Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki 1-2 saat beklemiştir. Biz gibi 7-8 saat değildir insHala kalabalık mi hastane ?
Evet evettttt. Bizsiz kalabalik heeeee hiç tasnif etmedimmmBelki 1-2 saat beklemiştir. Biz gibi 7-8 saat değildir insKalabalıksa bizde gidelim o zaman.
![]()
Aynen gidip orda herkesin derdini dinlemem lazım.Kendi derdimle beraber onlarınkine de üzülmem lazımEvet evettttt. Bizsiz kalabalik heeeee hiç tasnif etmedimmm3 aydır gitmiyorum zaten bir özlem geldi
![]()
Gelinlerinin elinden tutup hastaneye getiren Kaynanalara laf atmam lazımAynen gidip orda herkesin derdini dinlemem lazım.Kendi derdimle beraber onlarınkine de üzülmem lazım![]()
Ben hep kızların kendi anneleri diye düşünüyodum. Kaynanalarda mı geliyorGelinlerinin elinden tutup hastaneye getiren Kaynanalara laf atmam lazım
Benim kaynanam bilmiyor bile tedavi gördüğümü. Yazık bir kızcağız vardı sohbete başladık 20 yaşındaymış. 3 aylık evliymis. Kızım manyak mısın daha 20 yaşında 3 aylık evliyken ne işin var burda git 1 sene dene sonra gel yazık sana falan diye çıkıştım. Öyle gerekti, olsun diyerek kısa cevaplar veriyor. Meğer yanındaki kayinvalidesiymis o tutmuş kızı getirmiş kolundan. Sonra kayinvalidesine söylenmeye basladiydimBen hep kızların kendi anneleri diye düşünüyodum. Kaynanalarda mı geliyorİstemezdim sanırım
![]()
Yazık ya acıdım 3 ayda gelinir mi? Bende kimseye söylemedim. Annem kardeşim ve eşimin annesi biliyor. Hoş demesem de dua ediyoruz sana diyen yada sanki bi zayıflamışsın (dertten güya) diyenler oluyor Kafalarında kurup olmuyor diye düşünmüşler. zatenBenim kaynanam bilmiyor bile tedavi gördüğümü. Yazık bir kızcağız vardı sohbete başladık 20 yaşındaymış. 3 aylık evliymis. Kızım manyak mısın daha 20 yaşında 3 aylık evliyken ne işin var burda git 1 sene dene sonra gel yazık sana falan diye çıkıştım. Öyle gerekti, olsun diyerek kısa cevaplar veriyor. Meğer yanındaki kayinvalidesiymis o tutmuş kızı getirmiş kolundan. Sonra kayinvalidesine söylenmeye basladiydim![]()
Benim kendi ailem biliyor fakat eşimin annesi babası dahil kimseye söylemedik soylemeyecegiz de. Onlara söylesek çok canımı yakarlarYazık ya acıdım 3 ayda gelinir mi? Bende kimseye söylemedim. Annem kardeşim ve eşimin annesi biliyor. Hoş demesem de dua ediyoruz sana diyen yada sanki bi zayıflamışsın (dertten güya) diyenler oluyor Kafalarında kurup olmuyor diye düşünmüşler. zatenMeraklı insanlar ya Allah'tan uzaktayım görüşmüyorum şu sıra...
Hastahane kalabalıktı ama tüp bebek merkezi o kadar da yoğun değildi. Dediğim gibi daha önce özel olmasına rağmen bir saate yakın bekliyordum.Hala kalabalık mi hastane ?
40 yaşından gün almamışlari tup bebek tedavisine alarak basari oranını yükseltmeye çalışıyorlar. Benim gibi 40 yas üstüyle kimse uğraşmak istemiyor. Asıl önemli olan bizim gibilere annelik duygusunu yaşatmak. Ama ne yazık ki sistem öyle işlemiyor...Merhaba kızlar. Hafta sonu adet oldum. bunaldım hastaneyi zaten arayamazdım tatil... Bende Teoman bey'e mesaj attım. Temmuz adetimin bayrama geldiğinden, Yaşım gereği korktugumdan bahsettim. Bu ay gelme ihtimalim var mı? dedim.
Mesajımı gördü ama cevap vermedi yada yoğundu veremedi bilmiyorum.Olumsuzda olsa kısa bi cevap verebilirdi. Yıllarca öğretmenlik yaptım. Ders dışında mesaj atan öğrencilerime bile kırılmasın diye cevap verirdim o yüzden garipsedim. Bizler zaten derdi olan insanlarız yaşamayan anlayamıyor. Ne kadar tahammül etsekte aniden karamsarlığa, mutsuzluga kapılabiliyoruz.Kendisi iyi bı doktor bazen çok iyi davranıyor bazen farklı çözemedim. Neyse baktım böyle olmayacak hastaneye gittim. Bayağı dışarda bekleyen kişi vardı hiç birini tanıyamadım. Sıkıntısı az olan aşina olduğum hasta grubu yoktu. Sekreterlere stresli olduğumu falan anlattım. Sagolsunlar uzun uzun anlattılar. Bırakın haziranda gitmeyi temmuzda bile kabul etmeleri imkansız neredeyse... Yaşımı söylediğimde senin yaş küçük bile geliyor bize dedi. Biz şuan 40 yaşından gün almamış hastaları sıraya koyduk dedi.Teoman bey temmuz 1 den 10 una kadar izin almış ( temmuz sonuda bayram zaten) Sonra Ağustos'un 20 si gibi bı izni var sanırım hatırlayamadım. Yani yazın aşılama işleri hayal... Eylülde hadi diyelim aşılamam başlasa bir ay ara tüp bebeğe gelene kadar 6-7 ay geçer en az. O yüzden Acıbademde ilk tüp bebeği yaptırcam. (hemen yapıyorlarmış zaten) tutmazsa belki devleti denerim yine... Şu ara çok karışık durum. İyi ki gidip sordum yoksa boş yere bekleyecektim.Geçen zamanı kimse bana geri getiremez. Benim gibi bekleyen burayı okuyan hastalar varsa durum bu malesef...Uzun bı yazı oldu kusuruma bakmayın
Evet anlayamadığım konuda bu... Genç olan kişinin rezervi normalse zaten zamanı var. Asıl önemli olan yaşı geç olanlar. Devlete 35 yaşında subatta başvurdum. Aylardir bir aşılama yaptırabilirim. Halada belirsiz. Aşırı bı zaman kaybı oluyor. Asilama gibi başarısı çok düşük olan tedavi yöntemi kesinlikle kalkmalı... İnsanlarin en iyi zamanları boşa gidiyor. Bana bı yıl sonra doğurganlıgımın aynı kalacağını garanti edebilirler mi hayır! Bunda doktorlarında suçu yok. Sistem baştan kötü.40 yaşından gün almamışlari tup bebek tedavisine alarak basari oranını yükseltmeye çalışıyorlar. Benim gibi 40 yas üstüyle kimse uğraşmak istemiyor. Asıl önemli olan bizim gibilere annelik duygusunu yaşatmak. Ama ne yazık ki sistem öyle işlemiyor...
Çok üzüldüm gerçekten. Benim de raporumun 3 ayı gitti zaten. eylüle kadar transfer olmam lazım raporum bitecek. Eğer maddi olarak imkanım olsa ben de özele giderdim. Keşke kısa da olsa cevap verseymis. Merdan Bey in hastaları ile telefonla iletişim kurduğunu görmüştüm. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Baya mağdur oldukMerhaba kızlar. Hafta sonu adet oldum. bunaldım hastaneyi zaten arayamazdım tatil... Bende Teoman bey'e mesaj attım. Temmuz adetimin bayrama geldiğinden, Yaşım gereği korktugumdan bahsettim. Bu ay gelme ihtimalim var mı? dedim.
Mesajımı gördü ama cevap vermedi yada yoğundu veremedi bilmiyorum.Olumsuzda olsa kısa bi cevap verebilirdi. Yıllarca öğretmenlik yaptım. Ders dışında mesaj atan öğrencilerime bile kırılmasın diye cevap verirdim o yüzden garipsedim. Bizler zaten derdi olan insanlarız yaşamayan anlayamıyor. Ne kadar tahammül etsekte aniden karamsarlığa, mutsuzluga kapılabiliyoruz.Kendisi iyi bı doktor bazen çok iyi davranıyor bazen farklı çözemedim. Neyse baktım böyle olmayacak hastaneye gittim. Bayağı dışarda bekleyen kişi vardı hiç birini tanıyamadım. Sıkıntısı az olan aşina olduğum hasta grubu yoktu. Sekreterlere stresli olduğumu falan anlattım. Sagolsunlar uzun uzun anlattılar. Bırakın haziranda gitmeyi temmuzda bile kabul etmeleri imkansız neredeyse... Yaşımı söylediğimde senin yaş küçük bile geliyor bize dedi. Biz şuan 40 yaşından gün almamış hastaları sıraya koyduk dedi.Teoman bey temmuz 1 den 10 una kadar izin almış ( temmuz sonuda bayram zaten) Sonra Ağustos'un 20 si gibi bı izni var sanırım hatırlayamadım. Yani yazın aşılama işleri hayal... Eylülde hadi diyelim aşılamam başlasa bir ay ara tüp bebeğe gelene kadar 6-7 ay geçer en az. O yüzden Acıbademde ilk tüp bebeği yaptırcam. (hemen yapıyorlarmış zaten) tutmazsa belki devleti denerim yine... Şu ara çok karışık durum. İyi ki gidip sordum yoksa boş yere bekleyecektim.Geçen zamanı kimse bana geri getiremez. Benim gibi bekleyen burayı okuyan hastalar varsa durum bu malesef...Uzun bı yazı oldu kusuruma bakmayın
Kesinlikle öyle. Hiç anlamıyorum devlet desteği neden 40 yaşından sonra yok. Asıl o zaman lazım. Umarım bu durumu düzeltirler bir an once40 yaşından gün almamışlari tup bebek tedavisine alarak basari oranını yükseltmeye çalışıyorlar. Benim gibi 40 yas üstüyle kimse uğraşmak istemiyor. Asıl önemli olan bizim gibilere annelik duygusunu yaşatmak. Ama ne yazık ki sistem öyle işlemiyor...
Kesinlikle haklısınız madem aşılama şansını denetmek istiyorlar bir aşılama şartı olsun. Neden iki ? Çok zaman kaybi. Tedavinin bir yılı zaten testlerle, problem nerede bunu araştırmakla geçiyor. Hele ki dediğiniz gibi 35 yaşını geçmiş kişilere devlet daha fazla öncelik tanimaliEvet anlayamadığım konuda bu... Genç olan kişinin rezervi normalse zaten zamanı var. Asıl önemli olan yaşı geç olanlar. Devlete 35 yaşında subatta başvurdum. Aylardir bir aşılama yaptırabilirim. Halada belirsiz. Aşırı bı zaman kaybı oluyor. Asilama gibi başarısı çok düşük olan tedavi yöntemi kesinlikle kalkmalı... İnsanlarin en iyi zamanları boşa gidiyor. Bana bı yıl sonra doğurganlıgımın aynı kalacağını garanti edebilirler mi hayır! Bunda doktorlarında suçu yok. Sistem baştan kötü.
Hastaneye giden hastalar araştırma aşamasında olanlar mi acaba ? Aşılama yok tüp bebek zaten sıraya konmus. Hangi hastaları kabul ediyorlar acaba ?Merhaba kızlar. Hafta sonu adet oldum. bunaldım hastaneyi zaten arayamazdım tatil... Bende Teoman bey'e mesaj attım. Temmuz adetimin bayrama geldiğinden, Yaşım gereği korktugumdan bahsettim. Bu ay gelme ihtimalim var mı? dedim.
Evet Merdan beyi kaç kez koridorda bile hastalarıyla uzun uzun konuşurken gördüm bende... Mizaçlar farklı demekki ne bileyimÇok üzüldüm gerçekten. Benim de raporumun 3 ayı gitti zaten. eylüle kadar transfer olmam lazım raporum bitecek. Eğer maddi olarak imkanım olsa ben de özele giderdim. Keşke kısa da olsa cevap verseymis. Merdan Bey in hastaları ile telefonla iletişim kurduğunu görmüştüm. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Baya mağdur olduk
Bilmiyorum ki canım hiç birini tanıyamadım. Sanirim bunlar 39 yaş civarı hastalar.Sekreter ilaclarin süresine, yasa, duruma göre sıraya koyduk dedi. Temmuzda gelin demiştiniz dedim artık oda değişti dedi. İstersen Teoman beye randevu al dedi.Dedim ne diyebilir ki her türlü bekliycem zaten. Amh düşerse dedim. Hemsire geldi yanımıza dedi amh bi kaç ayda düşen bişey değil dedi. Zaten yaşım küçük olsa beklerdim.Beklemek şuan beni öldürüyor.Hastaneye giden hastalar araştırma aşamasında olanlar mi acaba ? Aşılama yok tüp bebek zaten sıraya konmus. Hangi hastaları kabul ediyorlar acaba ?
3 kere devlette denerim. Hala olmazsa kredi falan çeker özelde de bir deneme yaparım diye düşünüyordum. Eylülün başında raporum bitecek. Sil baştan yeniden rapor hazırlamaya mi uğraşacağım sonra ? Teoman bey hastalarıyla ilgili fakat samimiyet kuran biri değil demek ki. Temmuz için de hiç umudum yok öyle olsa şimdiden aramaları lazımdı. Bu ay transfer olacakları bir ay önceden aradılar adet olduğunda gel diye. Bakalım benim nasibim ne zaman ? İnşallah bu yolda daha fazla yıpranmadan evladınız gelir artikEvet Merdan beyi kaç kez koridorda bile hastalarıyla uzun uzun konuşurken gördüm bende... Mizaçlar farklı demekki ne bileyimins canim sizleri Temmuzda alırlar hemen. Allah hepimize yardım etsin.
![]()