Yurtdışı görevimiz var, hangi şehri seçmeli?

L.A. San Diego OK de Chicago kışın aşırı soğuk oluyor diye okudum dün bir yerde doğru mu? Beni tek düşündüren bu oldu yoksa epey gelişmiş bir yer olduğu kanısındayım.

Bosna'nın çok güzel olduğunu biliyorum evet, eşim de polis. Huzur verici bir yer olduğuna eminim ama şu dil olayı işte...

L.A. San Diego OK de Chicago kışın aşırı soğuk oluyor diye okudum dün bir yerde doğru mu? Beni tek düşündüren bu oldu yoksa epey gelişmiş bir yer olduğu kanısındayım.

Chicago çok soğuk olur, ama San Diegonun kışları çok yumuşak geçer.. ben 1 kere gittim ama yaşlandığımızda oraya yerleşmek gibi bir planımız var bakalım o derece mükemmel bir yer, bir araştırın derim..

Sorarsanız çok sevinirim çünkü ilk kriterim bu. Şehir bakarken okul da bakıyorum öyle kabataslak da olsa. Yoksa Hollandacanın bir işine yaramayacağı görüşündeyim ben de gerek yok kafa karıştırmaya. Yani ben anlaşırım ama çocuk için kötü olur. Kreş işini öğrenirseniz cevap beklerim. Özellikle Rotterdam için. Teşekkürler.

Standart bir yasam surmek icin londrada en azindan (vergilerden sonra) 2500 pound kazaniyor olmaniz lazim.

Çok yardımcı oldunuz sağolun. Eşim komiser devlet gönderiyor. Orada temsil edeceğiz. Rotterdam'da (keza Lahey'de) İngilizce eğitim veren, herkesin ingilizce konuştuğu kreşler yoksa elerim sanırım. Özel kreşlere de mi sırayla alınıyor veya çok mu pahalı bilginiz varsa sevinirim paylaşın.

soguk olsa ne fark ederkı ,los angeles tatıl yoresı gıbı dusunun her tur adam var ozgurlukler sehrı adı ustunde ama chıcago da kulturlu elıt ınsanlar var

Dünyayı gezmiş biri olarak, Amerika'nın herhangi bir yeri... Çocuk için, yakınlık ve yaşama kolaylığı bakımından Washington derim.
Washington mi Washington DC mi? İkinci seçenek var listede.
Evet seçeneklerde var ve herkes ilk orayı tercih ediyormuş:) En refah ülke.

soguk olsa ne fark ederkı ,los angeles tatıl yoresı gıbı dusunun her tur adam var ozgurlukler sehrı adı ustunde ama chıcago da kulturlu elıt ınsanlar var
Doğrudur ama benim iklime göre şekillenen bir piskolojim ve çok hassas bir bünyem var. İzmir'den gideceğim zaten buradaki bir aylık kışa tahammülüm yok karla nasıl oynanır onu unuttum. Varsa ılıman yerleri tercih etmek istiyorum o yüzden.

valla tercıh sızın sıcagı sevıyor ısenız akdenız ulkelerınden yana kullanın tercıhınızı

Los Angeles nasıl bir yer peki??

Rica ederim canim. Google amca sunlari soyluyor bak:
Rotterdam:
http://www.bimbola.nl/en/

http://www.steigertje.nl/en_EN/archive/newsitem/8

http://www.iamexpat.nl/expat-page/childcare/day-care-childcare-Netherlands (Lahey'dede varmis, Lahey'in hollandacasi Den Haag bu arada).

Lahey:
http://www.compananny.nl/vestigingen/den-haag/benoordenhout

Iletisim bilgileri var sitede, ordan ulasabilirsin mail veya telefon araciligiyla.

Dedigim gibi, birazda butcenize bakar. Londra guzel olur, ama pahali bir ulke (hollanda ve almanyayla kiyaslanirsa).

Los angeles ve san diego çok güzel.Hep güneşli,hava çok güzel,bir de insanlar ingilizce bilmeseniz bile hep yardımcı olmaya çalışıyorlar,biraz diğer ülkelerden de insanlar old. için kimse kimseyi yadırgamıyor.
San diego LA ,NYC 'ye göre daha ucuz tabiki.

Tatlım bende Frankfurt'ta yasıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim sanırım başka yerde yaşayamazdım bende, kendi vatanım haricinde :) eşin ne iş yapıyor, bence meslegide belirleyici olabilir? Frankfurt'u tavsiye etmemin nedeni hem cok büyük bir şehir ve yabancılar örnegin Berlin'e oranla daha cok tolere ediliyor cünkü burdada yabancı cok. Insan kendini daha rahat hissediyor. Baska büyük şehirlere oranla asırı Pahalı değil ve gercekten sıkılınacak bir şehir değil Frankfurt

NY tercihim olurdu, düşünmezdim bile.

Ama sıcak diyosan miami. Hiç kış yok, hem ingilizce hem İspanyolca öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…