmam aylarımı aldı. Raporu çok ileri süreye veriyorlar
Var ben :)
Pcosluyum ilk transferde nasip oldu. Bebegim şuan 6 aylık
28 sayılırYaşınız kaçtı