Yurt disinda yasayan ve tecrübesi olanlar, lütfeenn yardim!

O zaman degeri 15.000 dolar olan ziynet esyasi. Nakit para siniri farkli, diger degerli tasinabilir mallar farkli oluyor. Elinizdekilerin degeri nedir? 2 kisi geliyorsaniz, 30.000dolarlik hakkiniz oluyor, eee Kasikci Elmasi falan getirmicekseniz yeter bence:KK56:
Nerdeee😄 zaten yeter de yarim tam altin falanda cok torbada görecekler kesin. Bakalim insallah birsey olmaz. Tesekkür cevap icin

Evet siz tl yazdiniz sandim ondan korktum zaten esimle giderizyeter o zaman. Bide evet normalde bi kere sadece kontrole denk geldim adam is olsun diye bir valiz gecirin yeter demisti 😆ama iste bende de essek sansi oldugu icin yakalaniriz kesin
Evet ben bastan tl yazdim. Yanlis hatirliyormusum kusura bakmayin. Eski havalimaninda oyleydi tam cikista gorevli kafasina eserse xraydan geciriyordu..
Sanki bu yeni yapilanda oyle birsey yoktu diye hatirliyorum. Iki kapi vardi ben gumruksuz olandan gectim 🤣

bileziklerin uzerine ince corap gecirirseniz sikirdamaz dikkat cekmez. Uzerine de uzun kollu bol biseyler giydiniz mi bisey olmaz diye umuyorum. Kucuk altinlari da topluca koymayin cantalarinizin ve kabin bagajlarinizin farkli yerlerine dagitin bence. Ozaman dikkat cekmeyebilir.

Evet ben bastan tl yazdim. Yanlis hatirliyormusum kusura bakmayin. Eski havalimaninda oyleydi tam cikista gorevli kafasina eserse xraydan geciriyordu..
Sanki bu yeni yapilanda oyle birsey yoktu diye hatirliyorum. Iki kapi vardi ben gumruksuz olandan gectim 🤣

bileziklerin uzerine ince corap gecirirseniz sikirdamaz dikkat cekmez. Uzerine de uzun kollu bol biseyler giydiniz mi bisey olmaz diye umuyorum. Kucuk altinlari da topluca koymayin cantalarinizin ve kabin bagajlarinizin farkli yerlerine dagitin bence. Ozaman dikkat cekmeyebilir.
Evet iyi fikir öyle yapalim anca

Burdan giderken sorun çıkmaz bir arkadaşım takıp takıştırıp gitti valla ben çok seviyorum takmayı demiş sorduklarında turkiyeye girerkende sorun yaşamamış ... tabi şansmidir bilemem... en güzeli gümrüğü arayıp sorun.... :KK69:

Back
X