Yurt arkadaşı

Fuzuli07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
49
5
86
Ben 4kişilil yurtta kalıyorum ama odamızı bi türlü temiz tutamıyoruz arkadaşlarımı hep uyarıyorum tamam diyolar ama bi türlü temiz olmuyor odamız özellikle de banyo çok kötü :( bi arkadaşım sifon çekmiyodu ama neyse öğrendi galiba sonuçta en azından banyonun temiz tutulması gerekiyor. Banyoda saçlarını düzleştirenin saçlar yerde kalıyor falan . Ama odamı da değiştirmek istemiyorum siz de öğrenciyken böyle şeyler yaşamışmıydınız bana önerileriniz var mı hep uyarıyorum arkadaşlarımı ama kötü olmaktan da korkuyorum :/ Çok saçma gelebilir ama en azından içimi dökmek istedim :( üniversiteliyiz bu arada

4 yıl kaldım yurtta ilk sene ki oda arkadasım o kadar dağınıklık ki burnumdan gelmişti. Kitabı,kıyafeti,sacı ortalık batık. Sonra oda değiştirdim mezun olalı iki sene oldu hala görüşüyoruz oda evlendi yakınıma taşındı ;) onun yanıma geçtikten sonraki 3 yıl cok iyidi banyomuz tertemiz odanız duzenli oh be demiştim sonunda. Cunku ozellikle saçtan nefret ederim

Kizlarn geneli böyle yurdu birak öğrenci evleri daha berbat düzelmezler bence;)

yurtta ucuncu yilim maalesef insanlar degismedikce bu durum degismiyor.Hatta daginik dedigin gidiyor daha beteri geliyor.19-20 yasinda olup tuvalete su dokmeyen elini yikamayan insani gordum ben.hatta bulasik tenceresini 15 gundur yikamayani hatta hala yikamayi dusunmeyeni.evlerinde mi boyleler aileleri nasil cok merak ederim hep. ozgurluk sinirini bilmeyen insanlar..sinirlendim yine.Tavsiyem yurttaki odalari gez ve uygun buldugun.odaya gec.Devlet ya da yari ozel yurt ise en az 1 kisi de olsa cikar daginik tipler

sifonu bile çekmeyen birine temizliği anlatamazsınız :KK12:
özellikle kızlarda oluyor ya bu pislik bende onu anlamıyorum . erkek öğrenciler tertemiz oluyor hayret bişey :110:
ev arkadaşım vardı benimde. çok afedersin saçını kılını tuvalet pisliğini ortalıkta bıraktığı donunu paçasını ve dahi kullanılmış pedini bile gördüm. hemde salondaki kanepenin üstünde :mad: daha dayanamayıp evden defetmiştik :KK20: bütün evide dezenfekte etmiştik :KK45:
yarın öbürgün evlenip barklanıp orda burda temizlikten bahsedecek bunlar bide :KK11:

erkek yurtlari daha duzenliymis boyle insanlarla yemek de yenilmiyor.uzattigi ne olursa olsun yiyemiyorum.off ranzamda cignenmis sakiz yapistirilmisti bi ara yatagimdan sogudum nasil bu kadar pis kullaniyorlar

ben de bunları çektim .. kaç kere banyoda kızın kıl dolu traş bıçağını gördüm..
saçları hiç söylemiyorum bile..
kaç kere kullanılmış ped buldum...
değişmiyor malesef..
değiştir odanı.. olmaz böyle sinir hastası olursun :(

Disarisi, oda arkadasindan rahatsiz olan kizlarla dolu....Yani sen ilk degjlsin..Universite okuyan her iki kizdan biri, oda arkadasinin daginik pis ve temiz olmamasindan sikayetci :)))

Banyo ve tuvaletiniz odanizin icinde herhalde...Bazi yurtlarda disarda....

Aslında diğer 2 kız iyiler ki birini geçen seneden tanıyorum yine birlikte kalıyoduk ama bu sifonu çekmeyen kıza bi türlü öğretemedik temizliği saçlar falan hep yerlerde oda kuralları yaptık 4 gün uydular 5inci gün eve gittim tekrar yurda döndüğümde banyoyu resmen b.k götürüyodu ki o zamanda uyardım kimseyi ayırmadan . O kız yine temizlik kurallarına uymazsa 3 kişi birleşip kızı başka odaya aldırmayı düşünüyoruz ama bi yandan da üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum inş. düzelir kız. Sizce kızın odasını değiştirtmeye kalksak çok mu kötü oluruz gerçi benim vicdanım buna izin verir mi bilemiyorum ama kendimizi de düşünmemiz lazıım offf çok arada kaldım

Var var ben pis alt iç çamaşırını benim kirlilerimin üstüne atanlar karşılaştım

Var var ben pis alt iç çamaşırını benim kirlilerimin üstüne atanlar karşılaştım

bir benzerini yasadim alt camasini sermis ranzaya o gun de teknik servis geldi odaya allahimm tek ben vardim onun yerine de utandim yerin dibine girdim.

yurtta ucuncu yilim maalesef insanlar degismedikce bu durum degismiyor.Hatta daginik dedigin gidiyor daha beteri geliyor.19-20 yasinda olup tuvalete su dokmeyen elini yikamayan insani gordum ben.hatta bulasik tenceresini 15 gundur yikamayani hatta hala yikamayi dusunmeyeni.evlerinde mi boyleler aileleri nasil cok merak ederim hep. ozgurluk sinirini bilmeyen insanlar..sinirlendim yine.Tavsiyem yurttaki odalari gez ve uygun buldugun.odaya gec.Devlet ya da yari ozel yurt ise en az 1 kisi de olsa cikar daginik tipler
Tuvalaete su dokmeyenleri anlayamaiyorum.....Ya ben uyanirsin benden sonra bir arkadaşım tuvalete gidecek ve tuvaleti o şekil görecek, yerin dibine girmiş gibi hissederdim....hatta bazen odada icin tuvalete giderdim ama bakardım ki tuvalet kirli, benden sonra girecek olan benden vikmesin diye baslardim tuvaleti temizlemeye...Cunku benden sonra giren benim kirli biraktigimi zannedecek.....Bu arada muhabbet iğrenç oldu kusura bakmayın :)))

bir benzerini yasadim alt camasini sermis ranzaya o gun de teknik servis geldi odaya allahimm tek ben vardim onun yerine de utandim yerin dibine girdim.

Abooo..
Ben bu olayın üstüne kavga çıkarttım :KK73:
Pişman değilim :-)

Abooo..
Ben bu olayın üstüne kavga çıkarttım :KK73:
Pişman değilim :-)

Cok igrenccc.cok iyi yapmissin.
soyledim boyle boyle diye pek kaale aldigini sanmam kisin ortasinda uc kat polarla gezerken boxer sutyen gezen bir insanin utanabilecegini dusunemiyorum :)

Yurtta kaldığım sene bir oda arkadaşım vardı. Ben onun odasına taşınmıştım. İlk odaya girdiğimde yönetimi arayıp ben burda kalamam çünkü yatacağım yatak ve kullanacağım masa-dolap yok demiştim.

Yalnız kalıyorum diye yatakları birleştirmiş, bütün masayı ve dolapları tek başına kullanmaya başlamış. :D

Neyse, aradılar kızı ve benim tarafı boşalttı. Ama oda nasıl pis, hele banyo, her yer saç, duş gideri tıkanmış, lavobonun her yeri saç. Onun tarafına dokunmadan bütün odayı temizledim. Banyo dahil..

Yerleştim odaya. Ama nasıl rezil bir koku var anlatamam. Meğer buzdolabında 1 kutu hamur işi unutmuş ve yiyecekler çürümüş.Süt vardı bozulmuş. Onları atıp dolabı temizledim. Üzerine masasının üzerindeki kutu kutu yiyecekleri attım. Yavaş yavaş etrafta ne kadar çöp gereksiz eşya varsa atmaya başladım. Sürekli odanın tozunu alıyorum tabi, onun tarafı da dahil. Masasını silince 2 parmak toz vardı, abartmıyorum.

Eve gidip geldiğinde valizini boşaltmaz, saçlarına fön çeker kılları toplamaz, duştan çıkar gideri temizlemez, çöpü boşaltmaz ve eşyalarını yere fırlatırdı. Yaklaşık 40 çift ayakkabısı vardı ve hepsi yerlerde sürünüyordu. Kıyafet dolabı leş gibiydi ayrıca, o pahalı ve lüks kıyafetler kırış kırış, ayak altında. Kaç kere dürüp kaldırdım, yatağına koydum anlatamam.

Ben hayret ediyorum tabi, ayıplıyorum da kızı çünkü olacak gibi değil. Ama annesi geldi odaya bir gün, ziyaret amaçlı, şöyle bir baktı, güldü geçti...

O zaman anladım ki bu anneyle bu kızın hali normal. Zira dünya para vererek alınan eşyalarıma annem bu şekilde davrandığımı görse, kemiklerimi kırardı :D :P

Neden anlattım böyle uzun uzun bilmiyorum ama içimde yara olmuş sanırım. Malum bir dönem katlandım kendisine gıkımı çıkarmadan. Normalde asla tahammül etmem böyle şeylere ama tek tesellim odayı duş almak ve giyinmek için kullanmasıydı. Asla odada uyumazdı, o yüzden idare ettim.

Kim ne derse desin, biriyle aynı odada kalmak çok zor, Allah kolaylık versin sana canım.

Cok igrenccc.cok iyi yapmissin.
soyledim boyle boyle diye pek kaale aldigini sanmam kisin ortasinda uc kat polarla gezerken boxer sutyen gezen bir insanin utanabilecegini dusunemiyorum :)

Kız yurtlarında boxerla sütyenle odanın içinde durmak çokta garip bi durum değil..
Ben yapmam ama yapılıyor ona alıştım..
bizim odada bi kız vardı afedersiniz ama duşa girerdi bornozuyla uyurdu yatakta
-Böyle uyumak çok rahaatt derdi..
Sadece alt çamaşırı olurdu..
Garip insanlar var..

Kıyafetimi giyip terli terli dolaba asanda vardı..

Anladım ki te çeken ben değilmişim ee napalım ben de bi süre katlanıcam bu kıza seneye de odamı değiştiririm. Yurtta bakıyorum başka odalara tertemiz ama bizim oda çok kötü durumda insan üzülüyor ve sinir oluyor haliyle

Back
X