gece eve gelmeme arkadaşlarımda kalmama alkol almama bişey demeyen sevgilim (yani sevgilim bana karışmıyor fazla),ailem değil,ailem alkol almama karşı,gece geç gelmemde diyelimki konsere gittim,yanımda güvendikleri biri olacak,arkadaşımda kaldığımdada arkadaşımın abisi falan evde olmayacak ve babam bırakıp alacak,bu arada arkadaşımdaykende arıyolar geç oldu niye hala yatmadın diye..zaten bunlar için izin almaya bir hafta öncesinden başlıyorum,ve bu saydıklarım anca 2-3 ayda bir oluyor,
ama ben şöyle istiyorum,mesela geçenlerde bir grup arkadaşın akşam işi yokmuş,hadi çıkalım yemeğe gidelim dediler,ordan da sahil gezmesi falan yaptılar ben tabi gidemedim,yada diyelimki 2 gün sonraya hoca sınav verdi,hadi önümüzdeki 2 gün x'te kalalım beraber çalışalım diye planlıyorlar tabi buna da dahil olamıyorum,
el öpmekten falan gocunmuyorum demek istediğim bana karşı pek anlayışlı değiller hep onların dediklerini yapmamı istiyorlar,
arkadaşım bende kalıyor diyelim,gece geç yatıp kaynatma gibi bi lüksüm yok,çok kilo aldım ama onlara kalsa zayıflıktan ölücem,ağır çok yağlı şeyler yemiyeyim diyorum kızıyorlar biticek o tabak diyolar,yani böyle anlatınca bişey yok gibi duruyor ama hayatımın her alanına böyle ufak ufak karışıyorlar çok bunalıyorum.
ama genel olarak yorumlarınızı okudum yurtta çok zormuş ya ben bu kadarını bilmiyordum,yani istediğin çarşafı sermemen yemeklerin kötü olması en ufak şeyin bile çalınması falan...
eve çıkmak daha mantıklı görünüyorbilmiyorumkismile
benim 19 yaşında kızım olsa; aynı şehirde otururken ayrı bir eve çıkmasına kabul etmezdim. :1closedeyes:
gece eve gelmeme arkadaşlarımda kalmama alkol almama bişey demeyen sevgilim (yani sevgilim bana karışmıyor fazla),ailem değil,ailem alkol almama karşı,gece geç gelmemde diyelimki konsere gittim,yanımda güvendikleri biri olacak,arkadaşımda kaldığımdada arkadaşımın abisi falan evde olmayacak ve babam bırakıp alacak,bu arada arkadaşımdaykende arıyolar geç oldu niye hala yatmadın diye..zaten bunlar için izin almaya bir hafta öncesinden başlıyorum,ve bu saydıklarım anca 2-3 ayda bir oluyor,
ama ben şöyle istiyorum,mesela geçenlerde bir grup arkadaşın akşam işi yokmuş,hadi çıkalım yemeğe gidelim dediler,ordan da sahil gezmesi falan yaptılar ben tabi gidemedim,yada diyelimki 2 gün sonraya hoca sınav verdi,hadi önümüzdeki 2 gün x'te kalalım beraber çalışalım diye planlıyorlar tabi buna da dahil olamıyorum,
el öpmekten falan gocunmuyorum demek istediğim bana karşı pek anlayışlı değiller hep onların dediklerini yapmamı istiyorlar,
arkadaşım bende kalıyor diyelim,gece geç yatıp kaynatma gibi bi lüksüm yok,çok kilo aldım ama onlara kalsa zayıflıktan ölücem,ağır çok yağlı şeyler yemiyeyim diyorum kızıyorlar biticek o tabak diyolar,yani böyle anlatınca bişey yok gibi duruyor ama hayatımın her alanına böyle ufak ufak karışıyorlar çok bunalıyorum.
ama genel olarak yorumlarınızı okudum yurtta çok zormuş ya ben bu kadarını bilmiyordum,yani istediğin çarşafı sermemen yemeklerin kötü olması en ufak şeyin bile çalınması falan...
eve çıkmak daha mantıklı görünüyorbilmiyorumkismile
sana diyim sevgilin pimpirikli değil paranoyak. aman dikkat
hem soyunma odası olmaz yurtta herkesin içinde soyunursun
arkadaşlarla birlikte ders çalışmak gerçekten çok verimli oluyor sınav döneminde bu konuda haklısın.ben mesela evde istediğim kadar çalışayım kafam almazsa almaz yani ama her snavdan 2 saat önce herkes okula damlar herkes eteğindeki taşları döker kim neyi ne kadar biliyorsa anlatır.kitaptaki cümlelerden anlamadığınız seyleri arkadasınızdan dinleyince şıp die kazınıverir aklına ve o beyin fırtınası anında dönen konulardan kesin soru çıkarlisede olsan tamam derim tarih sınavın vardır ezber yapman gerekir evinde daha fazla verim alırsın o zaman ama üni çok farklı her hocanın doğrusu farklıdır.gerçek doğrular hiç önemli değildir önemli olan hocaların doğrularıdır.takıldığın bir yerde interneti açıp bakamazsın kitabı açsan hoca bambaşka anlatmıstır o anda en iyi gelecek sey hocanın anlattığını anlayan bir arkadaştır :) ailen en azından sınav dönemlerinde biraz daha esnek davranmalı sana karşı
evet canım annemde aynı şeyi söylüyor :) bakalım aynı evde yasayabilecekmisiniz birbirinizi yemeden diyor :) bizde biraz bu yüzden heycanliyiz,bir insanla aynı evi paylaşmak zor bir şey derler..bakalım nasıl olucak :)
erkek arkadasın ayrı eve çıkmana bir şey demiyor,ailen de destek çıkıyorsa sakiiin yurt fln düşünme böyle bir fırsatın varken evden iyisi var mı..
biz mesela 7/24 o evde kalmayı düşünmüyoruz,haftanın 4 gunü fln kalırız diye düşünüyoruz,arada ailelerimizin yanında kalicaz,sende öyle yaparsın..tamamen eşyalarını tasimazsin,annenlerede gidersin arada :) hem onlardan tamamen kopmadigini gösterirsin hemde arada annenin yemeklerini yersin :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?