Yurt zamanı

bahar delisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
37
9
6
22
Merhaba burda yeniyim ben bilgisayar programcılığı 1.sinifim ailemden ayrıldım ilk defa yurtta kalıyorum ve burası küçük bir ilçe canım çok sıkılıyor ve annemi özlüyorum umarım ilerde dgs ye girip mühendis olabilirim pazar günü bayıldım
Ama şimdi iyiyim toparladım çok stres yapıyorum bazen .. ve bazen yalnız oluruyorum yurtta kalanlar var mı bana biraz moral lazım

yurtta arkadaslariniz yokmu onlarla vakit gecirin. kucuk bi ilcede olsa illa kafe filan vardir tek basiniza gidin bi kahve icin acilirsiniz. Bende kaldim yurtta. O donem ay surdan bi kurtulsaydm diyordum ama simdi oyle ozluyorum kiiii o gunlere donebilsem diyorumm

Kitap oku dizi izle boş zamanlarında ben severim yalnızlığı alışırsın

Kıyamam size.

Ben de öğrenciliğimde yurtta kaldım. Zorlukları var. Ama öğreteceği çok şey de var.

İlçede olmanızı avantaja çevirin derim. Şimdiden hedeflediğiniz sınava hazırlanın, dil öğrenin. İnanın mezuniyet sonrası çok zaman bulamayacaksınız.

Ayrıca bu günlerin tadını çıkarın. Bol kitap okuyun, hobi edinin. İmkanınız varsa civar ilçe ve şehirleri gezin.

Film izle
Kitap oku
Dgs çalışmaya başla şimdiden
Kodlama öğrenmeye veya dilini geliştirmeye çalış
Dgs dediğin hemen geliyor zaten

Bende yurtta kaldım. Tek kişilik odada kalmıştım, o zamanlar bu kadar pahalı değildi yurtlar. Ama mis gibi yıllardı. İlk haftalarda alışma sürecinde insanın canı sıkılıyor, aileden ayrı morali bozuluyor ama sonradan o yalnızlığa alışıyor insan. Hatta keyifli gelmeye başlıyor. Kendini oyalayacak bir şeyler bulursan daha hızlı alışırsın.

Şimdi yurtta kalmıyorum ama 11 yıl yurtta kaldım. Yurt günlerimi bazen özlüyorum.

Canim benim. Benim oglum da yurtta kalıyor. Ikinci yilı, ilk yil biraz zorluk cekti.
Günlük yürüyüşler yap, hava sicak soguk deme. Fotograflar cek. Guzel kafelerinde çarşılarında semt pazarlarinda dolas. Insanlarla tanis. Yemek yapma imkanin varsa, küçük alışverişler yapip odada yemek pisirin. Part time bir ise girip kendini oyalayabilirsin. Sevgiler

Yurtta kaldığım 3. gün filan ağlayarak annemi aramıştım. Ben burda kalamam diye, o da tamam kendine 2 hafta zaman ver, hala yapamıyorum diyorsan, eve çıkarsın demişti. Sonrası, 4 yıl üniversitenin yurdunda kaldım. Kısaca kendinize biraz zaman verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…