- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.755
- 448
- Konu Sahibi runforestrun
-
Dua etmek aklıma gelmemişti,tavsiyeni değerlendirecem.kk yı komple kapatalım mı ?
herkes farkında ciğeri yananlar var burada da ,buruaya sitem edene kadar iki dua ederseniz daha faydalı olur.[/QUOTE
Dua etmek aklıma gelmemişti,tavsiyeni değerlendirecem.kk yı komple kapatalım mı ?
herkes farkında ciğeri yananlar var burada da ,buruaya sitem edene kadar iki dua ederseniz daha faydalı olur.[/QUOTE
Canım benimde eşim asker kardeşim polis kan ağlıyorum o anaları düşündükçe içim yanıyor dayanılacak gibi değil Allah bin bir belasını versin bunu yapanların ben seni çok iyi anlıyorum bukadar duyarsız olmayalım hicbirşey olmamış gibi davranmayalım diyorsun ama bazıları saçmalıyorMerhaba hanımlar.Biliyorsunuz dün gece yüreğimiz yandı Dağlıca'dan gelen haberle.Ama bakıyorum da hala görümcem şunu dedi,kaynanam böyle yaptı diye dertleniyoruz.Şu an kimbilir kaç evde ağıtlar yakılıyor,kaç çocuk yetim,kaç eş dul kaldı.En azından bikaç gün kendi 'dert'lerimizi bir kenara bıraksak?Bdv'yi bikaç gün de olsa sessizliğe davet ediyorum.Ne dersiniz?
Valla artık oyumuzu kime vereceğimize şaşırdık hiç biri bana güvenilir gelmiyor ve bu seçimdede aynı kaos ortamının olacağını düşünüyorumHer gün birer ikişer şehit verirken nerdeydiniz? Farkına varmanız için 15-20 tane mi şehit verilmesi lazım? O bir ikisi evlat değil de 15 tanesi mi evlat? 15 şehit verilince mi umrunuzda oluyor? Bizim sessiz kalmamızla alakası yok. Herkesin sandık başında düşünmesi, tepki göstermesi gereken şeyler bunlar. Bu milletin hainlere ve hırsıza oy vermemesi lazım artık. Benim sessiz kalmamla ya da hayatımdaki dertleri 3 günlüğüne unutmamla mı düzelecek bunlar? Ben seçim zamanı sandık başında gidip gösteriyorum tepkimi ama çoğunluk lazım. Çoğunluk yapmıyorsa ben ne yapabilirim? 3 günlüğüne derdini unutandan değil sandık başında ülkenin dertlerini unutandan korkun, böyle oluyor işte. PKK da Erdoğan da çıldırdı yani herkes görsün bunu artık yeter.
Hırsıza ve şehit katillerine verme yeter, "kime oy vereyim bilmiyorum başka adam yok" deyip deyip Erdoğan'a oy verilmesin artık. Şu durumda oyunu kime vereceğini şaşırmış olsan bile en azından kime vermeyeceğini şaşırma yeter.Valla artık oyumuzu kime vereceğimize şaşırdık hiç biri bana güvenilir gelmiyor ve bu seçimdede aynı kaos ortamının olacağını düşünüyorum
Bence de bu siyaset yapmaktan çıktı artık, dediğiniz gibi zaten her yeri susturuyorlar bari bunu SUSTURMASINLAR.konu kapatılmasın.. siyasi falan değil.. ne televizyonlar gerçeği söylüyor ne gazeteler.
bir derdimiz var evet yeride tamda burası...
editörlerden ricam KAPATMAYIN...
bırakında heryerden susturulan insanlar burda içini döksün..
Allahım ne zaman demekten başka bişey diyemiyorum.. ne zaman vereceksin bu hainlerin belalarını.. ne zaman
Eğer Kasım seçiminde de bu oy kaybederse hatta Hazirandakinden daha fazla oy kaybederse neler olacak? 5000 şehit daha mı verilmesi lazım? Kaç can daha gider bilmiyorum ama (bunu söylemek çok canımı sıkıyor) o başkanlık sistemi de gelmeyecek. Bu kadar. Gelmeyecek ya! Yeter bu ne? Bir şey bu kadar mı dayatılır? Kaç yıllık Cumhuriyet neden senin egon için gitsin? Senin istediğin olmuyor diye bunların olması nasıl bişey? Rica ediyorum LÜTFEN artık oy vermeyin bunlara. Allah aşkına vermeyin. Ne HDP'ye ne de bunlara artık vermeyin. Kime verirseniz verin ama göz göre göre bunlara destek vermeyin artık. Siyaset yapmak değil bu, neden değil çünkü insanların seçimlerinin sonuçlarını görüyoruz ve bu hepimizi ilgilendiriyor.
Babam da öyle söyledi. İstedikleri sonucu alamadıkları için koalisyon yapılmadı. Kasımdaki seçimlerde de istedikleri sonucu alamazlarsa ortalığı daha da karıştıracaklar dedi. Şehit haberi gelmeden önce "bu millet değişmez, bi koalisyon bile kuramadınız" diye düşünüp akp'ye oy verirler yine onları yükseltirler diye düşünüyordum ama şu haberden sonra şu an daha farklı düşünüyorum. Çok çok kızıyorum ama bi ihtimal başlarından atmak için uğraşır belki milletimiz diyorum. Televizyonlarda gösterilen abuk sabuk şeyler, sürekli gündemi değiştirme çabaları, milleti oyalamak istemeleri falan artık sökmeye de bilir. İte kaka, yaka paça atacaklar bu adamı ama ne zaman olur bilmiyorum. Sonu Kaddafi gibi olsun istiyor herhalde.Muhtemelen seçimi tanımıcaklar
Çevremdeki bütün yaşlı insanlar kaç tane Cumhurbaşkanı gördük ama böylesini görmedik diyorlar. Zaten her şey onun istediği gibi oluyor, yükselebileceği en yüksek makama yükseldi.Şimdi yapamadığı neyi yapacak başkan olunca anlayan bana da anlatsın, sarayını da yaptırdın sus otur be adam gene açılış ayağına miting yapacak bağımsız ve tarafsız cumhurbaşkanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?