- 5 Ekim 2020
- 14.031
- 37.986
- 548
- 36
- Konu Sahibi baklavacheesecake
- #21
Keşke bir şey olsa da eve gidemesem diyorum şu an. Tabii ki annem bir canavar değil ama insan huzursuz oluyor. Yani mesela bir şey onun istediği gibi değilse o şeyi onaylamıyor. "Yapamazsın" demiyor ama yaptığımda memnun olmuyor.
Genel olarak sınırlara saygısı yok. Benimle ilgili şeyleri çok fazla "biliyor" ve çok fazla bildiği için de sorun yaşıyoruz.
Bir konuda ona bilgi vermezsem ya da saklarsam "niye söylemedin, demek ki kötü bir niyet var ortada" diyor. Söylememe nedenim ise bugün güle oynaya anlattığım bir şeyin yarın kavgada önüme çıkarılabilecek olması ve direkt benimle ilgili bildiği şeylere bağlanmasıpsikolog bile dedi ki, siz sınır koymaya çalıştığınızda o bunu "yanlış bir şey yapmanıza" bağlıyor.
Doğru bir şey yapma ihtimalimiz yok onların gözünde.babam aşırı kontrolcüydü. Annem de cahil. Okumuş bir cahildi.