- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi birhayalimsenn
-
Canım böyle şeyleri hepimiz yaşadık malesef. Bu da haklısın ciddi bir sıkıntı ama üstesinden gelebilirsin. Bu ayın parasını ödeme gelecek ay da babanın işlerinin yolunda gitmediğini artık para ödeyemeyeceğini ve işler düzenleme kadar memlekete dönmek zorunda olacağını söyle ve kaldığın ayı öde ayrıl yurttan merak etme hiçbirşey yapamaz hangi öğrencinin peşine düşecek.Öyle bir tanıdığım yok ama gerçekten içime dert oldu artık okulu bırakmak istiyorum resmen orada kalmak istemiyorum
Of öyle biri var mıdır ki? O kadar çevrem geniş değil
Teşekkür ederim yarın ilk iş arayacağımBana da dönem ortasında kyk çıkmıştı, yurda kyk çıktığına dair kağıt ve kayıt belgelerimi götürünce kaldığım kadarını ödeyip kalan senetleri aldım. Tam bir bilgim yok ama sanırım kyk çıkınca böyle bir şey hakkımız vardı. Bence kyk yı arayıp bu konuyu sorabilirsin mutlaka bir bilgi verirler :)
Aynen öyle annem sakin bir insan olmasına rağmen onunla bile aralarında ufak bir sürtüşme yaşanmıştıBoşver ya çok takma onları onlar zaten öğrencilere sarmaya yer arıyorlar pislikler
İnşşalah öyle olurBisey olmaz korkmayin hem sene ortasi bile degil yerinize bin tane insan basvurur eminim.
Sakin olunca daha çok üste çıkıyor onlar bi kere babam 5 TL eksik göndermiş insan onu benden istemeye utanır 5 TL ya düşünAynen öyle annem sakin bir insan olmasına rağmen onunla bile aralarında ufak bir sürtüşme yaşanmıştı
Babamın maddi durumunun kötü olduğunu ya da okulu bırakmak isteyeceğini söyleyeceğim umarım bir işe yararAman hiç de bisey olmaz ben de arkadaşımla bir yurt için sözleşme imzalamıştık üç gün sonra fıstık gibi bir ev bulduk yurt sahibine gidip vazgectigimizi evimizden gel git yapmaya karar verdiğimizi söyledik mırın kırın etti ama baktik kararlıyız tamam diyebildi sadece. Okulu bıraktığını söyle bir bahane bul kararlı olduğunu da belli edersen senden para gelmeyecegini anlar sıkıntı çıkarmaz zaten
Benimde gözüme kızgın yağ sıçramıştı ezca dolabı yoktu baya gözüm kötü oldu gece vakti yurtta ilgili kimse yok annem aramıştı kadını ben napayim eczane az ilerde diye söylenmişti halbuki kayıt yapmadan önce grip olsalar bile ben kendi özel arabamla hastaneye götürüyorum bilmem ne bilmem ne anlatmıştıSakin olunca daha çok üste çıkıyor onlar bi kere babam 5 TL eksik göndermiş insan onu benden istemeye utanır 5 TL ya düşün
İşte ama elinden senet olduğu için daha sonrasında fazlasını alırsa ya ?Canım böyle şeyleri hepimiz yaşadık malesef. Bu da haklısın ciddi bir sıkıntı ama üstesinden gelebilirsin. Bu ayın parasını ödeme gelecek ay da babanın işlerinin yolunda gitmediğini artık para ödeyemeyeceğini ve işler düzenleme kadar memlekete dönmek zorunda olacağını söyle ve kaldığın ayı öde ayrıl yurttan merak etme hiçbirşey yapamaz hangi öğrencinin peşine düşecek.
Parayı alana kadar öyle diyor onlar sonra hiçbirşey kaç kere banyo yapacağım su yok kahvaltıda peynirler en adi marka markası bile yok hattaBenimde gözüme kızgın yağ sıçramıştı ezca dolabı yoktu baya gözüm kötü oldu gece vakti yurtta ilgili kimse yok annem aramıştı kadını ben napayim eczane az ilerde diye söylenmişti halbuki kayıt yapmadan önce grip olsalar bile ben kendi özel arabamla hastaneye götürüyorum bilmem ne bilmem ne anlatmıştı
Senet olabilir farketmez yurttan çıkarken senetleri de al öyle çık.İşte ama elinden senet olduğu için daha sonrasında fazlasını alırsa ya ?
İşte orası öyle ama kadın dişli vermezse iptal etmezse mecburum oraya o zaman ne yapacağımSenet olabilir farketmez yurttan çıkarken senetleri de al öyle çık.
Benimde gözüme kızgın yağ sıçramıştı ezca dolabı yoktu baya gözüm kötü oldu gece vakti yurtta ilgili kimse yok annem aramıştı kadını ben napayim eczane az ilerde diye söylenmişti halbuki kayıt yapmadan önce grip olsalar bile ben kendi özel arabamla hastaneye götürüyorum bilmem ne bilmem ne anlatmıştı
Bu bir kaç kişiden daha duydum umarım dediğiniz gibi olur ve alırım senedimi ve yurtta eşyalarım var onlarıda alırım umarım hayır Sakarya'daKayıt dönemi hep aynı palavralar eski yurt müdüremi anımsattı yoksa ankarada mı yurdun aynı kadın mı
Özel yurtlar bu konuda çok esnekler yöneticiye bağlı tamamen muhabbetiniz iyiyse sorun çıkarmazlar. hele bide büyük bi şehirde okuyorsan zaten o odadan çıktığın anda yerine rahatça birini bulabilirler ha sen ha bi başkası onlar için.
Bana kalırsa okulu bırakcam falan demeyin gerçeği söyleyin devlet yurdu çıktı ve maddi durumumuz iyi değil falan derseniz kabul ederler çok sinir bozucu tipler değilse. Olmadı anneniz babanız arar konuşur onlar böyle konuşarda daha ikna edici olabiliyor
Hayır ailem attı imzamıBir arkadaşım bu şekilde dava edildi ama imzayı aile değil de kendisi attıgı için hala sonuca bağlanılamadı.
Siz kendiniz mi imzaladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?