- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
Sanki keyfimizden yazıyoruz.Benimde başıma geldi. Öyle olmazmış.. Doktoruma soru soramayacaksam ne anlamı var yani!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki keyfimizden yazıyoruz.Benimde başıma geldi. Öyle olmazmış.. Doktoruma soru soramayacaksam ne anlamı var yani!!
İnşallah başlarsınız, tüp bebek raporu diğer tüm sağlık raporları gibi size özeldir. Ve sgk anlaşmalı herhangi bir devlet ya da özel üreme merkezinde ve üreme merkezi bulunan hastanede kullanabilirsiniz.Sadece üreme merkezinden oluyor demişlerdi o yüzden öyle sanıyordum inşallah başlayabilirim tüp bebeğe
Psikolojik olarak bittim. Cahil insanların lafları baskıları beni iyice tüketti. Sadece kendime ve tedavime odaklanamıyorum böyle. Süreç de yavaş işleyince hepten çöktüm. Ben zaten teoman beye gitmiyorum artık. Merdan ali beyden çok memnun kaldım kesinlikle çok daha rahatlatıcı konuşuyor motive ediyor. İhtimalleri de konuştuk rapor konusunda da. İl dışına taşınma durumumuz var raporu alıp bahçecide yaptırmayı düşünüyorum acıbademe 7.5 vermektense bahçeciye veririm diye düşündüm. Ama karar sürecindeyim daha rapor işlemlerine başlamadım bekliyorum karar verip kesinleşince raporu çıkartacağım. Maddi olarak biraz zorlayacak ama ben buraya 2019 mayıs gibi gidip gelmeye başladım hala sonuç alamadım. Bazılarının nasıl hızlı hızlı ilerliyor bilmiyorum ama senin gibi bahtsız bedeviyim bende bi türlü sonuca varamadım.Dediğiniz gibi hakikaten çekilir yer değil. Durduruyoruz dersin hakikaten durdurursun ama araya hasta almalar ne oluyor ? Bir de ne kadar bekleyeceğini de bilmiyorsun yazık günah insanlar tükeniyor onlardan biri de bendim. Zaten yunus emreden acibademe geçen çok kişi oldu aslında maddi durumunuz iyiyse iyi fiyat
Ben teoman beyden merdan ali beye geçtim çok da memnun kaldım. Teoman bey kötü diyemem kötülüğünü görmedim ama benim yoğunluktan dolayı içim şişti o yüzden değiştirdim.Kızlar merhaba yazdıklarınızın çoğunu okudum da ben kütahyadan gelicem eskişehirde yaptırıcam tüp bebeği maddiyattan dolayı devlette denesem iyi olacak ancak çok kafam karıştı bende amh düşük 0,87 26 yaşındayım rapor alabileceğimi söylediler sanırım yunusemreden çıkan rapor özelde işe yaramıyomuş ama tüp bebek içinde yunusemreyi önermişler osmangazi ve yunusemre arasında kaldım açıkcası. Teoman beye randevu bulamadığım için merdan beyden randevu aldım sizce napayım kimi önersiniz rapor işleri nasıl oluyor
Bende ona randevu bulamadım aslında ama bide çok sert kaba birisi diyolar birazda çekindiöBen teoman beyden merdan ali beye geçtim çok da memnun kaldım. Teoman bey kötü diyemem kötülüğünü görmedim ama benim yoğunluktan dolayı içim şişti o yüzden değiştirdim.
Aslında kibar konuşur siz diye hitap eder. Karakter olarak sinirli. Yapısı öyle değişmez:)Bende ona randevu bulamadım aslında ama bide çok sert kaba birisi diyolar birazda çekindiö
Soru bile soramıyoruz diyenler var o yüzden çekindim :)Aslında kibar konuşur siz diye hitap eder. Karakter olarak sinirli. Yapısı öyle değişmez:)
Evet doğruSoru bile soramıyoruz diyenler var o yüzden çekindim :)
Yok hayır kaba veya sert biri değil herkesin deneyimi farklı ama kibar bi beyefendi işinde mükemmelliyetçi biri lakin sinirli bi yapısı var oda yoğunluktan kaynaklı. Bence çok az konuştum hatta soru sormaya da çekindim ama sorsaydım da terslemezdi herhalde.Bende ona randevu bulamadım aslında ama bide çok sert kaba birisi diyolar birazda çekindiö
Dün bende hastanedeydim Merdan hocaya gittim oda çok güler yüzlü dün benimle neredeyse 1 buçuk saat ilgilendi bende aşılamaya başlayacağımBende daha bugün sağlık raporu için hastanedeydim. aşılamaya başlamak için baya bekleyenlerdeym bende bekle bekle 2 aşılama negatif üstün. hastanede de bekle dur gerçekten cok kalabalk. Şimdi tüp bebek zamanıTeoman hoca evet çok snirli kaç kere bağrışlarına şahit oldum. Ama işinde iyi duyuyoruz biliyoruz elde ki imkanlarla en iyisi
soru sorunca da terslemiyor zaten öyle bişi yaparsa sizde onu tersleyn sonucta biz nasıl ona muhtaçsak oda bize muhtaç.
![]()
Canm sen yunusemre demi tüp bebek oluyosunSadece üreme merkezinden oluyor demişlerdi o yüzden öyle sanıyordum inşallah başlayabilirim tüp bebeğe
Hayırlı olsun nerde oldunuz tedaviBeklemeyin hanımlar ben bekleseydim Aralıka kadar tüp bebek yaparız demişlerdi o da tekrar kapanma olmazsa elimde de raporum hazırdı. Ki benim de durumum acildi sadece 3 folikül görünüyordu. Söyleseymişim başlarlarmış tedaviye. Temmuzdan beri iki kez opu ve transfer oldum bile. Maddi anlamda zorlayıcı maalesef ancak zaman bizim için değerli.
Canım merhaba bende Teoman beye gidiyorum tüp bebek olacak ocakta insallah son durum nedir sende merak ettm neler yasadınBen de 6 aydır falan Teoman Bey'in hastasıyım. Çok da memnunum. Sorduğum herseyin yanıtını alabiliyorum. Tek tek de anlatıyor. Şimdi tüp bebek aşamasındayız. Ben de sizlerden tüp bebek aşamasındaki şeyler hakkında bilgi almak istiyorum. Neler yaşayıp nelerle karşılaşacağım ?
Ben Eylül ayında transfer oldum negatif oldu. Benim transfer olmam baya uzun sürmüştü baya bekledim inşallah sen beklemeden hemen olursunCanım merhaba bende Teoman beye gidiyorum tüp bebek olacak ocakta insallah son durum nedir sende merak ettm neler yasadın
Teşekkür ederim Acıbadem'de oldum.Hayırlı olsun nerde oldunuz tedavi
Aaa çok sevindim kısa zamanda kucagına al insallah yda dogdumu blemedmBen Eylül ayında transfer oldum negatif oldu. Benim transfer olmam baya uzun sürmüştü baya bekledim inşallah sen beklemeden hemen olursunnegatiften bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım şuan yunus emre ile ile ilişkim yok şükür
sormak istediğin aklına takılan ne varsa cevaplayabilirim
Direk orayamı basladınTeşekkür ederim Acıbadem'de oldum.
Hayır geçen ekimde yunus emreye başlamıştım. Marta kadar iki aşılama yapıldı. Sonra pandemi süreci girince tedaviler durdu. Haziranda tüp bebek raporum çıktı, ilaçlarım yazıldı ancak ne zaman sıra gelir bilemeyiz kısıtlı hasta alıyoruz dendi. Tekrar kapanma olabilir Kasımda. Raporunu yenileriz 6 ay içinde olmazsa dendi. Ben de Temmuzda acıbademle görüştüm 3 folikül görününce beklemek istemedim. Sonrada raporumun aslını almaya gittiğimde söyleseydin başlardık tedavine dendi. O arada gidip durumunu arz edenler meğer başlamış bile tedaviye. Hatta yeni hasta bile almışlar. Hatta ilaçlarla tehdit bile edildim. Teoman beyden çok memnundum ama ona yakışmadı doğrusu seni şikayet edeceğim benim yazdığım ilaçları başka doktorda kullanamazsın dedi. Ki böyle bir hakkı da yokmuş. Tedavinin her aşamasında başka bir doktora hatta merkeze gitme hakkımız varmış. Sonuçta hepimizin zamanı kısıtlı ve kimsenin keyfini bekleyecek halimiz yok. Biz yazın tedavi beklerken doktorlarımız tatildeydi sosyal medyalarına bakabilirsiniz. Şu an durum nasıldır bilemiyorum, umarım beklemeden tedavinizi olur ve güzel haberler alırsınız. Ama bizi tedaviden çok tedavi olabilecek miyim stresi çok yıprattı.Direk orayamı basladın
Teşekkür ederim daha çok yeni 10 haftaliklarAaa çok sevindim kısa zamanda kucagına al insallah yda dogdumu blemedmbende ocak 15de adet olcam bekliyorm bakalm ama nette degil falan dediler pandemi vs diye. Ne kadar tutmuştu ilaçların tüp bebekte bde hamile kalmak İcin ekstra bişi yaptn kullandnmı