- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Bu zamana kadar hep uzaktık o yüzden bilemiyorum açıkçası. Annemler de iki aksamdır dayım aradiginda evde yoklar belki bana anlatmak istemez diye düşündümNormalde sizden biseyler gizler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zamana kadar hep uzaktık o yüzden bilemiyorum açıkçası. Annemler de iki aksamdır dayım aradiginda evde yoklar belki bana anlatmak istemez diye düşündümNormalde sizden biseyler gizler mi?
Evet sanırım oyle bişey fransadan aranınca aklıma değişik şeyler geldi. Yengemle bişey oldu da buraya mi geldi diye düşündümG
Atlas global bir hava yolu şirketi değil mi e alan koduda İstanbulda olduğunu gösteriyor
Olabiliyor demek ki bazen . Öğreniriz yakında varsa bişey . Umarım yoktur sorunBen de yurtdışındayım, bazen benim aramalar da tr ye 0212 alan koduyla gidiyor. Niye bilmiyorum ama
Oluyor oluyor, bizi de yurt dışından arıyorlar mesela, ülke içi bir şehirden arıyor gibi kodlar çıkıyor; bazen İzmir bazen Ankara. Arayanlar yaşını başını almış insanlar, katakulli yok işin içinde.Olabiliyor demek ki bazen . Öğreniriz yakında varsa bişey . Umarım yoktur sorun
Ben de ailemi kartla ariyorun. Netten aliyorum karti. Daha ucuza konusuyorum. Numara nasil gidiyor bilmiyorum. Ama o kartlarin böyle isimleri oluyorNumarayı aradım geri "atlas globale hos geldiniz" vs diyor . Bi de sesinin tuhaf olması düşündürdü
Ben de ailemi kartla ariyorun. Netten aliyorum karti. Daha ucuza konusuyorum. Numara nasil gidiyor bilmiyorum. Ama o kartlarin böyle isimleri oluyorNumarayı aradım geri "atlas globale hos geldiniz" vs diyor . Bi de sesinin tuhaf olması düşündürdü
Rahatladim şimdi çok teşekkür ederim: )Ben de ailemi kartla ariyorun. Netten aliyorum karti. Daha ucuza konusuyorum. Numara nasil gidiyor bilmiyorum. Ama o kartlarin böyle isimleri oluyor
Bu zamana kadar hep uzaktık o yüzden bilemiyorum açıkçası. Annemler de iki aksamdır dayım aradiginda evde yoklar belki bana anlatmak istemez diye düşündüm
Önemli degil. Umarim.her sey yolundadir.Rahatladim şimdi çok teşekkür ederim: )
İnşallah kötü bişey yoktur ama bence o da anlamamıştır olayı,belki keyfi yerinde değildir anlamadığı için savuşturmuşturOlabiliyor demek ki bazen . Öğreniriz yakında varsa bişey . Umarım yoktur sorun
Evet aradım. Atlas globale hos geldiniz vs diyor
Evet aradım. Atlas globale hos geldiniz vs diyor