Yüreğim yanıyor

bahar3432

LA HAVLE VELA KUVVETE...
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
742
19
68
İstanbul
8 haftalık hamileliğim cuma günü kalp durması sebebi ile sonlandırıldı.

İlk bebeğimdi. İlk gözağrımdı.İlk sevincimdi.

Eve giremiyorum.3 kişi çıkıp 2 kişi o eve girmek bana fazla geldi. Tek kişilik bedenim çok ağır geliyor taşıyamıyorum sanki. Cennette meleğimin olması tek tesellim belki de. Özledim bitanemi hem de çoook özledim

canım Allah sabırlar versin zor ama hayat devam ediyor. bak ne güzel bi bebek sahibi olabilmişsin yani çocuğun oluyor. ne güzel hem seni almadan gitmeyecek bi cennet kuşun var . umudunu yitirme ve daha sıkı sarıl hayata cennetteki günahsızını üzme

Allah razı olsun...

Rabbim inş.sizlerin bebeklerine uzun ömürler versin...

üzülme hamile kalabildiğin için şükret...bende çok yeni kaybettim üstelik 2. tüp bebek denemem de yıllar sonra buldum derken mutluluğum 10 gün sürdü yerine acı bıraktı çarşamba günü değerim düştü, dün anneler günündede bana veda etti kendime gelemiyorum birtürlü belki birdaha hiç olmuycak oyüzden şükret rabbime inşallah en yakın zamanda kavuşursun

Rabbım tez zamanda kucağını doldursun inş bugün benimde bir arkadaşımın 2. tüp bebek denemesi tutmadı.anneler gününde Allahım sabırlar versın

canım aynı durumu bende yaşadım hiç üzülme rabbim verirken sormadı alırkende ..allah ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin. Sen üzülme hiç dua et

Rabbım tez zamanda kucağını doldursun inş bugün benimde bir arkadaşımın 2. tüp bebek denemesi tutmadı.anneler gününde Allahım sabırlar versın

canım aynı durumu bende yaşadım hiç üzülme rabbim verirken sormadı alırkende ..allah ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin. Sen üzülme hiç dua et

İlk sevinç ilk gözyaşı ilk ilk ilk....

Rabbim daha büyük dertlerden korusun inş. Bizler gibi bu durumu yaşayan herkese sabır versin.

Allah sabır versin canım. seni çok iyi anlayabiliyorum. bende 26 martta kaybettim bebeğimi. ben 12. haftayı bitirdi 13. haftaya geldik artık derken kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim. çok zor anlıyorum seni. 2 şeyi hiç unutamıyorum. 1. si ultrasonda parmağını emerken izlediğimiz o anı bir de kürtaj sonrası bir şişenin içinde kıyma olmuş bedenini. ama zaman herşeye çare canım. Allah sabrınıda veriyor zamanla. ilk gebeliklerde çok karşılaşıyoruz demişti doktor bana. bebek anneye anne bebeğe uyum sağlayamıyor bazen. bir de tecrübesizlik. acaba bişey mi olacak stresi... şimdi ne desem sana teselli olmayacak biliyorum ama eşin için kendine iyi bak. Allahım sabır versin inşallah meleğin sana kardeşini gönderecek. inşallah sende anne olacaksın.

"İlk bebeğimdi. İlk gözağrımdı.İlk sevincimdi."

seni o kadar iyi anlıyorum, duygularını o kadar iyi hissediyorum ki bilemezsin... benim de ilk di bebeğim hala unutamıyorum hastaneden eve bütün aile ahalisiyle dönüp de arabadan evi gördüğün de düşündüğüm tek şey çıkarken bebeğimin kalbi durmuş bile olsa benimle birlikte olmasıydı. giremeyecek gibi oldum eve ama etrafım doluydu... kimse bilmiyordu içimdeki yangını... hala evden caddeye inerken kan tahlili sonuucnu sevinçgözyaşları içinde anneme telde anlattığım yere odaklanıyor gözlerim, yanımdaki eşime bile söyleyemiyorum her defasında ne hakkım varki onu da üzmeye...
bugün 35 gün oldu meleğimden ayrılalı... aynı acıyı yaşayan arkadaşlar zamanla kabulleniyorsun, acın biraz olsa da külleniyor diyorlardı doğruymuş şimdi ilk günkü gibi hırpalamıyorum kendimi ama hala aynı yerde acısı... onun benle olduğu günleri içimde olduğu zamanları düşündükçe o boşluk beni bitiriyor ama baharcım sen de kabulleneceksin zamanla... hayat bu ne yapsak da ne yaşasak da dönüyor işte... senin çok taze henüz... yaşa acını ama hepizimin yapması gerektiği gibi sen de çabuk toparlanmaya çalış ki bi sonraki umudumuz için ayakta kalabilelim sağlığımızı koruyabilelim...
Allah yaşamayanlara yaşatmasın. biz yaşayanlara ise tekrar tattırmasın inşaallah. bir elin hep yüreğindeyken bir elin semada olsun Allah ın izniyle Yüce Yaradan bize bu acıyı en güzel şekilde unutturacak...

bende 19 şubatta kaybettim ilk meleğimi.
için yandı ciğerim parçalandı dünya durdu hayat anlamsızlaştı benim için.
ateş düştüğü yeri yakar ben acı çekerken arkadaslarımın hamileik sevinci yaşamalarını bile çok görüyordum.
ama geçiyor
insanoğlu nelere alışmıyorki
geçecek elbet
seninkide geçecek arkadasım
allah sana ve eşine sağlık versin.
elbette tekrar yaşayacaksın sağlıklı bir gebelik
dilerin rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun

Beynim meleğimin gidişini kabul etsede bedenim kabul edemedi. Hala en ufak bir harekette dikkat et diyorum kendi kendime. Birşeye uzanırken eğilirken dikkatli olmaya çalışıyorum ama sonra ya sonrası.................. Bedenim kilo almaya devam ediyor hamileliğini devam ettiriyor sanki.

Bu gün diyorum 9 haftalık olacaktı. Ultrasonda net olarak görünecekti artık. Hala Aralık anneleri topiciğine girip oradaki yazıları okuyorum ben de böyle olacaktım diye.

Rabbim sabrını versin inş. Kimseye böyle acılar yaşatmasın.

diğerleri gibi bende seni çok iyi anlıyorum anlayamasaydım keşke ama anlıyorum benim de ilk gebeliğimdi ben de kaybettim nerdeyse bedenimden ayrılalı 1 ay olacak ama ben diyorum yaşasaydı cinsiyetini öğrenecektim şimdi dört aylık olacaktı. ama biz insanız ya acıya alışmaya mecbur kılınmışız. meleklerimiz bizi cennette bekliyorlarmış. onlar daha sabırlılar bak bizim gelmemiziö bekliyorlar. inşallah yanlarından kardeşlerini gönderirler bize tekrar. dua et tevekkül sahibi olmaya çalış sabır dile. Allah yardımcın olsun zamanla biraz daha geçicek ama eminim ki bitmeyecek. biraz sabır...

Meleklerimizin cennette olmaları tesellimiz değil mi zaten. Bakıyorum da bazı topiclere benimle aynı olanlar cinsiyetlerini öğrenmeye başlamışlar bile. Canım çok yanıyor ama inanıyorum geçecek ve meleklerimizin kardeşleri de gelecek ve Rabbim'in izniyle hayırlısı ile kucaklarımıza alacağız.

canım tekrardan gecmiş olsun..inş.birdaha aynı acıyı yaşamayız.hepimiz bir melek annesiyiz...kimbilir bakarsın gene aynı meleklerimiz bize gelir.

yarın 19. hafta bitecekti 20. haftamız başlayacaktı. ve yarın meleğimin babasının doğum günüydü.babasının bana aldığı hamile kıyafetiyle kutlayacaktık doğum gününü.o kıyafeti görmeyecğim yere kaldırdım. çok usluydu meleğim habersiz geldi. hiç sorun çıkarmadı annesine, ağrı sancı görmedim adet gecikmesinden sonra, hep yerlerde olan kan değerlerim bile mükemmel hale gelmişti demir hapı almadan. çikolata yiyip gitmiştim,parmağını emişi hala aklımda. çok mu sevmiştin bebeğim çikolatayı... o görüntüden 4 gün sonrada kalbi durdu meleğimin...bense 2 hafta sonra öğrendim. öldüğünü öğrendiğimdeki ultrason görüntüsünde kocaman adam olmuştu benim bebeğim. kolları bacakları ama düşmedi kendiliğinden göremedim onu.ama kendimizi toparlamamız lazım. düşükten sonra bebek isteğim daha çok arttı. bir sürü ovulasyon erken gebelik testi aldım hepsini kullanmadan çöpe attım akşam.yerine bir sürü canlı çiçek aldım. artık tek güvencem rabbim. o isterse olur. yoruldum hesap kitap yapmaktan.

günaydınn..1 hafta sonrasında kontrole gittin mi?gittiysen doktor ne dedi?patoloji sonucu çıktı mı?

günaydınn..1 hafta sonrasında kontrole gittin mi?gittiysen doktor ne dedi?patoloji sonucu çıktı mı?

Günaydın canım.

Evet 1 hafta sonra kontrole gittim. Herşey temizdi. Rahimde, yumurtalıklarda falan problem yoktu. Doktorum 3 ay korun dedi. Ben daha erken olamaz mı dedikten sonra bu tahlilleri 2 adetten geçtikten sonra yaptırıp gel dedi. İnş.hayırlısıyla bebeklerimizi bu sefer sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız.

Canım çok gecmiş olsun..ne bu bizim kaderimiz,bukadar bebek ölümleri niye,eskiden yokmuş böle bişi dr. felan gitmeden doğurmuş anneler bizi...Rabbim inş. hepimize sağlıklı evlatlar verir.ilk gebeliginmidi?sebeb ne miş peki?

merhaba geçmiş olsun allah sabır versin,benimde 16.haftada bebeğimin kalbi durdu kontrol için gitmiştik ama yıkıldık geçen senede 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu ama bu seferki çok fenaydı suni sancı ile doğum yaptım bebek patolojiye gitti ama hiçbir sorun yoktu herşeygüzel gidiyodu acaba sizin nasıl oldu ve sebep neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…