- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun.Daha önce evlenip ayrıldığım için çekiniyorum çok zor şeyler yaşadım .. oyuzden sormak istemiorum .
TeşekkürlerAnladım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Seni ti ye bile almadım genel yorumlara göre yazdım avukatıyım değilim bundan sananeSize ne ? Avukatı mısınız? Konu sahibin ağzı yok mu ?
İyi ki almamışsın, nedense yazdığına en çok uyan yorum benimkiSeni ti ye bile almadım genel yorumlara göre yazdım avukatıyım değilim bundan sanane
Bravoooo saldırganlığının farkındasın o da güzel bir şey tebrik ederimİyi ki almamışsın, nedense yazdığına en çok uyan yorum benimki
Tiye almadım değil kale almadım diyecektiniz sanırım...Seni ti ye bile almadım genel yorumlara göre yazdım avukatıyım değilim bundan sanane
SağolBravoooo saldırganlığının farkındasın o da güzel bir şey tebrik ederim
Farkında olarak yazdım çünkü yazdıklarından belliki tartışmak istiyorsun birileriyleSağolbunu söylemek yerine söylediğime cevap verseydin keşke. Ha bu da iyi oldu, kendi söylediğini çürüttün
Almanya deil zaten vatandaşlık almak için sormadım burdan oraya gidebilmem için sormuşdum tşkrlerBiryıl evli kalınmalı diye birsey duymustum .Oda Alman vatandaslığıydı galiba
Ti ye almıyorsan demek.Farkında olarak yazdım çünkü yazdıklarından belliki tartışmak istiyorsun birileriyle
Ha birde böyle tipler varTiye almadım değil kale almadım diyecektiniz sanırım...
Ti ye almıyorsan demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?