- Konu Sahibi littlelady
-
Evet icin icin yanmak deyimini yasadimBenimkiler tutuyor insanın gerçekten içi yandımı tutuyor emin ol
Gercekten film gibi bir hikaye olmuş sizinkisi. Beni aldatmadi ama bir suru sey oldu ayrıntı cok uzun olucak. Helallik isteyecek kadar vicdani rahat degildi en kisasi. Gercekten sizin yasadiginixa bakinca yillar sonra bile olsa bi yerden çıktığını anladim. Basimdan gecen bu seyi kucumseyip cocukca gormeden beni anlayarak uzun uzun cevap verdiginiz icin gerçekten cok tesekkur ederim. Kimsiniz nerdesiniz yasiniz kac bunlarin hic birini bilmesem de diyebilecegim tek sey allah suan gonlunuzde ne varsa onu size versin dilerim ki cok mutlu olunTatlım, çocukluk aşkım vardı lise yıllarında, 3yıl birlikteydik, senin başına gelmiyor bir tek, aldatıldım tabi ki. Tabi ben bunu kaldıramadım bnm neyim eksikti o kızdan diye düşünmeye başladım hatta kafayı yeme derecesine geldim. Ne yerdim ne içerdim 10kilo verdim vs. 3ay sonra karşıma çıktı tekrar barışmak istediğini vs. , geri dönünce bi silkindim kendime geldim ve onu tamamen hayatımdan aklımdan def ettim. Yıllar boyunca bana ulaşmaya çalıştı, onun adını anıp aracı olanlarıda hayatımdan çıkardım. Ve hayatıma baktım. Abartısız söylüyorum ki yıllarca hep adımı andı yerime de kimseyi koyamadı.. Aradan 6yıl geçti bende çok talihsiz şeyler yaşadım, sonra onun adı anıldı ve ben artık büyümüşüm ona hiç kızmadım, affetmişim artık. Aşk ne demek biliyorum bnde yaşadım. Benimle 6yıl sonra son bir kez buluşmak istedi ve kabul ettim, o gün eski 4arkadaş olarak gezdik eğlendik ve veda ederken bana bir sarıldı ağlaya ağlaya ayrıldı, o gün bugündür bi daha da bana ulaşmadı.
Sen gönlünü ferah tut hakeden hakettiğini yaşıyor mutlaka, çektiren bu dünyada çekmeden gitmiyor. Sen hayatına devam et inan kimse için değmiyor
Merhaba hanimlar bundan 6 ay oncesinde ayrildigim sevgilime ah etmistim. Benim kalbimi paramparca ettigi umursamadigi icin. (Ayrildiktan sonra). Surekli dua ettim ve onu allaha havale ettim. Intikam ve bedduaya yonelmedim ama allah var cayir cayir yakti yuregimi. En son 2 3 ay once sevgili yaptığını vs soyledi. Ahim buyuktur bi sizi olarak icinde kalayim yeter dedim. Alaya vurdu. O gunden beri gorusmedik de konusmadik da. Taki gecenlerde okulda karsilasana kadar. Gordum beni gordu. Gorur gormez kafami cevirdim ve gittim. Sanirjm yanında kiz arkadasi da vardi dönüp gulumsemisti. Eve geldigimde hungur.hüngür agladim. Mutsuzluk uzerine mutuluk kurabiliyor mu dedim. Ertesi gün mesaj atmis. Kisa kestim cevap vermedim. Cok dolmusum icimi buraya dökmek istedim. Ettigim ah suydu. Insallah senin de canin beni nasil yaktiysan oyle yanar da bana muhtac olur donersin bana o zaman da ben kabul etmem demistim. Var mi boyle ah edip geri donus alan? Ben tekrar bana yazmasini istiyorum. (Kesinlikle barismak icin degil degerimin is isten gectikten sonra anlasilmasi ve asil kaybedenin o oldugunu anlamasibicin.)
Çok çocukça şu yazdıkların.Bırak bak önüne allah aşkınaMerhaba hanimlar bundan 6 ay oncesinde ayrildigim sevgilime ah etmistim. Benim kalbimi paramparca ettigi umursamadigi icin. (Ayrildiktan sonra). Surekli dua ettim ve onu allaha havale ettim. Intikam ve bedduaya yonelmedim ama allah var cayir cayir yakti yuregimi. En son 2 3 ay once sevgili yaptığını vs soyledi. Ahim buyuktur bi sizi olarak icinde kalayim yeter dedim. Alaya vurdu. O gunden beri gorusmedik de konusmadik da. Taki gecenlerde okulda karsilasana kadar. Gordum beni gordu. Gorur gormez kafami cevirdim ve gittim. Sanirjm yanında kiz arkadasi da vardi dönüp gulumsemisti. Eve geldigimde hungur.hüngür agladim. Mutsuzluk uzerine mutuluk kurabiliyor mu dedim. Ertesi gün mesaj atmis. Kisa kestim cevap vermedim. Cok dolmusum icimi buraya dökmek istedim. Ettigim ah suydu. Insallah senin de canin beni nasil yaktiysan oyle yanar da bana muhtac olur donersin bana o zaman da ben kabul etmem demistim. Var mi boyle ah edip geri donus alan? Ben tekrar bana yazmasini istiyorum. (Kesinlikle barismak icin degil degerimin is isten gectikten sonra anlasilmasi ve asil kaybedenin o oldugunu anlamasibicin.)
Iyi hissettirecek veya teselli edecek cumleniz yoksa hic yazmayin rica edicem. Cocukca veya degil ve ya daha cocugum. Ne hissettiysem onu yazdim ve bana yardim edebilecek olanlardan yardim istedim olmamis ayrilmissiniz demesi kolay. Ne hissettigimi ben bilirimÇok çocukça şu yazdıkların.Bırak bak önüne allah aşkına
Ah tutar mı tutmaz mı Onu Allah bilir de,ah edilecek bir olay olması lazım.Tecavüz mü etti,dövdü mü,rezil mi etti....
Sevgiliydiniz olmamış ayrılmış.Bu kadar.Onun da yaşının çok büyük olduğunu sanmıyorum.
Sana seni geçici iyi hissettirecek oyalayacak bir teselli cümlesi istiyorsan tutar ahın tutar.Ne diyim.Iyi hissettirecek veya teselli edecek cumleniz yoksa hic yazmayin rica edicem. Cocukca veya degil ve ya daha cocugum. Ne hissettiysem onu yazdim ve bana yardim edebilecek olanlardan yardim istedim olmamis ayrilmissiniz demesi kolay. Ne hissettigimi ben bilirim
Böyle bi ah etmedim ama ahlarım genelde tutarMerhaba hanimlar bundan 6 ay oncesinde ayrildigim sevgilime ah etmistim. Benim kalbimi paramparca ettigi umursamadigi icin. (Ayrildiktan sonra). Surekli dua ettim ve onu allaha havale ettim. Intikam ve bedduaya yonelmedim ama allah var cayir cayir yakti yuregimi. En son 2 3 ay once sevgili yaptığını vs soyledi. Ahim buyuktur bi sizi olarak icinde kalayim yeter dedim. Alaya vurdu. O gunden beri gorusmedik de konusmadik da. Taki gecenlerde okulda karsilasana kadar. Gordum beni gordu. Gorur gormez kafami cevirdim ve gittim. Sanirjm yanında kiz arkadasi da vardi dönüp gulumsemisti. Eve geldigimde hungur.hüngür agladim. Mutsuzluk uzerine mutuluk kurabiliyor mu dedim. Ertesi gün mesaj atmis. Kisa kestim cevap vermedim. Cok dolmusum icimi buraya dökmek istedim. Ettigim ah suydu. Insallah senin de canin beni nasil yaktiysan oyle yanar da bana muhtac olur donersin bana o zaman da ben kabul etmem demistim. Var mi boyle ah edip geri donus alan? Ben tekrar bana yazmasini istiyorum. (Kesinlikle barismak icin degil degerimin is isten gectikten sonra anlasilmasi ve asil kaybedenin o oldugunu anlamasibicin.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?