Yurt dışı mı burası mı?

Bunun icin depremzede olduğunu belgelemek gerekmiyor mu?
Gerekmiyor. Normal turist vizesine başvuruyor herkes. Ama hasar raporu, ikametgah gibi şeylerle depremzede olduğunu ispatlayanlar çok daha çabuk cevap alıyor. Kanada’ya girdikten sonra da online sistemden çalışma iznine başvuru yapılıyor. Burada depremzede veya değil fark etmez. Kanada devletinin resmi sitesi: Temporary special measures in response to the 2023 earthquakes in Türkiye and Syria - Canada.ca

Gerekmiyor. Normal turist vizesine başvuruyor herkes. Ama hasar raporu, ikametgah gibi şeylerle depremzede olduğunu ispatlayanlar çok daha çabuk cevap alıyor. Kanada’ya girdikten sonra da online sistemden çalışma iznine başvuru yapılıyor. Burada depremzede veya değil fark etmez. Kanada devletinin resmi sitesi: Temporary special measures in response to the 2023 earthquakes in Türkiye and Syria - Canada.ca
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

İlk yazdığınız yorumdan anladım.
Şu an ütopik gelse de, kimsenin hayal bile edemediği bir döneme gireceğiz. Dönem sonundayız ve bu yaşananlar olması gerekenler, doğum sancıları. Daha kötü günler geliyor yakında. Bugünleri arayacağımız. Ancak sonu net ve kesin. Söylediğim gibi, olması gerekenler ne ise zaten onları yaşıyoruz.
Anadolu toprakları emin ellerde. Kimsenin bir endişesi olmasın. Biraz daha sabır.
Sanırım numeroloji ile ilgili bilgilerden yola çıkarak bu yorumu yapıyorsunuz. İnşallah 2025 yılı ülkemiz için söylenildiği gibi olur.
Sadece emin ellerde kısmına hiç katılasim yok ama yürekten diliyorum haklı çıkmanızı 🙏🙏

Siz hangi ulkedesiniz? Adaptasyon anlaminda (hem ingilizce konusulmasi, hem ulus devlet olmadigi icin gocmen karsitliginin minimum olmasi ve insanlarin daha sicakkanli olmasi) ABD ve belki Ingiltere kita Avrupa'sina gore daha avantajli.

irlanda, genelde türkler buraya geliyor vatandas olmak kolay çünkü calıstıktan sonra burada 6 seneye vatandaslık alıyorsunuz

Irlanda'da konusulan ingilizceyi anlayan varsa abimdir buyugumdur hurmetlerimi sunarim jxjxjxj
göçmen ülkesi olduğu için ve göçmenlerin çoğu benim gibi dubline taşındığı için irishler ile cok muhattap olmuyorsunuz zaten 6 aydır buradayım totalde 5 irish ile konustum onları da anladım dublin farklı ama köylere doğru gidildikçe doğru kesinlikle çok farklı aksanları var, atış yapmak için başka bir küçük ilçeye gidince görmüştüm anlaşmakta zorluk çekmiştik

Back
X