- Konu Sahibi runforestrun
-
herseyi oyle guzel ifade etmissnki..soylediklerinin ustune soylenicek soz yok..bz sandiga gdiyrz tepkimizi gosteriyrz..ama bu kdr olaya verdgmz bu kadar kayiba ragmen hala oy veren kroniklesms bi kesm var..daha kac can daha gdicek kac cocuk daha babasz kalicak..buna dur diyen kesimin sayisi artmadikca burda bdv yi kapatsak ne olacak...Her gün birer ikişer şehit verirken nerdeydiniz? Farkına varmanız için 15-20 tane mi şehit verilmesi lazım? O bir ikisi evlat değil de 15 tanesi mi evlat? 15 şehit verilince mi umrunuzda oluyor? Bizim sessiz kalmamızla alakası yok. Herkesin sandık başında düşünmesi, tepki göstermesi gereken şeyler bunlar. Bu milletin hainlere ve hırsıza oy vermemesi lazım artık. Benim sessiz kalmamla ya da hayatımdaki dertleri 3 günlüğüne unutmamla mı düzelecek bunlar? Ben seçim zamanı sandık başında gidip gösteriyorum tepkimi ama çoğunluk lazım. Çoğunluk yapmıyorsa ben ne yapabilirim? 3 günlüğüne derdini unutandan değil sandık başında ülkenin dertlerini unutandan korkun, böyle oluyor işte. PKK da Erdoğan da çıldırdı yani herkes görsün bunu artık yeter. Bebek katiline "sayın" diyen adamı, şehide "kelle" diyen adamı 13 yıldır neden indirmediler?
aynen yaa sabahtan beri facebook'ta diğer yerlerde bakıyorum herkes bu fotoyu eleştirmiş ama bu çocuğun akılsız anasına bişey diyen yok!!!ben o cocugu oraya gondermezdım
yukarida ki mesajimi duzeltme surem dolmus Kurt cocuklari bebekleri hain olmayan terorist olmayan kurtleri tenzih ederim...
Duzeltme yapmak zorundayim. insanlari kurt turk diye ayirmak en basta bagli oldugum dine aykiri..Evet düzeltme yapınca daha masum göründün.
Sen ve senin kafadakiler kürtlüğü kürdü tanımayanlar yüzünden olan bu ırkcılığın sonucu kendini itilmiş horlanmış ezilmiş hissederek farklı yollara sapan insanları konuşuyoruz şuan pkk dediğiniz insanlar burdaki kürt düşmanlığının sonucu beyni daha rahat yıkanan nesil değilmi.
Halbuki bu neslin dedeleri ataları omuz omuza istiklal savaşına canakkale savaşına giren milletin evlatları değilmi.
Şu kürt düşmanıyım kürtleri sevmiyorum zihniyetinizden gına geldi.
Hiçbir yere varılmıyo bu zihniyetle farkında değilmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?