Var var ben pis alt iç çamaşırını benim kirlilerimin üstüne atanlar karşılaştım
Tuvalaete su dokmeyenleri anlayamaiyorum.....Ya ben uyanirsin benden sonra bir arkadaşım tuvalete gidecek ve tuvaleti o şekil görecek, yerin dibine girmiş gibi hissederdim....hatta bazen odada icin tuvalete giderdim ama bakardım ki tuvalet kirli, benden sonra girecek olan benden vikmesin diye baslardim tuvaleti temizlemeye...Cunku benden sonra giren benim kirli biraktigimi zannedecek.....Bu arada muhabbet iğrenç oldu kusura bakmayın :)))yurtta ucuncu yilim maalesef insanlar degismedikce bu durum degismiyor.Hatta daginik dedigin gidiyor daha beteri geliyor.19-20 yasinda olup tuvalete su dokmeyen elini yikamayan insani gordum ben.hatta bulasik tenceresini 15 gundur yikamayani hatta hala yikamayi dusunmeyeni.evlerinde mi boyleler aileleri nasil cok merak ederim hep. ozgurluk sinirini bilmeyen insanlar..sinirlendim yine.Tavsiyem yurttaki odalari gez ve uygun buldugun.odaya gec.Devlet ya da yari ozel yurt ise en az 1 kisi de olsa cikar daginik tipler
bir benzerini yasadim alt camasini sermis ranzaya o gun de teknik servis geldi odaya allahimm tek ben vardim onun yerine de utandim yerin dibine girdim.
Abooo..
Ben bu olayın üstüne kavga çıkarttım
Pişman değilim
Cok igrenccc.cok iyi yapmissin.
soyledim boyle boyle diye pek kaale aldigini sanmam kisin ortasinda uc kat polarla gezerken boxer sutyen gezen bir insanin utanabilecegini dusunemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?