- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
güzel ve farklı şeyler gördüm orada ama nette araştırma yaparken çok olumsuz şikayetle görünce çekindimben yapıyorum aliexpres ten biraz arastırınca çok uygun şeyler alabilirsin
güzel ve farklı şeyler gördüm orada ama nette araştırma yaparken çok olumsuz şikayetle görünce çekindim
teşekkürler ilgin ve bilgin için, kargo ücretleri ne kadar oluyor misal çok güzel iç çamaşırları var 10 tane falan alsam koli büyük olunca fiyat artar mı? yoksa gram mı önemli.araştırırken bazı ürünlerin gümrükte vergilendiğini yada gümrüğü geçemediğini öğrendim, parfüm elektronik vs. gibi ben tekstil almayı düşünüyorum ne kadar bir ödemem olur ki acaba.Satıcı itibarı ve sipariş sayısını kontrol edersen eğer güzel şeyler alabilirsin ben bir çok şeyi aldım. Istersen yardımcı olabilirim android uygulaması da var hatta ordan bakıyorum ben hep çok güzel indirimler oluyo hafta sonları % 90a varan
teşekkürler ilgin ve bilgin için, kargo ücretleri ne kadar oluyor misal çok güzel iç çamaşırları var 10 tane falan alsam koli büyük olunca fiyat artar mı? yoksa gram mı önemli.araştırırken bazı ürünlerin gümrükte vergilendiğini yada gümrüğü geçemediğini öğrendim, parfüm elektronik vs. gibi ben tekstil almayı düşünüyorum ne kadar bir ödemem olur ki acaba.
Benim abimde aliexpress den pek çok şey alıyo. Hatta şimdi banada birşeyler aldık. Oradan güvenle alışveriş yapabilirsin. Hatta ebay dan da aynı şekilde faydalanabilirsin. Sadece limiti var sanırım mesela 75 dolardan fazlası gümrükte kalıyo gibi. Şuan sayıdan emin değilim tabi ama hani nette araştırırsan bulabilirsin
benim çoğu kez 75$ ı geçmiştirama aynı satıcıdan değil tabi. öyle olunca ürünler aynı zamanda da gelmiyo böylece gümrük sıkıntısı da olmuyo
ben yapıyorum aliexpres ten biraz arastırınca çok uygun şeyler alabilirsin
işleyiş hakkın bilgi verebilirmisin.
giddi gidiyordakiler gibi dükkan dükkan sanırım.
mesela gömleği bir satıcıdan saati bir satıcıdan alırsam iki kez mi kargo ücreti ödüyorum.
ozaman üünler farklı zamanlarda gelebilir. sonucta satıcının gönderdiği güne işlem görebilir .
ayrıca kargo ücretsizleri nasıl arattırıyorsunuz.
atıyorum 10dolar.. benim kredi kartımdan 25 tl gibi bir rakam kesiliyor değilmi?
sitenin genel kullanımı hakkında bilgi verirmisiniz.
Aynen öyle çok güzel anlattınız :) mücretsizmeeela saat yazıp arattiniz üstte arama kriterlerinde free shopping seçebilirsiniz hem artık tr ile başlayan uzantısı da var çoğu şey türkçe. Daha rahat anlarsınız
Satıcı itibarı ve sipariş sayısını kontrol edersen eğer güzel şeyler alabilirsin ben bir çok şeyi aldım. Istersen yardımcı olabilirim android uygulaması da var hatta ordan bakıyorum ben hep çok güzel indirimler oluyo hafta sonları % 90a varan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?