- 24 Aralık 2016
- 155
- 85
- 98
- Konu Sahibi birhayalimsenn
-
Ben olsam param yok yurdu da ödeyemiyorum der çıkarım istediklerini yapsınlar ödemezsin, arkadaşla eve sözleşme imzalamıştık 1 senelik ama 3 gün içinde geri vazgectik ev sahibiyle papaz olduk ama bildiğin yere git dedim konu öylece kapanmıştı.İyi geceler,
Direkt konuya giriyorum. Ben şuan özel bir yurtta öğrenciyim geçen senede aynı yurtta kalmıştım ama özel sebeplerden ötürü kykya başvurdum ondada ek yerleştirmede 10. Sıradayım. Kyk büyük ihtimalle çıkıcak. Ama bu özel yurtla sözleşme yaptık. Ama orada kalmak istemiyorum. sözleşmeyi fesh etme şansım var mıdır? Neler yapabilirim ?
Sorun olmaz mı sizce yurt müdürü biraz otoriter ve sıkıntılı bir kadınBen olsam param yok yurdu da ödeyemiyorum der çıkarım istediklerini yapsınlar ödemezsin, arkadaşla eve sözleşme imzalamıştık 1 senelik ama 3 gün içinde geri vazgectik ev sahibiyle papaz olduk ama bildiğin yere git dedim konu öylece kapanmıştı.
Of öyle biri var mıdır ki? O kadar çevrem geniş değilyerine birini bulsan olabilir belki benim arkadaşım öyle yapmıştı, kendisi kalmayacaktı bir dönemlik başka birini buldu onun yerine girdi öylelikle hallolmustu
Öyle bir tanıdığım yok ama gerçekten içime dert oldu artık okulu bırakmak istiyorum resmen orada kalmak istemiyorumBen bir ay bile kalmadan çıkmak istedim kesinlikle olmaz sözleşme yaptın bütün ayları ödemek zorundasın dediler. Ertesi gün babamın arkadaşı geldi kendisi bakanlıkta çalışıyordu, sağ olsun konuştu sözleşmeyi önümde yırttı sadece kaldığım ayı ve bir ayı daha ödedim çıktım yurttan. Araya yetkili tanıdığınız varsa sokabilirsiniz.
Neden? Yurtta ters giden bir şey varsa siz de onları şikayet edebilirsiniz.Öyle bir tanıdığım yok ama gerçekten içime dert oldu artık okulu bırakmak istiyorum resmen orada kalmak istemiyorum
Hiç bişey yapamazlar korkma ..Sorun olmaz mı sizce yurt müdürü biraz otoriter ve sıkıntılı bir kadın
O konuda değil biraz kişisel sorunlardan .Neden? Yurtta ters giden bir şey varsa siz de onları şikayet edebilirsiniz.
Şansımı deneyeceğimHiç bişey yapamazlar korkma ..
Bende öyle demeyi düşünüyorum.. içime dert oldu bu durum ya..Yurtlar çok kan emici yerlerdir bilirim yurt müdürleri de genelde kıl olurlar
Param yok okulu bırakıyorum maddi durumum kötü ödeme yapamam de çık
Umarım benim sözleşmemi de yırtıp atarız..Tamamen yöneticiyle alakalı bir durum. Arkadaşım dönem ortasında kykya geçmişti ve sadece kaldığı ay kadar ödeme yapmıştı. Seneti yırtıp attılar yani
Boşver ya çok takma onları onlar zaten öğrencilere sarmaya yer arıyorlar pisliklerBende öyle demeyi düşünüyorum.. içime dert oldu bu durum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?