8 haftalık hamileliğim cuma günü kalp durması sebebi ile sonlandırıldı.
İlk bebeğimdi. İlk gözağrımdı.İlk sevincimdi.
Eve giremiyorum.3 kişi çıkıp 2 kişi o eve girmek bana fazla geldi. Tek kişilik bedenim çok ağır geliyor taşıyamıyorum sanki. Cennette meleğimin olması tek tesellim belki de. Özledim bitanemi hem de çoook özledim
canım Allah sabırlar versin zor ama hayat devam ediyor. bak ne güzel bi bebek sahibi olabilmişsin yani çocuğun oluyor. ne güzel hem seni almadan gitmeyecek bi cennet kuşun var . umudunu yitirme ve daha sıkı sarıl hayata cennetteki günahsızını üzme
üzülme hamile kalabildiğin için şükret...bende çok yeni kaybettim üstelik 2. tüp bebek denemem de yıllar sonra buldum derken mutluluğum 10 gün sürdü yerine acı bıraktı çarşamba günü değerim düştü, dün anneler günündede bana veda etti kendime gelemiyorum birtürlü belki birdaha hiç olmuycak oyüzden şükret rabbime inşallah en yakın zamanda kavuşursun
Ilk bebeğimdi. Ilk gözağrımdı.ilk sevincimdi.
Eve giremiyorum.3 kişi çıkıp 2 kişi o eve girmek bana fazla geldi. Tek kişilik bedenim çok ağır geliyor taşıyamıyorum sanki. Cennette meleğimin olması tek tesellim belki de. özledim bitanemi hem de çoook özledim
üzülme hamile kalabildiğin için şükret...bende çok yeni kaybettim üstelik 2. tüp bebek denemem de yıllar sonra buldum derken mutluluğum 10 gün sürdü yerine acı bıraktı çarşamba günü değerim düştü, dün anneler günündede bana veda etti kendime gelemiyorum birtürlü belki birdaha hiç olmuycak oyüzden şükret rabbime inşallah en yakın zamanda kavuşursun
Rabbım tez zamanda kucağını doldursun inş bugün benimde bir arkadaşımın 2. tüp bebek denemesi tutmadı.anneler günündeAllahım sabırlar versın
canım aynı durumu bende yaşadım hiç üzülme rabbim verirken sormadı alırkende ..allah ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin. Sen üzülme hiç dua et
Eve giremiyorum.3 kişi çıkıp 2 kişi o eve girmek bana fazla geldi. Tek kişilik bedenim çok ağır geliyor taşıyamıyorum sanki. Cennette meleğimin olması tek tesellim belki de. Özledim bitanemi hem de çoook özledim
"İlk bebeğimdi. İlk gözağrımdı.İlk sevincimdi."
seni o kadar iyi anlıyorum, duygularını o kadar iyi hissediyorum ki bilemezsin... benim de ilk di bebeğim hala unutamıyorum hastaneden eve bütün aile ahalisiyle dönüp de arabadan evi gördüğün de düşündüğüm tek şey çıkarken bebeğimin kalbi durmuş bile olsa benimle birlikte olmasıydı. giremeyecek gibi oldum eve ama etrafım doluydu... kimse bilmiyordu içimdeki yangını... hala evden caddeye inerken kan tahlili sonuucnu sevinçgözyaşları içinde anneme telde anlattığım yere odaklanıyor gözlerim, yanımdaki eşime bile söyleyemiyorum her defasında ne hakkım varki onu da üzmeye...
bugün 35 gün oldu meleğimden ayrılalı... aynı acıyı yaşayan arkadaşlar zamanla kabulleniyorsun, acın biraz olsa da külleniyor diyorlardı doğruymuş şimdi ilk günkü gibi hırpalamıyorum kendimi ama hala aynı yerde acısı... onun benle olduğu günleri içimde olduğu zamanları düşündükçe o boşluk beni bitiriyor ama baharcım sen de kabulleneceksin zamanla... hayat bu ne yapsak da ne yaşasak da dönüyor işte... senin çok taze henüz... yaşa acını ama hepizimin yapması gerektiği gibi sen de çabuk toparlanmaya çalış ki bi sonraki umudumuz için ayakta kalabilelim sağlığımızı koruyabilelim...
Allah yaşamayanlara yaşatmasın. biz yaşayanlara ise tekrar tattırmasın inşaallah. bir elin hep yüreğindeyken bir elin semada olsun Allah ın izniyle Yüce Yaradan bize bu acıyı en güzel şekilde unutturacak...
diğerleri gibi bende seni çok iyi anlıyorum anlayamasaydım keşke ama anlıyorumbenim de ilk gebeliğimdi ben de kaybettim nerdeyse bedenimden ayrılalı 1 ay olacak ama ben diyorum yaşasaydı cinsiyetini öğrenecektim şimdi dört aylık olacaktı. ama biz insanız ya acıya alışmaya mecbur kılınmışız. meleklerimiz bizi cennette bekliyorlarmış. onlar daha sabırlılar bak bizim gelmemiziö bekliyorlar. inşallah yanlarından kardeşlerini gönderirler bize tekrar. dua et tevekkül sahibi olmaya çalış sabır dile. Allah yardımcın olsun zamanla biraz daha geçicek ama eminim ki bitmeyecek. biraz sabır...
günaydınn..1 hafta sonrasında kontrole gittin mi?gittiysen doktor ne dedi?patoloji sonucu çıktı mı?
yarın 19. hafta bitecekti 20. haftamız başlayacaktı. ve yarın meleğimin babasının doğum günüydü.babasının bana aldığı hamile kıyafetiyle kutlayacaktık doğum gününü.o kıyafeti görmeyecğim yere kaldırdım. çok usluydu meleğim habersiz geldi. hiç sorun çıkarmadı annesine, ağrı sancı görmedim adet gecikmesinden sonra, hep yerlerde olan kan değerlerim bile mükemmel hale gelmişti demir hapı almadan. çikolata yiyip gitmiştim,parmağını emişi hala aklımda. çok mu sevmiştin bebeğim çikolatayı... o görüntüden 4 gün sonrada kalbi durdu meleğimin...bense 2 hafta sonra öğrendim. öldüğünü öğrendiğimdeki ultrason görüntüsünde kocaman adam olmuştu benim bebeğim. kolları bacakları ama düşmedi kendiliğinden göremedim onu.ama kendimizi toparlamamız lazım. düşükten sonra bebek isteğim daha çok arttı. bir sürü ovulasyon erken gebelik testi aldım hepsini kullanmadan çöpe attım akşam.yerine bir sürü canlı çiçek aldım. artık tek güvencem rabbim. o isterse olur. yoruldum hesap kitap yapmaktan.
yarın 19. hafta bitecekti 20. haftamız başlayacaktı. ve yarın meleğimin babasının doğum günüydü.babasının bana aldığı hamile kıyafetiyle kutlayacaktık doğum gününü.o kıyafeti görmeyecğim yere kaldırdım. çok usluydu meleğim habersiz geldi. hiç sorun çıkarmadı annesine, ağrı sancı görmedim adet gecikmesinden sonra, hep yerlerde olan kan değerlerim bile mükemmel hale gelmişti demir hapı almadan. çikolata yiyip gitmiştim,parmağını emişi hala aklımda. çok mu sevmiştin bebeğim çikolatayı... o görüntüden 4 gün sonrada kalbi durdu meleğimin...bense 2 hafta sonra öğrendim. öldüğünü öğrendiğimdeki ultrason görüntüsünde kocaman adam olmuştu benim bebeğim. kolları bacakları ama düşmedi kendiliğinden göremedim onu.ama kendimizi toparlamamız lazım. düşükten sonra bebek isteğim daha çok arttı. bir sürü ovulasyon erken gebelik testi aldım hepsini kullanmadan çöpe attım akşam.yerine bir sürü canlı çiçek aldım. artık tek güvencem rabbim. o isterse olur. yoruldum hesap kitap yapmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?