- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Ah nerdee ..arada bi ünyeye gidik orda varOooo hoşgeldin eci napiyon darladan domates bibeer dopladin mi
O zaman babana sor
Ah nerdee ..arada bi ünyeye gidik orda var
Haha egeye kaymış birazAhahahaha dur geliyor karpuzlu var bizim burda oranın bu konuşurken anlayamıyorum ben valla
Gaççımmmmm nedibaķınnnnn sennnnnn bakennnnn gelivesege gariii
Ya afkurma
Bizimkiler Got kafaliyi çok kullanıyor he bir de çok çok kızdıklari zaman goyayim oni çıktugi yere gavur oğli gavur Got gafali uşak derler
Ya ağızları bozuk biraz normal de küfür etmezler ama sinirlendiği zaman gözü kimseyi görmüyor
Kız ege zaten aydının karpuzlu ilçesi ahahahahaha ama çektirerek konuşuyorlar hele birde hızlı konuşanlar var sizinkiler gibi anlayamıyorsunHaha egeye kaymış biraz
Çarşambalı mahallemde çok var oraları bilmiim ben..transit geçiyoz..onlardada maşallah 5-6 döl birden var..yanlış anlaşılmasın onlarda çocuklara deniyor..Carsamba da bol var eci siz ırmak tarafını bilin mi
Haha bizimkiler Allahtan çok Lazca konuşmuyor o zaman asıl anlamazdım ne konuşuyorlarKız ege zaten aydının karpuzlu ilçesi ahahahahaha ama çektirerek konuşuyorlar hele birde hızlı konuşanlar var sizinkiler gibi anlayamıyorsun
Çarşambalı mahallemde çok var oraları bilmiim ben..transit geçiyoz..onlardada maşallah 5-6 döl birden var..yanlış anlaşılmasın onlarda çocuklara deniyor..
Tobe tobe:))Aynen ya haha benim dayımın kızı beni arıyor love kaç tane döl yapcan kız diyor
Soruyor işte çocuk diyor yaniTobe tobe:))
Haha ula gundüz torbaya mi girdu o gavurun oğli nin başına daş mi dustü evumizin yoluni bileymiydu o siğur gocanAasamdan sona evdemiisiz gii.evdeysez bizim herifnen size gelicik iki şor neyin ederik...şiit ede noting bahim işler nasil hooo.
Marasliyla k denizlinin diyaloguda baya komik olduHaha ula gundüz torbaya mi girdu o gavurun oğli nin başına daş mi dustü evumizin yoluni bileymiydu o siğur gocanneysa hadi akşam evdeyuz gelun buyirun
nerelisinizAasamdan sona evdemiisiz gii.evdeysez bizim herifnen size gelicik iki şor neyin ederik...şiit ede noting bahim işler nasil hooo.
Guzel marasimiz hele tarhanisina bayiliyorumBende marasliyim
Haha aynenMarasliyla k denizlinin diyaloguda baya komik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?