- Konu Sahibi vuslatahasret
-
Aynen zamani degerlendirmem aktivite bulmam lazim. Film delisi biriyim ama sürekli ekran basinda olmak bagimlilik yapiyor bana :) geri tek kötü aliskanligim bu olsun dimiburayi bulmak iyi oldu hakikaten, bir kadini en iyi diger kadinlar anlar :) inanin catlicaktim, icim dolup tasti, esime bir anlat iki anlat, artik onu da ayni seylerle bogmaktan korrkuyorum. Anlatmiyorum artik. Ama davranislarim depresiflesti bu kez de suskun kalmaktan. Evliligime zarar vermek istemiyorum
Burayi yeni kesfettim ama cok da iyi etmisim gec bile kalmisim :) hakikaten evde durmak gunlerce tek basina izdirap verici. Heleki ingiltere gibi soguk insanlarin arasinda. Kültur cok farkli, asiri bireyseller. İste buna alisamiyorum. Disari da ciksam kalabaligin icinde yalnizim bu da beni daha cok yoruyor üzüyor. Bebek hic dusunmuyordum ama artik olsa fena olmaz hani diyorum, ancak master plani var, ins master bitince dusunuyoruz. Gülersin belki bilmiyorum ama herseyden korkar oldum yani bi ev hayvani almak cok sicak gelmiyor bana, sese aliskin degilim ya dusuncesi bile ürküttü. Bir vesvesedir aldi basini gidior ben de, korkuyorum esim evde yokken. Türkiyeye dönme istegimiz var esim de istiyor, insallah ben su master i bitirsem biraz da tecrube kazanabilirsem o sekilde donelim istiyor esim. O zamanin gelmesine odakli yasiorum resmen.
hayvanardan kokuyorsan bilemem canım..
ama en zararsızı balıktavsiye ederim.
bide sizden başka türk eminim vardır orada
araştırdınızmı hiç....,
master ini yapda biran önce dön ülkene inş.
rabbim sabır versin
(bu arda msjların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazıyor
butona tıklaarak o şekild e cevap yazabilirsin isim yazmaya uğrşma bide:))
Inan bende aynennn senin durumundayimYeni yeni ögreniyorummini bi akvaryum hos olur evet düsüncem bunu, yakinda Allah korusun kendi kendime konusacagima onlarla konusurum :) cok sagolun. Esimin arkadaslainin esleri var ama burda cogu insan calisiyor yani o yuzden pek can arkadas olma firsatimiz olmadi. Aynen bir an önce baslayip bitsin master im döneyim memleketime. Tekrar tesekkurler ;-)
canım ne güzel severek evlenmişsin eşin için herşeyi göze almışsınEşimle severek evlendim, onu cok seviyorum. Cok mutluydum onun hem kalbine hem aklina hem de kisiligine aşigim. Dogru insan derler ya ben onunla bu duyguyu hissettim. Fizanda da olsa onla giderdim yani. Evlenip buraya ingiltereye geldim. Esim zaten uzun süredir burad yasiyordu. Ancak 9ayi gecmesine ragmen ben alisamadim burya. Kendimi cok ama cok yalniz hissediyorum. İki üniversite mezunuyum ama henüz hic bi is yapamiyorum burda. Master icin cevap beklioruz henuz. Tek ümidim o. Gittikce kötülesiyor durumum hissediyorum, korkularim artti yalniz kalmaktan dolayi paranoid düsuncelerim ise oldukca fazla. Kendimi en cok uyuyunca iyi hissediorum. O yuzden paso uyuyorum. Londrananin bu puslu havasi da duygu durumumun kötülesmesine katkida bulunuyor oldukca. Hic bir is yapmak gelmiyor artik icimdem. Ne yemek ne temizlik.. en kötüsü de esimle olan iliskimizi yipratacak olma korkusu bu durumumunaslinda coook iyi ve elinden geleni yapmaya calisiyor, ama yine de beni anlamiyor ya da bana öyle geliyor. Aileme anlatamiyorum yasadiklarimi zira akillari ben de kalir ve cok üzülürler. Yalnizligim dertlerim icime akiyor büyüyor adeta,,, icimi bosaltmak istedim yazarak. Tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?