- 30 Mart 2023
- 273
- 81
- 18
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Gidenler epey mutlu. İlk 1-2 yıl adaptasyon zorluğu çekilebiliyor ama hayat şartları burayla kıyaslanmıyor bile.Ortopedik protez ve ortez mezunuyum.teknikerim sağlık alımını bekliyorum.yurt dışına gitmek isteyen bayağı sağlıkçı var.Giden tanık olduğunuz memnun olan var mı? Ya da pişman olup dönen? Dil öğrenip yurt dışına gitsem daha mı iyi yaşam sürerim?
Ben burda memurum zaten ama hayat pahalılığı falan derken yaşamiyor gibi hissediyorum.halihazırda bekarken de istediğim hayat için çabalayayim diyorum.Sağlik bölümümden de yeni mezun oldum.hastanede işe başlamadan gitmek daha ağır basıyor.tanidiklariniz yabanci dile adapte oldular mı?Burada kariyerlerinin zirvesindeyken herseyi birakip gidenleri taniyorum,Ingiltere.Cok memnunlar ve Iyi kazaniyorlar,hayatlarini yasiyorlar.
Sıfırım ama ezberim iyidir.tabi ezberle hallolcak şey değil.o dili konuşanlarla oldukça adapte olcam üslup her şey oturcakMemnun olan da var, pişman olup dönen de var. Orası size kalmış. İlk zamanlar illa ki zorlanacaksınız başka bir dil, başka bir kültür, yalnızlık vb gibi sebeplerden. Zamanla alışmak veya özleyip dönmek sizin bileceğiniz iş. Dil öğrenip gitmek elbette yararınıza olur, sıfır değilsinizdir diye düşünüyorum öyleyseniz büyük sıkıntı yaşarsınız.
Almanyada olan tanıdığınız var mıEvet birisi doktor esi de arastirmaci universitede.Hollanda ya giden Cok muhendis var,onlarin anadili daha zor ama adapte oluyorlar.
O nasıl olacak? ülkenin falında mi çıktı?yani gorunen hiç iç açıcı değil bu soyledikleriniz ancak rüyada olurYakın bir gelecekte ülkeyi terk eden herkes birer birer geri dönecek.
Altın Çağ’a az kaldı.
Sıfırım ama ezberim iyidir.tabi ezberle hallolcak şey değil.o dili konuşanlarla oldukça adapte olcam üslup her şey oturcak
Bu zamana kdr düşünmedim yurt dışına çikmayi.dil şartini sağlamak için setifika almam gerekiyor dil öğrenmeye başladim yeni.iş başvurusu yapip gitmek çok mu zor? Hemen gitmiyorum zatenEzberiniz iyi madem bu yaşa kadar neden ezberlemediniz bir şeyler? Sıfır dille yurt dışına çıkmak pek olabilecek bir şey değil. Zaten sizi işe nasıl, neden alsınlar? Dil şartı aramıyorlar mı?
Bu zamana kdr düşünmedim yurt dışına çikmayi.dil şartini sağlamak için setifika almam gerekiyor dil öğrenmeye başladim yeni.iş başvurusu yapip gitmek çok mu zor? Hemen gitmiyorum zaten
Bence çalışırken dil öğrenin hem deneyim hem de dil şartı oluyor bazı ilanlarda gördüğüm kadarıyla. Ama dil ve deneyim şartı olmadan alıyorlarsa varsa öyle ilan bana da atınBen burda memurum zaten ama hayat pahalılığı falan derken yaşamiyor gibi hissediyorum.halihazırda bekarken de istediğim hayat için çabalayayim diyorum.Sağlik bölümümden de yeni mezun oldum.hastanede işe başlamadan gitmek daha ağır basıyor.tanidiklariniz yabanci dile adapte oldular mı?
3. Boyut şuurunda olanlar inanamaz. Ülkenin falı fazla yüzeysel kalır. Yaşayacaksınız nasılsa. Başka bir şey söylememe gerek yok.O nasıl olacak? ülkenin falında mi çıktı?yani gorunen hiç iç açıcı değil bu soyledikleriniz ancak rüyada olur
Fazla kesin konusuyorsunuz keşke soyledikleriniz gerçek olsa. O şuurda olduğuma nasil kanaat getirdiniz bilgi kaynaklariniz nereler?3. Boyut şuurunda olanlar inanamaz. Ülkenin falı fazla yüzeysel kalır. Yaşayacaksınız nasılsa. Başka bir şey söylememe gerek yok.
Dil sorununu halledersem tamam inşallah :)) dil olmadan olmazBence çalışırken dil öğrenin hem deneyim hem de dil şartı oluyor bazı ilanlarda gördüğüm kadarıyla. Ama dil ve deneyim şartı olmadan alıyorlarsa varsa öyle ilan bana da atın
İlk yazdığınız yorumdan anladım.Fazla kesin konusuyorsunuz keşke soyledikleriniz gerçek olsa. O şuurda olduğuma nasil kanaat getirdiniz bilgi kaynaklariniz nereler?
Altin cag nedir? Giden herkes neden geri donsun? Siz.müneccim misiniz? Kafamda deli sorularYakın bir gelecekte ülkeyi terk eden herkes birer birer geri dönecek.
Altın Çağ’a az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?