• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışından 0212 alan koduyla Türkiye aranır mı?

Normalde sizden biseyler gizler mi?
Bu zamana kadar hep uzaktık o yüzden bilemiyorum açıkçası. Annemler de iki aksamdır dayım aradiginda evde yoklar belki bana anlatmak istemez diye düşündüm

G
Atlas global bir hava yolu şirketi değil mi e alan koduda İstanbulda olduğunu gösteriyor
Evet sanırım oyle bişey fransadan aranınca aklıma değişik şeyler geldi. Yengemle bişey oldu da buraya mi geldi diye düşündüm

Ben de yurtdışındayım, bazen benim aramalar da tr ye 0212 alan koduyla gidiyor. Niye bilmiyorum ama
Olabiliyor demek ki bazen . Öğreniriz yakında varsa bişey . Umarım yoktur sorun

Oluyor oluyor, bizi de yurt dışından arıyorlar mesela, ülke içi bir şehirden arıyor gibi kodlar çıkıyor; bazen İzmir bazen Ankara. Arayanlar yaşını başını almış insanlar, katakulli yok işin içinde.

Numarayı aradım geri "atlas globale hos geldiniz" vs diyor . Bi de sesinin tuhaf olması düşündürdü
Ben de ailemi kartla ariyorun. Netten aliyorum karti. Daha ucuza konusuyorum. Numara nasil gidiyor bilmiyorum. Ama o kartlarin böyle isimleri oluyor

Numarayı aradım geri "atlas globale hos geldiniz" vs diyor . Bi de sesinin tuhaf olması düşündürdü
Ben de ailemi kartla ariyorun. Netten aliyorum karti. Daha ucuza konusuyorum. Numara nasil gidiyor bilmiyorum. Ama o kartlarin böyle isimleri oluyor

Rahatladim şimdi çok teşekkür ederim: )

Bu zamana kadar hep uzaktık o yüzden bilemiyorum açıkçası. Annemler de iki aksamdır dayım aradiginda evde yoklar belki bana anlatmak istemez diye düşündüm

Hayirlisi inşh bişey çıkmaz arkadaşların dediği gibi normaldir belkide

Benim abimde de aynısı olmuştu ama türkiye gelemdiginden Eminiz arada oluyor özellikle cep telefonundan aradığı vakit.

yurtdisinda yasiyorum ve turkiyedeki ailemi aradigimda hep farkli bir numara cikiyor benim numaram disinda.temmuzdaki olaylardan sonra sadece cep degil alan kodlu nolardan aramisim gibi gozukuyor.telefonlar dinleniyormus.ama akrabaniz gercekten istda olabilir atlas global vb

İnşallah kötü bişey yoktur ama bence o da anlamamıştır olayı,belki keyfi yerinde değildir anlamadığı için savuşturmuştur

Görümcem Almanya'da yaşıyor.bizi aradığında bazen 212 bazen 312 kod numaraları çıkıyor.yani olabiliyor böyle şeyler.Ams neden oluyor bilmiyoruz

Annem cep telefonundan arayınca bazen 537li no çıkıyor, internet üzerinden arama yapmis olabilir mi? Ben orda yasarken pcde bir programi kuruluydu para yükleyip türkiye yi arayabiliyorduk ama numara nasıldı unuttum

Bende yurtdışındayım
Annemi arayınca bazen istanbul numarası çıkıyor.
Çok sık olabiliyor bu durum.

Back
X