Merhaba kızlar. Hafta sonu adet oldum. bunaldım hastaneyi zaten arayamazdım tatil... Bende Teoman bey'e mesaj attım. Temmuz adetimin bayrama geldiğinden, Yaşım gereği korktugumdan bahsettim. Bu ay gelme ihtimalim var mı? dedim.
Mesajımı gördü ama cevap vermedi yada yoğundu veremedi bilmiyorum.Olumsuzda olsa kısa bi cevap verebilirdi. Yıllarca öğretmenlik yaptım. Ders dışında mesaj atan öğrencilerime bile kırılmasın diye cevap verirdim o yüzden garipsedim. Bizler zaten derdi olan insanlarız yaşamayan anlayamıyor. Ne kadar tahammül etsekte aniden karamsarlığa, mutsuzluga kapılabiliyoruz.

Kendisi iyi bı doktor bazen çok iyi davranıyor bazen farklı çözemedim. Neyse baktım böyle olmayacak hastaneye gittim. Bayağı dışarda bekleyen kişi vardı hiç birini tanıyamadım. Sıkıntısı az olan aşina olduğum hasta grubu yoktu. Sekreterlere stresli olduğumu falan anlattım. Sagolsunlar uzun uzun anlattılar. Bırakın haziranda gitmeyi temmuzda bile kabul etmeleri imkansız neredeyse... Yaşımı söylediğimde senin yaş küçük bile geliyor bize dedi. Biz şuan 40 yaşından gün almamış hastaları sıraya koyduk dedi.Teoman bey temmuz 1 den 10 una kadar izin almış ( temmuz sonuda bayram zaten) Sonra Ağustos'un 20 si gibi bı izni var sanırım hatırlayamadım. Yani yazın aşılama işleri hayal... Eylülde hadi diyelim aşılamam başlasa bir ay ara tüp bebeğe gelene kadar 6-7 ay geçer en az. O yüzden Acıbademde ilk tüp bebeği yaptırcam. (hemen yapıyorlarmış zaten) tutmazsa belki devleti denerim yine... Şu ara çok karışık durum. İyi ki gidip sordum yoksa boş yere bekleyecektim.Geçen zamanı kimse bana geri getiremez. Benim gibi bekleyen burayı okuyan hastalar varsa durum bu malesef...Uzun bı yazı oldu kusuruma bakmayın