Bunu soramayacağınız kadar ciddi değilseniz bunları merak etmek için erken değil mi?Erkek arkadaşımla konuşmadım o biliyordur elbette de daha ciddiye binmeden sormaktan çekindim
Ya daha gelip istemedi sonuçta bunu kastetmiştim yardım etmiycekseniz niye yargılıyorsunuz? Kusura bakmayınBunu soramayacağınız kadar ciddi değilseniz bunları merak etmek için erken değil mi?
vayy beee ne sans tebrik ederimmerhabalar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.. erkek arkadaşım avustralyada yaşıyor. Biz yazın evlenmeyi düşünüoruz aynı zamanda orasınında vatandaşı . Şimdi prosedür ler nelerdir ben türkiyedeyim benim oraya gitmem ne kadar sürer bunları öğrenmek istiyorum .. internetten araştırmadım nereye ne yazıcağımı bilemediğim için belki burda yurt dışına evlenip gidenler vardır diye buraya yazmak istedim. Öncelikle pasaportum henüz yok daha önce hiç yurt dışına çıkmadım .. o yurt dışında olduğu için prosedür nasıl işler öğrenmek istiyorum .. şimdiden teşekkürler
Sizi yargılamadım , soru sordum.Ya daha gelip istemedi sonuçta bunu kastetmiştim yardım etmiycekseniz niye yargılıyorsunuz? Kusura bakmayın
Teşekkürlervayy beee ne sans tebrik ederim
Ben biraz çekingenim bu konuları konuşmak istemedim bu seviyey geldi evet bana yaza gelip isteyeceğim dediğinde türkiyede evleniriz ozaman hızlanır dedi bende fazla soramadımSizi yargılamadım , soru sordum.
Eğer ilişkiniz belli bir seviyeye geldiyse ha istemiş ha istememiş farketmez ya hani. Bunu kastettim.
Tamam çok teşekkürlerBen hollandadayim eşim 2012 yilinda buraya geldi ozamani Hollanda benim isim olmasini aylik gelirimin asgari olmasi ozaman neto 1300 euro olmasi lazimdi, işkontraktim 1 sene olmasi lazimdi, yaş siniri 21yaşti, esim turkiyede dil sinavini kazanmasi lazimdi felan fistan. Cok sukur sıkınti olmadi geldi ama tee 2012deydi o simdiyenkadar kim bilir neler degisti.
Zamani gelince konsolosluga sorabilirsiniz veya eşiniz orda yabancilarpolisligine sorabilir bilgi icin, her ulke farkli tabi.
Çok saolun desteğiniz içinkonu sahibine katılıyorum merak etmiş sormuş bilgisi olan cevap verebilir vermeyen de haddini bilsin sizeene yani olabilir çekinebilir evlilik meraklısı gibi görünmek istemez gibi gibi şeyler uzar gider artistlik yapmak zorundamısınız
Madem bunu söylemiş bence çekinmeyin , eşiniz olacak , merak edebilirsiniz sonuçta gayet doğal birşeyBen biraz çekingenim bu konuları konuşmak istemedim bu seviyey geldi evet bana yaza gelip isteyeceğim dediğinde türkiyede evleniriz ozaman hızlanır dedi bende fazla soramadım
Size ne ? Avukatı mısınız? Konu sahibin ağzı yok mu ?konu sahibine katılıyorum merak etmiş sormuş bilgisi olan cevap verebilir vermeyen de haddini bilsin sizeene yani olabilir çekinebilir evlilik meraklısı gibi görünmek istemez gibi gibi şeyler uzar gider artistlik yapmak zorundamısınız
Lütfen benm yuzumden gerginlik çıkmasınSize ne ? Avukatı mısınız? Konu sahibin ağzı yok mu ?
Daha önce evlenip ayrıldığım için çekiniyorum çok zor şeyler yaşadım .. oyuzden sormak istemiorum .Madem bunu söylemiş bence çekinmeyin , eşiniz olacak , merak edebilirsiniz sonuçta gayet doğal birşey
Gerginlik çıkacak bir durum yok, özellikle tüm yorumları okudum. Bunu söyleyebileceği tek yorum bana ait. Cevap verdim. Ulu orta yazacağına alıntılasaymış keşke.Lütfen benm yuzumden gerginlik çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?