Yurt dışı mı burası mı?

Meslegim uygun olsa çocuklarımın geleceği için bir gün düşünmez giderdim. Ama mesleğim elverişli değil, öğretmenim, üstelik sözel...

İlk yazdığınız yorumdan anladım.
Şu an ütopik gelse de, kimsenin hayal bile edemediği bir döneme gireceğiz. Dönem sonundayız ve bu yaşananlar olması gerekenler, doğum sancıları. Daha kötü günler geliyor yakında. Bugünleri arayacağımız. Ancak sonu net ve kesin. Söylediğim gibi, olması gerekenler ne ise zaten onları yaşıyoruz.

Anadolu toprakları emin ellerde. Kimsenin bir endişesi olmasın. Biraz daha sabır.
ne zaman ama ?

Altin cag nedir? Giden herkes neden geri donsun? Siz.müneccim misiniz? Kafamda deli sorular
Zamanı geldiğinde göreceksiniz zaten. Buradan ne kadar ne anlatabilirim? Elbette ki şahsi olarak yaptığım bir tahmin/yorum değil.

Sizler sonuca bakın. Aradaki süreçte sistem zaten işliyor. Bugün bu konuya inanmayıp dalga geçenler de koşarak dönecek. Özellikle çocuklarımıza güzel bir dünya bırakamadık diye üzülenler. Hiç üzülmeyin ve emin olun çocuklarımız için çok güzel bir yer bırakıyoruz. Ama’larla ilgilenmiyorum çünkü o bizim işimiz değil. Dünya yeni bir düzenin hazırlığı içinde.

Buradan daha fazla yazmak istemiyorum kusura bakmayın.
onu söyleyemiyoruz maalesef diyorsunuz yani

...

zebani efe sitemize üye olmuş arkadaşlar, hep beraber hoş geldin diyelim mi :)

Eklentiler

• oUVCcifRVEzt0EAAb52oNOhFyMIjIAdgkwsmzA~tplv-f5insbecw7-1_720_720.webp
    oUVCcifRVEzt0EAAb52oNOhFyMIjIAdgkwsmzA~tplv-f5insbecw7-1_720_720.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 47
onu söyleyemiyoruz maalesef diyorsunuz yani

...

zebani efe sitemize üye olmuş arkadaşlar, hep beraber hoş geldin diyelim mi :)
Mesaj ve yorumlara baktığımda idrakların çok farklı olduğunu gördüm. Sizler isyan ederek yaşamaya devam edebilirsiniz. Ancak iş öyle değil. Sevgiler..

Mesaj ve yorumlara baktığımda idrakların çok farklı olduğunu gördüm. Sizler isyan ederek yaşamaya devam edebilirsiniz. Ancak iş öyle değil. Sevgiler..
idraklar arasında dağlar var elbette
ben gerçekçiyimdir
bir laf söylüyorsak devamını getirmek, altını doldurmak önemli bir görgü kuralı
siz isyan konusunuda anlamamışsınız
kimse isyan etmiyor ülkenin yarısı halinden memnun
mayıs ayında gördük bunu
gerçekçi yaklaşmanızı rica ederim
konuşmanızı "ışık ve sevgiyle" diye bitirmenizi bekledim bi an ama yapmamışsınız :) iyi forumlar

Ortopedik protez ve ortez mezunuyum.teknikerim sağlık alımını bekliyorum.yurt dışına gitmek isteyen bayağı sağlıkçı var.Giden tanık olduğunuz memnun olan var mı? Ya da pişman olup dönen? Dil öğrenip yurt dışına gitsem daha mı iyi yaşam sürerim?
Ortopedi sektöründe çalıştığım için biliyorum maalesef bu mesleğin tr de bir kıymeti yok ancak ya devlete aranacaksın ya da yurt dışına gideceksin

Kardeşim 3 sene önce erasmusla Almanya’yq gidip dönmemek için elinden geleni yaptı çokta iyi yaptı. Yüksek lisansa başlayacak bu sene hem de çalışıyor.

Back
X