Yurt hakkında

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Merhaba Hanımlar.

İşin İçinden Çıkamadığım Bir Konu Var. Ben Bu Sene Üniversite Okuyacağım Şehir Dışında. KYK nın Sitesine Girip Başvuruda Bulundum. Babam Rahmetli. Bu Yüzden Yurtta Öncelik Hakkım Varmış. Ancak Şöyle Bir Durum Var. Şuanda Bir Firmada Sigortalı Olarak Çalışıyorum. Sigortalı İşte Çalışanlara Yurt Çıkma İhtimalinin Düşük Olduğunu Duydum. Bu Konuda Beni Bilenler Aydınlatabilirler Mi? Sonuçta Ben Şehir Dışında Okuyacağım İçin Mecburen İşten Çıkacağım. Okul Başlayana Kadar Da Çalışmak Zorundayım. Bana Yardımcı Olur Musunuz? Öyle Bir şey Var Mı Acaba Çalışıyorum Diye Yurt Çıkmaması Gibi Bir Durum Yani?

Merhabalar,bende kyk yurdunda kalıyorum..
Öncelik sıranız değişebilir,sigortalı olanları sona bırakıyorlar benim bildiğim ama yinede bi ihtimal çıkma şansı var.
Yalnız brs yada krediye başvurduysanız onlar çıkmaz,çünk sigortalı işte çalışanlarında bursu ve kredisi kesiliyor ve verilmiyor.

Merhabalar,bende kyk yurdunda kalıyorum..
Öncelik sıranız değişebilir,sigortalı olanları sona bırakıyorlar benim bildiğim ama yinede bi ihtimal çıkma şansı var.
Yalnız brs yada krediye başvurduysanız onlar çıkmaz,çünk sigortalı işte çalışanlarında bursu ve kredisi kesiliyor ve verilmiyor.

Teşekkür ederim cevabınız için. Benim mantığım şunu almıyor sadece. neden çalışana burs verilmiyor.okul başladığında öğrencinin o paraya ihtiyacı olmayacak mı? okul başladığında işten zaten çıkacağım. esasen o zaman bana burs lazım olacak.

Sigortalı işte çalışıyorsanız yurt çıkar fakat önceliğiniz değişebilir. Fakat burs/kredi çıkmaz.

Back
X