- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
ne gonusuyosuyuz siz gii beni de aliy arayiza bakam
Aaasam aasam yazmaduk sey birakmamislaa
Gebermeyescelee sizii
Ne gonuşması bee,millet sündüklendi ağşam ağşam,mısmıl iş dutmadık,yayılagoduk başköşedeene gonusuyosuyuz siz gii beni de aliy arayiza bakam
Aaasam aasam yazmaduk sey birakmamislaa
Gebermeyescelee sizii
nerden bildiy giii tam hamsi kafali benim goca. Gocaniy goca goca dertleri oluyaUla baaaaa bak gari hosgeldun geç geldun sende gittun bi hamsi gafali siğurun biruyle gorüşeysun de baaa bakayim oni söz kizmayacağum
Abuuu gi ben seniy ne deduyu hic annamayonNe gonuşması bee,millet sündüklendi ağşam ağşam,mısmıl iş dutmadık,yayılagoduk başköşedee
millet miskin miskin oturdu akşam boyu,bir iş yapmadık,keyfimize baktık deeyomAbuuu gi ben seniy ne deduyu hic annamayon
Beni etiketlememişsinBuyrun kızlar memleketinizi ve o yörenin konuşma tarzı yada şivesini yazalım öğrenelim eğlenelim
nisankralicesi
@Enyalios
@tuzsuz_ruh
@Cikolatalicerkes
@Miyav_su
@Tatlicadi Meg
@Triplimelek Megi
@_heidi_
@minik meleklerim
@Cilekli sakiz
@-Mahperi-
IcimdekiSonsuzDeniz
@nese-li_hilos
@Lknrokan35
@daisy rain
@neslihan3434
hippotalamus
Kızlar sizde etiketleyin
Kiz hippom etiketledim ya kuzum seniBeni etiketlememişsinhalbuki hataydan ne şiveli konuşmalar vardı..
Ayy bana bildirim gelmedi. . Kendi kendime tribe girdimKiz hippom etiketledim ya kuzum seni
Kendini nasıl affettireceksin bakalım:))Ayy bana bildirim gelmedi. . Kendi kendime tribe girdimÖzür dilerim
Te be çucuum epten aykırı aykırı gideesin sende,az bi topak iiişimik vaasa nisana verivee,hamır yazıveesin,çayla kapışırızAyy bana bildirim gelmedi. . Kendi kendime tribe girdimÖzür dilerim
Yeni bir topicBende badılcan kızartıverem dedimColorayzn ,tuuşu neyin vaa yapcek,nisan hamır yazıveeecek gışın bide yapmağaa,Allahın günü bir diiil mari,sıralayiveecez,naapcez başka
Sende ne şivelee vaaadır yaYeni bir topic
Valla pek sive bilmiyorum yavrum ben mari bizdede var enkiüle derizSende ne şivelee vaaadır yaAccık şenlendir buraları mari ottuduuun yeede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?