- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Bir siyasal partinin program tanıtım bültenini okuyorum sandım.İlk yazdığınız yorumdan anladım.
Şu an ütopik gelse de, kimsenin hayal bile edemediği bir döneme gireceğiz. Dönem sonundayız ve bu yaşananlar olması gerekenler, doğum sancıları. Daha kötü günler geliyor yakında. Bugünleri arayacağımız. Ancak sonu net ve kesin. Söylediğim gibi, olması gerekenler ne ise zaten onları yaşıyoruz.
Anadolu toprakları emin ellerde. Kimsenin bir endişesi olmasın. Biraz daha sabır.
28 yaş geç mi?Belli bir yaştan sonra gidemezsiniz. Bu yaştayken gidin. Fırsat varken deneyin. tutun ki yapamadınız ne kaybedersiniz? İlerde denedim demek var, keşke deneseydim demek var...
Bu dediklerinizin olması için geçmişten gelen iyi bir birikim olması gerekiyor,en basta eğitimin hâli ortada, kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz...İlk yazdığınız yorumdan anladım.
Şu an ütopik gelse de, kimsenin hayal bile edemediği bir döneme gireceğiz. Dönem sonundayız ve bu yaşananlar olması gerekenler, doğum sancıları. Daha kötü günler geliyor yakında. Bugünleri arayacağımız. Ancak sonu net ve kesin. Söylediğim gibi, olması gerekenler ne ise zaten onları yaşıyoruz.
Anadolu toprakları emin ellerde. Kimsenin bir endişesi olmasın. Biraz daha sabır.
Zamanınız gelmediyse bilgi size kendini açmaz. Daha zamanınız var demek ki.Bu dediklerinizin olması için geçmişten gelen iyi bir birikim olması gerekiyor,en basta eğitimin hâli ortada, kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz...
Denemek istiyorum.sizin çevrenizde var mı yurt dışında olanBelli bir yaştan sonra gidemezsiniz. Bu yaştayken gidin. Fırsat varken deneyin. tutun ki yapamadınız ne kaybedersiniz? İlerde denedim demek var, keşke deneseydim demek var...
Var zamanında iş bulup giden, oradan evlenen çoğu mutlu huzurlu. Kişiye göre değişir. Komşunun çocuğu yapamadı ABD de. Döndü. Yaşam şartları 1-2 yıl zorlar elbet dğeişim sancılı ve zordur. Alışmak ile ilgili. Ben olsam denerdim. Siz yaşlarda şansım vardı ancak Babamı kaybettiğimden gidemedim. Hep aklımın bir köşesinde kaldı. Denemeli insan ileriki yaşda aklında kalmamalı. Yaparsınız yapamazsınız orası ayrı. Neye hevesi varsa insanın denemeli.Denemek istiyorum.sizin çevrenizde var mı yurt dışında olan
Teşekkür ederim cesaret verdiğiniz içinVar zamanında iş bulup giden, oradan evlenen çoğu mutlu huzurlu. Kişiye göre değişir. Komşunun çocuğu yapamadı ABD de. Döndü. Yaşam şartları 1-2 yıl zorlar elbet dğeişim sancılı ve zordur. Alışmak ile ilgili. Ben olsam denerdim. Siz yaşlarda şansım vardı ancak Babamı kaybettiğimden gidemedim. Hep aklımın bir köşesinde kaldı. Denemeli insan ileriki yaşda aklında kalmamalı. Yaparsınız yapamazsınız orası ayrı. Neye hevesi varsa insanın denemeli.
Canını sıkan tek konu yalnızlık açıkçası. Ailemi arıyorum ne kadar burda iyi olsamda diyor.Memnun mu almanyadan? Yüksek lisans bitince orda kalir mi?
Orda arkadaşlari var değil mi? Sosyal hayatı varsa da aile özlemi yine çekilir her türlü orası ayriCanını sıkan tek konu yalnızlık açıkçası. Ailemi arıyorum ne kadar burda iyi olsamda diyor.
Arkadaşları var ama sürekli yanında birisi olsun istiyor. Buraya tek gelenlerin çoğu erkek arkadaş yapıyor bu yüzden dediOrda arkadaşlari var değil mi? Sosyal hayatı varsa da aile özlemi yine çekilir her türlü orası ayri
Almanlarla mı sevgili oluyor arkadaşları :) toplu takılmak istemiyor sanırımArkadaşları var ama sürekli yanında birisi olsun istiyor. Buraya tek gelenlerin çoğu erkek arkadaş yapıyor bu yüzden dediAma bizimki pek güvenemez kimseye
Zamanı geldiğinde göreceksiniz zaten. Buradan ne kadar ne anlatabilirim? Elbette ki şahsi olarak yaptığım bir tahmin/yorum değil.
Sizler sonuca bakın. Aradaki süreçte sistem zaten işliyor. Bugün bu konuya inanmayıp dalga geçenler de koşarak dönecek. Özellikle çocuklarımıza güzel bir dünya bırakamadık diye üzülenler. Hiç üzülmeyin ve emin olun çocuklarımız için çok güzel bir yer bırakıyoruz. Ama’larla ilgilenmiyorum çünkü o bizim işimiz değil. Dünya yeni bir düzenin hazırlığı için
ahahahah harikasınız. Valla sizin gibi arkadaşım olup milleti beraber trollemek isterdim.Zamanınız gelmediyse bilgi size kendini açmaz. Daha zamanınız var demek ki.
Danimarka ve isveç almanyadan daha iyiyse ve dil şartı aramıyosa denerim tabi.Altin cag kismi sanki ironi yahu
Neyse konu sahibi, dilini ogrenmeden gidebileceginiz ulkelerden var. Ingilizceniz iyi ise, gittiginiz ulkenin dilini ogrene bilirseniz. Ornek Danimarka,isvec de galiba oyle
İlk yazdığınız yorumdan anladım.
Sanirim malum TV kanallarini cok izlemissiniz, superiz , ucucaz, saha kalkiyoruz falanlarin etkisinde kalmissiniz.Zamanınız gelmediyse bilgi size kendini açmaz. Daha zamanınız var demek ki.
Ne zaman olucak peki?3. Boyut şuurunda olanlar inanamaz. Ülkenin falı fazla yüzeysel kalır. Yaşayacaksınız nasılsa. Başka bir şey söylememe gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?