Yurt disinda yasayip Türkiye de karin germe olan arkadaslar

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Merhabalar, ben yurt disinda yasiyorum ve karin germe olmak istiyorum
Muhtemelen Türkiye de yaptiracagim fakat tereddütlerim var
Olan arkadaslar varsa beni bu konuda aydinlatabilirler mi?
Sunu da belirteyim iki sezeryan oldum ve cok agrili bir sürecti, rahim toparlanmasi zaten agrili ama ben ayaga kalkmakta cok zorlanmistim
Sorulara gelecek olursak
Ne kadara yaptirdiniz?
Kac günde ayaga kalktiniz?
Kac gün icinde rahatlikla taburcu oldunuz ve ucaga bindiniz?
Evinize dönünce yurt disindaki doktorlarla bu konuda sorun yasadiniz mi muayne gerekince?
Dikis patlamasi gibi durumlarda illa Türkiyedeki doktora mi gitmek lazim, yurt disina bunlari sorun ediyorlar mi?
iki cocugum var ve en fazla üc hafta esim evde kalabilir, bana yardimci olabilir sonrasinda iki cocuga kendim bakip islerimi halletmem lazim, baska imkanim yok.
Azicik da tirsiyorum :olamaz:

merhaba

ben 10 temmuz 2019 da turkiyeye gittim,

12 temmuzda karin germe ve klasik lipo oldum,
yalnizdim refakatcim yoktu,

20 temmuzda ucaga binip geri dondum,

12 bin tl odedim,
hemen ayaga kalktim 2 gun sonra hastaneden yuruyerek tek basima ciktim,

buraya daha detayli yazmistim, senin icin kisa bir ozet gectim, umarim yardimci olmusumdur,

donuste burda doktora gittim, rapor icin ameliyat izlerime bayildilar cok cok basarili buldular,

dikis patlamaz bence tabii cok oksurmedikce patlamaz korkma velev ki birsey oldu cerrahlar halleder,
kolay gelsin.

merhaba

12 bin tl odedim,

buraya daha detayli yazmistim, senin icin kisa bir ozet gectim, umarim yardimci olmusumdur,

donuste burda doktora gittim, rapor icin ameliyat izlerime bayildilar cok cok basarili buldular,

dikis patlamaz bence tabii cok oksurmedikce patlamaz korkma velev ki birsey oldu cerrahlar halleder,
kolay gelsin.

Ay mümkünse fotograf falan atsaniz doktoru falan söyleseniz detaylica konussak yaaaa cok heves ettim simdi

telefonumdaki tum fotolar silinmis ben bile keske gorsem eski halimi diye doktorumdan istemeyi dusunuyorum...

ben 5 kilo kaybettm lipo ve karin germe ile su an 36 beden giyiyorum coookcok memnunum tum kadinlara ve hatta erkeklere tavsiye ederim, gezmeyin ole gobekle sisko karinlarla gezmeyin valla degmez cozum ccook cook basitmis, ben kendime kiziyorum neden cok daha once yaptirmadim diye...

ben yuzume de cok sey yaptirdim ama diyorum ki en mukemmeli karin germe imis..
imkani olan illaki yaptirsin muthis rahatlik.

telefonumdaki tum fotolar silinmis ben bile keske gorsem eski halimi diye doktorumdan istemeyi dusunuyorum...

ben 5 kilo kaybettm lipo ve karin germe ile su an 36 beden giyiyorum coookcok memnunum tum kadinlara ve hatta erkeklere tavsiye ederim, gezmeyin ole gobekle sisko karinlarla gezmeyin valla degmez cozum ccook cook basitmis, ben kendime kiziyorum neden cok daha once yaptirmadim diye...

ben yuzume de cok sey yaptirdim ama diyorum ki en mukemmeli karin germe imis..
imkani olan illaki yaptirsin muthis rahatlik.

Ben su an 36 bedneim zaten, aslinda göbegim cok yok ama kaslarim yirtildigi icin ne yesem disarda, kaslarim karnimi tutmuyor koca sislikle geziyorum
Kiyafetlerimi istedigim gibi tasiyamiyorum
sizin karin kaslari dikildi mi, yani tam germe mi?
Iki günde cok iyi ayaga kalkmissiniz, daha önce sezeryan oldunuz mu, aci esiginiz nasil?
Ya ben cok istiyorum bu ameliyati ama nerede ve kime yaptiracagim dert
Elimden geldigi kadar sekle girdim ama göbegim dümdüz olsun istiyorum cok gencim daha

yasiniz gencse cok daha iyi ya..basari orani artar sonuc mukemmlel olur hic korkma agri sizi olmuyor ,abartildigi kadar degil ama en korkunc tarafi oksurmek ve hapsirmak iste bu nedenle sigara icenler olmasin cunku ufacik bir oho bile denmiyor..hapsirilmiyor,ameliyatin ilk birkac gun tabii ki zor ama gun gectikce hersey duzeliyor..
ben de 55 kilo idim simdi 49-50 kiloyum ne yapsam ne etsem kurtulamamistim o gobecikten simdi cok cok memnunm bakmalara doyamiyorum...
agri aci esigim cok cok yuksek...tam karin germe
oldum gobek deligim bile yapilandi.

tekrar soyleyeyim imkani olan yaptirsin.korkulacak birsey degil.

yasiniz gencse cok daha iyi ya..basari orani artar sonuc mukemmlel olur hic korkma agri sizi olmuyor ,abartildigi kadar degil ama en korkunc tarafi oksurmek ve hapsirmak iste bu nedenle sigara icenler olmasin cunku ufacik bir oho bile denmiyor..hapsirilmiyor,ameliyatin ilk birkac gun tabii ki zor ama gun gectikce hersey duzeliyor..
ben de 55 kilo idim simdi 49-50 kiloyum ne yapsam ne etsem kurtulamamistim o gobecikten simdi cok cok memnunm bakmalara doyamiyorum...
agri aci esigim cok cok yuksek...tam karin germe
oldum gobek deligim bile yapilandi.

tekrar soyleyeyim imkani olan yaptirsin.korkulacak birsey degil.

Aynen göbek deligi de lazim bana, iki dogum yaptim cukur oldu göbek deligi kayboldu falan
Sezeryanlarda da öksürmek söyle dursun, hapsurmak, gülmek dahi cok aci veriyordu bana
ben 54 kiloyum fitim ama göbegim fazlalik gelior gözüme, 28 yasindayim
doktorunuzun adini alabilir miyim?
Cok uyguna yaptirmissiniz, yasadiginiz yerde fiyatlar nasildi?

merhaba

12 bin tl odedim,

kolay gelsin.
Merhaba doktorunuz kimdi acaba

Ben bu ay sonu gidiyorum meme büyütme ve karin germe yaptiracagim insallah izmirde evim var benim annemde yanima gelicek bebegim henüz 5 aylik o yüzden asla desteksiz olmaz ee sagolsun annemde geliyor zaten yanima süper olcak insallah ben toplamda 6 hafta kalacagim anca yaralar iyilesmeye basliyo bildigim kadariyla acikcasi esimden ayri gecirmemek icin yilbasini erken döneyim dedim ama havaalaninda cocukla ve valiz falan kaldiramam 4 hafta sonra diye korktum ve 6 haftada karar aldik sanki bana 3 hafta karin germe ameliyati icin kisa bir süre gibi geldi canim tabi kisiye göre degisiyo ama 2 tanede kücük cocugun var diyosun iyi düsün derim ben.

Back
X