Yurt Hikayeleriii(çılgınlıklar.)..

muchyt

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
71
2
0
İstanbul
hadi göreli bakalım ne gibi çılgınlıklar yapmışız

o zaman ilk ben başlayayım bizim odada bi arkadaşımız vardı kendine sevgili yaptıktan sonra giyimi kuşamı o kdar değişti ki
kızın giydiği iç çamaşırları dahi değişti o derece kendine tanga falan almaya başladı string giymeye başladı odada sütyen kilot
takılıodu artık en son kız kendini aştı banyoya girmeden önce sütyeni kilodu çıkardı herkesin gözü önünde o halde bi 5 dakika
dolaştı ve banyoya gitti bahsettiğim arkadas izmirliydi ve izmirli kızların çok rahat oldugunu bilirdim ama bu kadar rahatını ilk defa gördüm

yurt hikayeleri anlat anlat bitmez ama ilk aklıma gelen bir hıdırellez gününde etrafta gül fidanı olmadığı ve de sabah erken yurttan çıkamadığımız için yurdun girişindeki saksıları gizlice odaya çıkarıp sabah namazdan sonra dileklerimizi saksıya gömüp kimseler görmeden yerine koymamızdı umarım o saksıların içine bakmazlar

Kızlar benim yurt değilde öğrenci evi maceram var boll boll.Alt komşu bizden çektiğini kimseden çekmemiştir heralde
Bi gece tam sınav haftası arkadaşımla salonda oturmuş ders çalışıyoruz balkondan acayip sesler gelmeye başladı bizde hırsız sanıp çğlık ata ata arka odadaki elifin yanına koştuk ama korkudan titriyoruz.Allahtan poşetmiş hırsız diil.
Neyse ertesi gün oldu dışarda işimiz vardı biz 9 buçuk gibi eve geldik kzlarla 15 20 dk sonrada alt kattaki adam geldi kapıyı çalıo biz korktuk ama ses yapmadık ya başka bişi için gelmiştir diyoruz.ben açtım kapıyı adam Kalbimsin6 kim nerde diye bağırıyo apartmanda ben şok tabi korkudan benim ne vardı dedim dün gece nye çığlık attın sen gece yarısı kalbimsin6 diye bağıra bağıra falan bi ton sıraladı adam bende düşünüyorum acaba korkudan kendi adımı mı çığırdım die ama korkudan bişey diyemedm Bi de bu saate kadar gelip özür dilemenizi bekledim dedi adam ben yine şok tabi adamı kusura bakmayın çok korkmuştuk bi daha olmaz diyerek gönderdim ama bembeyaz suratla içeri grince kızlar gülmeye başladı bikaç gün sessiz hareket etmiştik evde sonra yine devamm adam her gece bizim özür dilememizi beklemiştir heralde daha 3 yıl var çokk bekler

heyyttt bee yurt anılarıı:)) bnm lise anılarım çook fzla aöl mezunuyum ben... geceleri yemekhaneden yiyecek alırdık gizlice ve eeenn tombulumuzu sokmştk bikere pencereden sonra tekrar geçememişti bizim tarafaa orda kalmıştı sabaha kdr:) gençlik işte.... bide erkek belletmenin hafasına sim dökmüştük pencereden, sabah okula geldiğinde tavernadan çıkmış gibiydi35:

hakikaten abartmış yani

Yurttaki odamız tam bir kumarhaneydi...yurttaki kızlarla gece yarısı toplanıp okey felan oynardık...bir günde bizim odadaki kızlarla markete gidip votka almıştık.Yurttan sokamayız diye...Meyvesuyu şişesinin içine votkayı doldulmuştuk...arkadaşımın astımı oldugu için bende votkayı sevmediğim için içmemiştik...diğerlerini ayık bir şekilde izlemek çok kayif vericiydi ama...ikisininde sevgilileriyle aralarında problemler vardı,diğeriyse sevgilisinden ayrılmıştı...bunlar gitgide sarhoş olduktan sonra iyicene coşmaya başladılar,sevgilisinden ayrılanı izledikçe gülmekten kopuyorduk nerdeyse,kız yere yatmış bacaklarını açıp aahhh ....... nerdesin o kızda aradığın bendede yokmu diye bütün yurdu ayağa kaldırmıştı :):):):) tuvalete gittiğinde ise klozetin üstünde uyuyakalmıştı zor kaldırmıştık yerinden birde uzun boyluydu kaldırana kadar canımız çıkmıştı...

bir diğeriyse...Bilgisayarı olan bir ufacık bir odaya bütün yurt kızları toplanıp korku filmi izlemiştik...Ufacık odada sıkış pıkış tabi o korku filmi oldu bize komedi....

daha bir sürü... özledim şimdiii he

Mmm
Bornova öğrenci yurdunda kalanlar bilir, şöyle bi efsane vardır:
Yurdun kampüsünde erkek ve kız blokları yanyana..
Geceleri elektrik kesildiğinde tüm blokların birden elektriği kesildiği icin etraf zifiri karanlık olurmus
Bunu fırsat bilen erkek öğrenciler toplanıp kız bloklarının önüne gelir, acık gördükleri pencerelerden boxer! fırlatırlarmıs
Hatta zamanında aynı yurtta kalmıs bi hocamızın anlattığına göre bidefasında bi erkek öğrenci 5.bloğun 2.katında yakalanmıs

Ama suan erkek bloklarına jenaratör bağlandı
Kız bloklarının elektriği gitsede onlarnki gitmiyo
Sapık erkekler!

Henüz yurt hayatı yaşamadım ama hocalarımızın anlattıklarıyla
Klasik ilk günü olanlara yastık imzalatma şakası yapılırmış
Bi hocamızda anlatmıştı gene ilk gün gelenlere yaparlarmış
Erkek yurdunda diyelimki yeni gelen öğrencinin üst ranzasında yatan çocuğun yanına başka biri gelirmiş çeşitli sesler çıkarırdı demişti hocamız
Aşağı inince de yeni gelene ''Yarın sendeyim'' gibilerinden bişeyler söylermiş
Buna çok gülmüştük

Buda benim basıma gelen bi olay

Odadan bi arkadasımla okulun düzenlediği sehirdısı bi geziye katılmıstık
Neyse gittik gezdik geldik

Yurdunda icinde 9-10tane tane köpek kız bloklarının önünden ayrılmazlar bekcilik ederler
Biz beslerdik onları
Ama erkek öğrencilerden yaklaşan oldumu hepsi birden saldırıya gecerlerdi öyle bi korumacılık yani erkek gördümü kıskanırlardı

Bizde ogün arkadasımla otobüsten indik gecenin 2si hava soğuktu üzerimzde kapşonlu polar vardı ikimizinde
Yolda bi iki tane serseri kılıklı bebe görünce gecirdik kapşonları kafaya güya erkek gibi görüncez asılmicaklar
Neyse yurda girdik bloğa yaklasınca bitane köpek dikildi karsımıza ama herzamanki sevecen bakısları yok
Biz böyle aman canım fln düye sevmeye yeltenirken havlamaya basladı o havlayınca diğerleride kıyıdan beriden üstümüze doğru kosturmaya basladılar
Biz gerisin geri kosuyoruz ayaklarımız totomuza vuruyo o derece ama gebercem korkudan
Sonra yurdun güvenliğin rastladık oh kurtulduk fln dicez ama ne care hala deli gibiler güvenlik en sonunda kapsonlarımızı cıkardı biraz sonra sakinlediler
Meğer erkek sanmıslar bizi
Maço kuçu larımızz:97::97:

Yurda ilk gittiğim günün akşamı uykuya dalmışım neyse sabah bi kalktım her yerim boya içinde yarım saat temizle temizle uğraş dur yurda gelene ilk yapılan şakalardan biriymişmiş pek sevmedim bu şakaları

yurt hikayeleri yaz yaz bitmez vala ama bizim düzenli çiğ köfte partisi günlerimiz vardı yurtta mutfak olmamasına rağmen
toplaşıp el birlik yapıyorduk bide kıvamı oldu mu diye tavana atıoduk

Nedense ben sizin kadin oldugunuza innmiyrm istek ypllamssnz innmyrm malesef

evet cnm kadın değilim hala kızım ben :)

isteğimi kabul etmemekte özgürsünüz size bayan oldugumu ispatlamaya calısmayacagım

isteğimi kabul etmemekte özgürsünüz size bayan oldugumu ispatlamaya calısmayacagım

Bak kizsin ve geri cekilme yontemi hkknda konu acmissiz o nasl oluyo ve kizsinz hic kiz ve bayan gibi konular acmamissinz

Bak kizsin ve geri cekilme yontemi hkknda konu acmissiz o nasl oluyo ve kizsinz hic kiz ve bayan gibi konular acmamissinz

Bence de erkek canim baska bi konuda da oglumu 4 aylikken sunnet ettirdim demis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cinsel hikayelere merakin varsa google a yaz ordan okursun bizde uni okuduk hatta iki tane okuduk ama kimse tangayla gezmedi git fantazilerini kendine sakla burasi civiklik yeri degil, kizim demissin oglumu kucukken sunnet ettirdim demissin baska bir konuda! profilinde nisanli yaziyor ama evlisin bunun gibi bir suru sacmalik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

tatlım kız oldugum için bilmiyordum zaten o yuzden sordum sordum öğrendim eğer evli olsam öle bişi sormazdım değil mi?

bu forum paylaşım forumu,eğlence forumu,bilgi forumu bu yüzden buradayız forumu lütfen başkalarını sorgulamak için kullanmayalım
sizin gibiler yüzünden forum gereksiz yere şişiyo insan aradığını bulamıyor eğer benim forumdaki durumumla ilgili bir sıkıntı var ise bu forumun yöneticisi var adminleri var moderetörleri var değil mi? bu konuşmayı sonlandırıyorum burada söylenecek başka söz yok size iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…