- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
-
Merhaba çok değerli güzel kadınlar,
Uzun zaman sonra konu açıyorum sizlerden gelecek olan geribildirimleri -umarım hatrı sayılır miktarda olur- sabırsızlıkla bekliyorum
Yurdışına sadece gebelik süresinde giden, orada doğum yapıp geri dönen var mı aranızda ?
Eğer varsa,
Hamileliğinizin kaçıncı ayında gittiniz?
Hangi ülkeye gittiniz?
Yalnız mı gittiniz, nekadar süre/nerede kaldınız?
Masraflarınız ortalama nekadar tuttu?
Doğum normal yapabildiniz mi, sezeryan mı oldu ?
Bedenen ve ruhen yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Orada oluşabilecek hiç hesaplayamadığınız son dakika işleri çıktı mı? Çıktıysa nedir?
Amerika’da çeşitli ajanslar var bu konuyla ilgilenip çatır çatır insanı doğurtanama oldukça pahalı, tek başına giden olmuştur muhakkak diye düşündüm. Belki avrupa belki bambaşka bi yer. Hiç aranızda var mı bunu deneyimlemiş birileri, yakınlarından vs..
Varsa bekliyorum değerli bilgilerinizi.
Herkese sevgiler , sağlıkla kalın
mükemmel planBen de hamile kalmadan önce ciddi ciddi arastiriyordum bu konuyu. Chicago da karar kilmistim orda yaşayan akrabalarim da var. Ama para yoktu bizde , ben de cesaret edemedim2.ye karar verirsem, kocam da zengin olursa ilerde belki
teşekkürlerArkadaşımın arkadaşı Kanadaya gidip doğum yapmıştı ama o aslında dil okulu için gidip kalmak istiyordu, gebelik denk gelince doğum da yaptı. Ama sonra uyum sağlayamayıp dönmüşlerdi. Gidişleri farklı bir amaçla olduğu için prosedür ve fiyat konusunda fikrim yok
Merhaba çok değerli güzel kadınlar,
Uzun zaman sonra konu açıyorum sizlerden gelecek olan geribildirimleri -umarım hatrı sayılır miktarda olur- sabırsızlıkla bekliyorum
Yurdışına sadece gebelik süresinde giden, orada doğum yapıp geri dönen var mı aranızda ?
Eğer varsa,
Hamileliğinizin kaçıncı ayında gittiniz?
Hangi ülkeye gittiniz?
Yalnız mı gittiniz, nekadar süre/nerede kaldınız?
Masraflarınız ortalama nekadar tuttu?
Doğum normal yapabildiniz mi, sezeryan mı oldu ?
Bedenen ve ruhen yaşadığınız zorluklar oldu mu?
Orada oluşabilecek hiç hesaplayamadığınız son dakika işleri çıktı mı? Çıktıysa nedir?
Amerika’da çeşitli ajanslar var bu konuyla ilgilenip çatır çatır insanı doğurtanama oldukça pahalı, tek başına giden olmuştur muhakkak diye düşündüm. Belki avrupa belki bambaşka bi yer. Hiç aranızda var mı bunu deneyimlemiş birileri, yakınlarından vs..
Varsa bekliyorum değerli bilgilerinizi.
Herkese sevgiler , sağlıkla kalın
teşekkürlerevet uyum önemli. benim bi çok arkadaşım gitti abd de yaşıyor , ne bılıyim uber , kurye, garsonluk yapıyor. ama uyum sorunu yaşayıp geri dönen de çok oldu. ben yaşamak istemiyorum açıkçası. alışmışım burda köleliğe , zamlara galiba (!)
evet , çeşitli eyaletlere sürekli uçuyorum bende gerçekten bambaşka yerler. siz nereden bahsettinizAmerikada öğrencilik döneminde 3 ay yaşadım ve çalıştım. Uyum sorunum asla olmadı, şartlar kurallar alışıyorsun ama özlem çok ağır basıyor. Şu an eşimle gitsem yaşardım ama yine aynı eyalet aynı şehire. Hayat ve insanlar inanılmaz değişkenlik gösteriyor eyaletler arasında
evet , çeşitli eyaletlere sürekli uçuyorum bende gerçekten bambaşka yerler. siz nereden bahsettiniz
ahh Virginia’da eski müdürüm çalışıyor hatta hala havalimanında orada da müdür olarak devam ediyor kulakları çınlasınVirginia daydım, williamsburgda water countryde çalışmıştım. Sakin ve kaliteli insanların yaşadığı bi yerdi. Colonial falan var hatta ilk yerlilerin yaşadığı minik bi yer. Washington Dc ye de çok yakındı zaten birkaç saatlik mesafe.
ahh Virginia’da eski müdürüm çalışıyor hatta hala havalimanında orada da müdür olarak devam ediyor kulakları çınlasınwashington’a gittiğimde yazmıştım ertesi gün gelmişti yakın olduğunu biliyorum ben gitmedim ama o’da sizin gibi anlatmıştı orayı. ne güzelmiş, keşke kalabılseydınız daha fazla tabi özlem ve psikolojik etkenler çok ağır. kafa olarak devamlı ‘eve’ dönmek isteyince insan kalamıyor.
yaa inşallah en kısa zamanda bebeğinizin haberini alıverirsinizTanıdığınız varsa ondan destek alın bu doğum için yasal prosedürler konusunda. Sağlık koşullarını da burdan doktorunuzla beraber planlayarak giderseniz süper olur. Şimdiden hayırlsıı olsun bebeğinizi sağ salim kucağınıza alınbana da dua edin ne olur bebiş bende istiyorum aşılamam negatif maalesef bugün test sonucum çıktı. Tüp bebeği bekliyorum artık
Valla her şeyden önce orda tanidiklarimin olması, benim de daha önce 3 ay yasamis olmam, belli bolgelerde yaşami az çok biliyor olmam etkendi. O yüzden pek çok yeri arastirsam da oraya yogunlastim daha çok. Sonra orda uygun fiyatli ve çok iyi bir hastane buldum. Hastane maliyetlerinde detayli arastirmaya gittigimde en uygun fiyatli yerlerden biri burasiydi. Üstelik kapsamli ve büyük bir yerde vevturk dr dahi vardı. Sonra chicago ya tr den direk ucusla da gidilebiliyor olması hamileyken sahane olacaktı :) ancak her şeye rağmen yanımiza kimsenin gelemeyecek olusu ve ekstra maliyetleri karsilayamayacak durumda oldugumuz için burdaki konfor alanımdan, özel sağlık sigortamdan vs feragat edemedim. Maddiyat varsa her şey hallolur bence yapilmayacak bir şey değil. Ins siz gerceklestirirsinizmükemmel planbelli mi olur hayat peki neden chicago’ydu ?
yaa inşallah en kısa zamanda bebeğinizin haberini alıverirsinizrabbım sağlıkla versin en güzel şekilde inşallah
harika bilgilerValla her şeyden önce orda tanidiklarimin olması, benim de daha önce 3 ay yasamis olmam, belli bolgelerde yaşami az çok biliyor olmam etkendi. O yüzden pek çok yeri arastirsam da oraya yogunlastim daha çok. Sonra orda uygun fiyatli ve çok iyi bir hastane buldum. Hastane maliyetlerinde detayli arastirmaya gittigimde en uygun fiyatli yerlerden biri burasiydi. Üstelik kapsamli ve büyük bir yerde vevturk dr dahi vardı. Sonra chicago ya tr den direk ucusla da gidilebiliyor olması hamileyken sahane olacaktı :) ancak her şeye rağmen yanımiza kimsenin gelemeyecek olusu ve ekstra maliyetleri karsilayamayacak durumda oldugumuz için burdaki konfor alanımdan, özel sağlık sigortamdan vs feragat edemedim. Maddiyat varsa her şey hallolur bence yapilmayacak bir şey değil. Ins siz gerceklestirirsiniz
hoşgeldınben olsam büyük düşünür uçakta doğururdum uçakta doğduğu için o şirketden ömür boyu ücretsiz hava ulaşımı sağlardı+doğururken hangi ülke sınırına yakınsanız o ülkenin vatandaşı olurdu şöyle bir kanada sınırında falan olsa tadından yenmez hani :)
ben aslında hakkınızda hayırlı olsun demeye geldim :)
ben olsam büyük düşünür uçakta doğururdum uçakta doğduğu için o şirketden ömür boyu ücretsiz hava ulaşımı sağlardı+doğururken hangi ülke sınırına yakınsanız o ülkenin vatandaşı olurdu şöyle bir kanada sınırında falan olsa tadından yenmez hani :)
ben aslında hakkınızda hayırlı olsun demeye geldim :)
hoşgeldınçok teşekkür ediyorum, aslında evet bizde konuştuk en temizi havada doğurmak gibisineen ama ömür boyu ücretsiz ulaşım olayı şehır efsanesi malesef
durum buralara kadar gelmiş sen düşün gerisini cherry’cimMemlekette durum o kadar kötü mü yaf, çılgınca fikirlere sarmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?