Yurekten edilen ah tutar mi:(

Ah etmek sadece size yük yapar.
Ah ettim zamanında tuttu da.
Ama ağırlığını hep ben hissettim.
Yine en çok üzülen ben oldum

Allah öyle büyük ki, kimsenin ahını kimse de bırakmıyor.
Sen şimdi onları takip etmeyi bırak. Kendine yeni bi hayat çiz, onlara inat kahkahalarınla inlet. Şuan sen mutsuzken o senin mutsuzluğunla besleniyor. Keyfine bak.

Tatlım, çocukluk aşkım vardı lise yıllarında, 3yıl birlikteydik, senin başına gelmiyor bir tek, aldatıldım tabi ki. Tabi ben bunu kaldıramadım bnm neyim eksikti o kızdan diye düşünmeye başladım hatta kafayı yeme derecesine geldim. Ne yerdim ne içerdim 10kilo verdim vs. 3ay sonra karşıma çıktı tekrar barışmak istediğini vs. , geri dönünce bi silkindim kendime geldim ve onu tamamen hayatımdan aklımdan def ettim. Yıllar boyunca bana ulaşmaya çalıştı, onun adını anıp aracı olanlarıda hayatımdan çıkardım. Ve hayatıma baktım. Abartısız söylüyorum ki yıllarca hep adımı andı yerime de kimseyi koyamadı.. Aradan 6yıl geçti bende çok talihsiz şeyler yaşadım, sonra onun adı anıldı ve ben artık büyümüşüm ona hiç kızmadım, affetmişim artık. Aşk ne demek biliyorum bnde yaşadım. Benimle 6yıl sonra son bir kez buluşmak istedi ve kabul ettim, o gün eski 4arkadaş olarak gezdik eğlendik ve veda ederken bana bir sarıldı ağlaya ağlaya ayrıldı, o gün bugündür bi daha da bana ulaşmadı.
Sen gönlünü ferah tut hakeden hakettiğini yaşıyor mutlaka, çektiren bu dünyada çekmeden gitmiyor. Sen hayatına devam et inan kimse için değmiyor

Gerçekten yaktıysa canını illa ki bir gün çıkar, ben inanıyorum.

Allaha havale ettim, hakkımı helal etmedim.
Bu demek değil ki bataklığa saplanacak çamurlarda sürünecek.
Seni anlıyorum canı yansın istiyorsun ama herşeyin zamanı var emin ol.
Sevgilisi olduğu halde sana mesaj atabilen basit bir erkek bak bu bile soğuman için bir sebep.

Gercekten film gibi bir hikaye olmuş sizinkisi. Beni aldatmadi ama bir suru sey oldu ayrıntı cok uzun olucak. Helallik isteyecek kadar vicdani rahat degildi en kisasi. Gercekten sizin yasadiginixa bakinca yillar sonra bile olsa bi yerden çıktığını anladim. Basimdan gecen bu seyi kucumseyip cocukca gormeden beni anlayarak uzun uzun cevap verdiginiz icin gerçekten cok tesekkur ederim. Kimsiniz nerdesiniz yasiniz kac bunlarin hic birini bilmesem de diyebilecegim tek sey allah suan gonlunuzde ne varsa onu size versin dilerim ki cok mutlu olun

oyle bir an geliyor ki yazmıs mı yazmamıs mı umrumda dahi olmuyor tabiki eden bulur ama sen onun donup donmeyecegini hic dusunme bile kendini yorarsın

*''(Resûlüm!) Sen af yolunu tut, iyiliği emret ve cahillerden yüz çevir.'' (Araf Suresi, 199.ayet)

*"Kötülüğün cezası, onun gibi bir kötülüktür. Kim kendine yapılan kötülüğü affedip barışırsa, onun mükâfatı Allah'a aittir. Şüphesiz ki Allah, Zâlimleri sevmez." (Şûrâ, 42/40).

Kötülüğe kötülükle karşılık vermek çok kolay. Çünkü nefsin acı çektiği için bunu yaşatanında karşılık olarak o acının aynısını tatmasını istiyor. Ozaman o kişiden ne farkın kalıyor. Önemli olan affetmek ve bunu Allah'ın rızasına ermek için yapmak. Eminim ozaman bu acılarının karşılığını Rabb'im sana hayırlısıyla verecektir.. Allah zaten bu dünyadaki hiçbir iyiliği ve kötülüğü karşılıksız bırakmıyor. Sen Allah'a bırak herşeyi..

Ah etmeyin yahu, dua edin.
Her canınızı sıkan şeye ah etmeyin, kalbinizi karartmayın-gençsiniz, güzelsiniz, sevgiliniz olmuş anlaşamamış ayrılmışsınız- Allah ah ettirecek dert vermesin.
Kötü düşünce enerjisiyle dilekte bulunanı daha çok etkiler diye düşünür korkarım ben.

bu kadar arabesk yaşayacak enerjiyi nereden buluyorsunuz. buram buram koktu buralar valla, ben rahatsız oldum.

bişeyler yaşanmış ayrılmışsınız. ben beni tehdit eden adama bile ah vah demedim ne hali varsa görsün dedim. aldatılsam da canım da yansa hayatıma baktım. siz de bakın. ne bu yok acı çeksin yok sürünsün yok allaha havale ettim bilmem ne. az mantıklı düşünün. duygusalsanız hepimiz duygusalız hepimiz insanız.

Kime ne ah ettiysem senaryo gibi tuttu hatta bazılarına ben de inanamadım ama ettiğim ahlar tuttu sonra ben üzüldüm ah ettiğim kişilere artık etmiyorum beddua falan. Acıları tecrübe olarak görmen gerek, sürekli mutsuz olsun diyerek ona değil kendine zarar verirsin bir gün gerçekten iyi ki gitmiş ve iyi ki bana kazık atmış ki beni ben yapmış diyeceksin. Ben öyle kötülükler yapan insanları affettim ki inanamazsın ama onlar için değil kendim için affetmek mutluluktur inan.

Çok çocukça şu yazdıkların.Bırak bak önüne allah aşkına
Ah tutar mı tutmaz mı Onu Allah bilir de,ah edilecek bir olay olması lazım.Tecavüz mü etti,dövdü mü,rezil mi etti....
Sevgiliydiniz olmamış ayrılmış.Bu kadar.Onun da yaşının çok büyük olduğunu sanmıyorum.

Iyi hissettirecek veya teselli edecek cumleniz yoksa hic yazmayin rica edicem. Cocukca veya degil ve ya daha cocugum. Ne hissettiysem onu yazdim ve bana yardim edebilecek olanlardan yardim istedim olmamis ayrilmissiniz demesi kolay. Ne hissettigimi ben bilirim

Sana seni geçici iyi hissettirecek oyalayacak bir teselli cümlesi istiyorsan tutar ahın tutar.Ne diyim.
Ben sana senin iyiliğin için bırak önüne bak diyorum.Hayatta daha ne acılar var.Gençlik aşkı.Unutacaksın.Bugününe güleceksin.

Böyle bi ah etmedim ama ahlarım genelde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…