- Konu Sahibi Filtrekahvem
Meslegim uygun olsa çocuklarımın geleceği için bir gün düşünmez giderdim. Ama mesleğim elverişli değil, öğretmenim, üstelik sözel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giden tanidiklariniz var miMeslegim uygun olsa çocuklarımın geleceği için bir gün düşünmez giderdim. Ama mesleğim elverişli değil, öğretmenim, üstelik sözel...
ne zaman ama ?İlk yazdığınız yorumdan anladım.
Şu an ütopik gelse de, kimsenin hayal bile edemediği bir döneme gireceğiz. Dönem sonundayız ve bu yaşananlar olması gerekenler, doğum sancıları. Daha kötü günler geliyor yakında. Bugünleri arayacağımız. Ancak sonu net ve kesin. Söylediğim gibi, olması gerekenler ne ise zaten onları yaşıyoruz.
Anadolu toprakları emin ellerde. Kimsenin bir endişesi olmasın. Biraz daha sabır.
Mühendis bir tanigimiz bir yıl önce Hollanda'ya gitti. Ailesini de götürdü, şimdilik rahat olduklarını söylüyorlar.Giden tanidiklariniz var mi
Zamanı geldiğinde göreceksiniz zaten. Buradan ne kadar ne anlatabilirim? Elbette ki şahsi olarak yaptığım bir tahmin/yorum değil.Altin cag nedir? Giden herkes neden geri donsun? Siz.müneccim misiniz? Kafamda deli sorular
Buradan daha fazla yazmak istemiyorum kusura bakmayın.ne zaman ama ?
onu söyleyemiyoruz maalesef diyorsunuz yaniBuradan daha fazla yazmak istemiyorum kusura bakmayın.
onu söyleyemiyoruz maalesef diyorsunuz yani
...
zebani efe sitemize üye olmuş arkadaşlar, hep beraber hoş geldin diyelim mi :)
Mesaj ve yorumlara baktığımda idrakların çok farklı olduğunu gördüm. Sizler isyan ederek yaşamaya devam edebilirsiniz. Ancak iş öyle değil. Sevgiler..onu söyleyemiyoruz maalesef diyorsunuz yani
...
zebani efe sitemize üye olmuş arkadaşlar, hep beraber hoş geldin diyelim mi :)
idraklar arasında dağlar var elbetteMesaj ve yorumlara baktığımda idrakların çok farklı olduğunu gördüm. Sizler isyan ederek yaşamaya devam edebilirsiniz. Ancak iş öyle değil. Sevgiler..
Ortopedi sektöründe çalıştığım için biliyorum maalesef bu mesleğin tr de bir kıymeti yok ancak ya devlete aranacaksın ya da yurt dışına gideceksinOrtopedik protez ve ortez mezunuyum.teknikerim sağlık alımını bekliyorum.yurt dışına gitmek isteyen bayağı sağlıkçı var.Giden tanık olduğunuz memnun olan var mı? Ya da pişman olup dönen? Dil öğrenip yurt dışına gitsem daha mı iyi yaşam sürerim?
Burda bekar kalmayacağına emin misinBende 28 yaşındayım. Oraya gidersem ömür boyu bekar kalmaktan korkuyorum.
Değilim ama orda sanki kalma ihtimalim daha yüksek.Burda bekar kalmayacağına emin misin
Maalesef buna daha çok var.Altın Çağ’a az kaldı.
Kader kısmet bu işler bilemezsinDeğilim ama orda sanki kalma ihtimalim daha yüksek.
Memnun mu almanyadan? Yüksek lisans bitince orda kalir mi?Kardeşim 3 sene önce erasmusla Almanya’yq gidip dönmemek için elinden geleni yaptı çokta iyi yaptı. Yüksek lisansa başlayacak bu sene hem de çalışıyor.
sizin yaşınız kacKader kısmet bu işler bilemezsin