Yüreğim acıyor 😔

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Selam kızlar dün sağlık ocağından tahlilimi aldım karaciğer enzimim yüksek çıkmış ast58 alt 72 çıkmış tshde düşük çıkmış 0.236 çıkmış netten okuduğum kadarıyla zeka geriliği bile olabilirmiş ikili test yaptım 10 gün sonra gidip alıcam sonucu korkuyorum bilgim yok önce vitamin ilaçlarını kullandım bıraktım ptogetsan kullanıyodum dr söyledim oda yapabilir dedi salı yine kan tahlili yaptırıcam progestanı bıraktım bakalım ondan mı diye başına böyle şey gelen var mı yardım edin lütfen 😔

Canim insallah hicbirsey olmaz guzel haberler alirsin 💜 hemen düsurme modunu.

Canim insallah hicbirsey olmaz guzel haberler alirsin 💜 hemen düsurme modunu.
İnşallah canım görünce korktum duanızda bulundurun benide 😔😊

Canım Öncelikle sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim
Sağlık ocağında yapılan testler bazen yüksek cikabiliyor
Benimde geçen sene bi testim yüksek çıkmıştı dahiliye dr git dedi
Gittim dr o testi yenilycez tiroid ultrasonu istedi ultrason normal çıkmıştı kan testimde normal cıktı çok şükür
Bence devlet hastanesine yada ozele gidip testleri yenileyin
Geçmiş olsun

Canım Öncelikle sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim
Sağlık ocağında yapılan testler bazen yüksek cikabiliyor
Benimde geçen sene bi testim yüksek çıkmıştı dahiliye dr git dedi
Gittim dr o testi yenilycez tiroid ultrasonu istedi ultrason normal çıkmıştı kan testimde normal cıktı çok şükür
Bence devlet hastanesine yada ozele gidip testleri yenileyin
Geçmiş olsun
Ayy inşallah canım çok teşekkür ederim 😊 içim rahatladı biraz çünkü yüksek birşey beklemiyodum 😊

Cnm zeka geirligini ne yapiyor hic anlamadim yazdigindan tiroidim 0.4 ve karaciger enzimler 130 lardan 18 lere indi ursactive die bi ilac verdiler bana ilk haftalarda hersey yolunda suan icini rahat tut zeka geriligi yapacak bir durumun yok cnm

Cnm zeka geirligini ne yapiyor hic anlamadim yazdigindan tiroidim 0.4 ve karaciger enzimler 130 lardan 18 lere indi ursactive die bi ilac verdiler bana ilk haftalarda hersey yolunda suan icini rahat tut zeka geriligi yapacak bir durumun yok cnm
İnternette hepsi öyle yazmış benim tsh 0236 aslında normali 0270 karaciğer enzimim 72 çıktı sen kaç haftalık hamilesin benmki 11+5

18. Haftadayim cnm hic korkma seninkide kurtarmis kendini artik bisey olmaz ama karacigere dikkat et yagli yemeklerden uzak dur ve dahiliyeye gorun ilaci var ilerde erken dogum riskin olmasin. Gebelik kolestazi die birsey var karaciger enzimleri cok yukselirse hayati tehlike oluyor. Haftada bir olctur cok su ic. Kereviz enginar ye iki gunde dustu benimki ilacta kullaniyorum tabi

Kiz başka yerde de yaptır sağlık ocağinda bende de tiroid vardı ama meğer yokmuş başka hastahanede yaptirdim

18. Haftadayim cnm hic korkma seninkide kurtarmis kendini artik bisey olmaz ama karacigere dikkat et yagli yemeklerden uzak dur ve dahiliyeye gorun ilaci var ilerde erken dogum riskin olmasin. Gebelik kolestazi die birsey var karaciger enzimleri cok yukselirse hayati tehlike oluyor. Haftada bir olctur cok su ic. Kereviz enginar ye iki gunde dustu benimki ilacta kullaniyorum tabi
İnşallah canım dr yine ölçmemi istedi ths altyi falan inşallah yükselmemiştir dikkat etmeye çalışıyorum ikili testi yaptım 23 marta ikili testin somucunuda öğrenicem zeka geriliği falan olmaz demi 😔

Kiz başka yerde de yaptır sağlık ocağinda bende de tiroid vardı ama meğer yokmuş başka hastahanede yaptirdim
Eşimle konuşayım başka hastanede yaptırayım o zman inşallah bendede yoktur çünkü hiç beklemiyordum böyle sonuç 😔

İnşallah canım dr yine ölçmemi istedi ths altyi falan inşallah yükselmemiştir dikkat etmeye çalışıyorum ikili testi yaptım 23 marta ikili testin somucunuda öğrenicem zeka geriliği falan olmaz demi 😔
[/QUOTE
Bende herseyde telas yapiyorum boyle senin gibi hepimizde bir sey cikiyor inan herkeste saglikli getiriyor dunyaya bir sekilde. Allah caresini verir hickorkma birsey olmaz sadece kontrol altinda tut ihmal etme tiroit de karaciger de tedaviye en hizli cevap veren degerler korkma.

merhaba ,ursactivi kacincinhaftanizda verdi doktor. Ben 5. haftamdayim alt 122 cikti ursactive basladi doktor. 5 haftalik daha cok erken degil mi :(

Back
X