Yurt içi kedi ile uçuş

pembetetra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
84
55
38
29
Merhaba hanımlar. Yurt içi iki saatlik bir uçuşta kedimi yanımda götüreceğim. İnternetten baktım ama tam net bilgileri bulamadım. Evrak vs olarak ne hazırlamam gerekiyor neler yapmam gerekiyor yakın zaman içinde tecrübe etmiş biri yardımcı olabilir mi?

Çipi ve kimliği olması gerekiyor. Aşıları tam olmalı. Bilet aldığınız havayolu şirketini arayarak diğer koşullar konusunda bilgi almalısınız çünkü her hava yolu şirketinin kedinin kilosu ve yaşı konusunda farklı koşulları var.

Çipi yurt dışında şart diye biliyordum ben. Aradım ama ulaşamadım tekrar deneyeceğim o zamana kadar bilgi alayım istedim. Teşekkür ederim.
Çipi ve kimliği olması gerekiyor. Aşıları tam olmalı. Bilet aldığınız havayolu şirketini arayarak diğer koşullar konusunda bilgi almalısınız çünkü her hava yolu şirketinin kedinin kilosu ve yaşı konusunda farklı koşulları var.

Çipi yurt dışında şart diye biliyordum ben. Aradım ama ulaşamadım tekrar deneyeceğim o zamana kadar bilgi alayım istedim. Teşekkür ederim.
veterinerinize de sorun, o da bilir. Bu arada kuduz aşısının üzerinden de 1 ay geçmiş olması gerekiyor diye söylemişti bana veteriner (bu şartı hava yolu şirketi söylemedi, bu belki yurt dışı içindir ama iyi araştırın, ortada kalmayın) . Çip zaten yasal olarak tüm evcil hayvanlar için zorunlu hale getirildi.

Anladım teşekkür ederim. Veterinerle de yarın görüşeceğiz. Pasaport yurt içi uçuşlarda gerekiyor mu acaba onu biliyor musunuz

Yurtiçinde pek sorun olmuyor çip pasaport ve aşılar zaten genel olarak evde duran hayvanda bile zorunlu olduğu için onlar yeterli.
Yurtdışına çıkarırken kuduz titrasyon falan gerekiyor 1 ay mevzusu orada var.

Çip aşılar ve karne yeterli. Bir de önceden ulaşıp bilgi vermeniz gerek. Uçakta sizden başka evcil hayvan taşıyacak biri olursa yerleri ona göre ayarlıyorlar.

Çip aşılar ve karne yeterli. Bir de önceden ulaşıp bilgi vermeniz gerek. Uçakta sizden başka evcil hayvan taşıyacak biri olursa yerleri ona göre ayarlıyorlar.
Pegasus un sitesinde yurt içinde de pasaport şart diyor emin misiniz? Ajet sitesinde pasaport yazmıyor ama müşteri hizmetleri gerekiyor dedi.

Back
X