- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Bizde yoktur bunlar,eşimin muhacir tarafının,kaç yıllık evliyim,hep yeni birşey duyarım,anlamadığım eşimin komiğine gider.Biz karadenizliyiz,kv den yengelerden duyduklarım ilginç geliyorValla pek sive bilmiyorum yavrum ben mari bizdede var enkiüle derizhadi gari deriz
Bide haslamak sendirmektir falan ama ben pek bilmiyorum ciddenBizde yoktur bunlar,eşimin muhacir tarafının,kaç yıllık evliyim,hep yeni birşey duyarım,anlamadığım eşimin komiğine gider.Biz karadenizliyiz,kv den yengelerden duyduklarım ilginç geliyor
Bunu da görEvlendiğim ilk günler.Kayınvalidemin köydeki ev.
Kv-A gızanım ne yiycez,ben çakıl toplayıverem de,bişirirsin,naaapcen
Ben
Az sonra taze fasulyeyle geldi
Çakıl oymuş
Kv-Bubana aykırıvee te şuudan,sabah ikmeeni bi doğru yimedi,daha hasanille langırdaye...
Sabah tuttuudu,arabayı ben haydaycem,dedim herif sen nası haydaycen,tansiyon vaa sende,her bi b.k vaa,te Allaam
Haha inciler görmezsem affetmem hatayin garisiAyy bana bildirim gelmedi. . Kendi kendime tribe girdimÖzür dilerim
Canım bitanem. . Rüyalarımın avradı.. özür diliyorum :))Haha inciler görmezsem affetmem hatayin garisi
wuhuuuCanım bitanem. . Rüyalarımın avradı.. özür diliyorum :))
Giz ❤❤Canım bitanem. . Rüyalarımın avradı.. özür diliyorum :))
Aldım aldım aldım :)))
Ana avrat bişi olduk biz :))burda neler oliyi
Ana avrat bişi olduk biz :))
Giz baaaaa bak baaaaa ben senun ustina gül koklarmiyumben gözümü kapattım ne yapıyorsanız yapın
sen benimsin vururum ikinizi deGiz baaaaa bak baaaaa ben senun ustina gül koklarmiyum
Giz baaaaa bak baaaaa ben senun ustina gül koklarmiyum
kuma oluruz nisan :))sen benimsin vururum ikinizi debide istemeye gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?