- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Sen de mi egelisin canımAnam ne gocu garılarmışsınız, dölek dölek duramıyonuz ellaamben noruyüm şunların elinde gıı get anam get
Yok garı ben almayayum ha buralar da iyiyum ben da sen gel karadenuze gezdureyim seni gör uzin golü sumelayihe yok tabi=)) gel gel buralar çok serin:)
Gel gör=) hoş zaten sadece göründüğü kadar=)))Yok garı ben almayayum ha buralar da iyiyum ben da sen gel karadenuze gezdureyim seni gör uzin golü sumelayi
Adananın meşhur taş köprüsünü çok merak ediyorum o ayrı tabi
Niye ki canım kötü mü yoksaGel gör=) hoş zaten sadece göründüğü kadar=)))
Kötü değil tabiki tarih kokuyor nasıl kötü olabilir ama taş köprü işte=) trafiğe kapalı yaya ve bisiklet giriyor, takı satan kişiler var böyle=)Niye ki canım kötü mü yoksa
Hmm olsun ya önemli olan tarihi olması zaten :)Kötü değil tabiki tarih kokuyor nasıl kötü olabilir ama taş köprü işte=) trafiğe kapalı yaya ve bisiklet giriyor, takı satan kişiler var böyle=)
YozgatSen de mi egelisin canım
YozgatBu neresi
Ahaha Karadeniz'li geldi nasıl da belli ediyor kendiniYa afkurma
Ya neyAhaha Karadeniz'li geldi nasıl da belli ediyor kendini
İyiyim ellaam bu hangi yöre canımEtmen bağa nörüyonuz gı tahtıyağelesiceler
Gobelleriniz neğdiyo iyisiniz ellam
İnsan değul gız bunlar siğur siğurYa ney
Nasiii insansunuz heee
Koyayım onların gafaya bir odunİnsan değul gız bunlar siğur siğur
Bizimkiler Got kafaliyi çok kullanıyor he bir de çok çok kızdıklari zaman goyayim oni çıktugi yere gavur oğli gavur Got gafali uşak derlerBirşeyi anlamayana "got gafali, armut kafali , sepet gafali"
Aynen öyle kafa atmasın bi kere.Bizimkiler Got kafaliyi çok kullanıyor he bir de çok çok kızdıklari zaman goyayim oni çıktugi yere gavur oğli gavur Got gafali uşak derler
Ya ağızları bozuk biraz normal de küfür etmezler ama sinirlendiği zaman gözü kimseyi görmüyor
İyiyim ellaam bu hangi yöre canım
Ben samsunluyum eşim Trabzonlu sen nerelisin canım :)Aynen öyle kafa atmasın bi kere.kız o koyayım çiktığun yereyi söylemedim ben ayıp olur diye ama söyledim şuan
Sen nerelisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?