Yurtdışina evlendim ama alisamiyorum, cok mutsuzum :(

vuslatahasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
5
0
86
Diğer
Eşimle severek evlendim, onu cok seviyorum. Cok mutluydum onun hem kalbine hem aklina hem de kisiligine aşigim. Dogru insan derler ya ben onunla bu duyguyu hissettim. Fizanda da olsa onla giderdim yani. Evlenip buraya ingiltereye geldim. Esim zaten uzun süredir burad yasiyordu. Ancak 9ayi gecmesine ragmen ben alisamadim burya. Kendimi cok ama cok yalniz hissediyorum. İki üniversite mezunuyum ama henüz hic bi is yapamiyorum burda. Master icin cevap beklioruz henuz. Tek ümidim o. Gittikce kötülesiyor durumum hissediyorum, korkularim artti yalniz kalmaktan dolayi paranoid düsuncelerim ise oldukca fazla. Kendimi en cok uyuyunca iyi hissediorum. O yuzden paso uyuyorum. Londrananin bu puslu havasi da duygu durumumun kötülesmesine katkida bulunuyor oldukca. Hic bir is yapmak gelmiyor artik icimdem. Ne yemek ne temizlik.. en kötüsü de esimle olan iliskimizi yipratacak olma korkusu bu durumumun aslinda coook iyi ve elinden geleni yapmaya calisiyor, ama yine de beni anlamiyor ya da bana öyle geliyor. Aileme anlatamiyorum yasadiklarimi zira akillari ben de kalir ve cok üzülürler. Yalnizligim dertlerim icime akiyor büyüyor adeta,,, icimi bosaltmak istedim yazarak. Tesekkurler...

mrb
onca canınızı sıkan şey olmuş ama okurken asıl can alıcı nokta şu
'' Cok mutluydum onun hem kalbine hem aklina hem de kisiligine aşigim. Dogru insan derler ya ben onunla bu duyguyu hissettim. Fizanda da olsa onla giderdim yani. '' yazmışsınız
bu ne kadar güzel bir şey
onun için londraya kadar gitmişsin eminim o da senin icin cok seye katlanmıstır

maşallah nazar değmesin diyorum
yeni bir sehire alısmak zorken yeni bir ulkeye kulture alısmak daha zordur
ama su an yenı oldugun ıcın zor gelıyordur bence alısınca cok seveceksın
cunku sevdiğin orda ötesi var mıı
Allah bu mutluluğunuzu hep daim ettirsin
umarım mesleğinde senin icin güzel seyler olur

GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL ŞEYLER OLSUN

Son düzenleme:
canım rabbim yardımcın olsun
seni azıcıkta olsa anlıyorum
ben yurtdışında bulunmadım ama 6 saatlik gurbet yaşadm 2,5 yıl
her sesi her tıkırtıyı kendime sanardım..
her telefonun arkasından ağlar....balkondan kuşlara bakar onlar gibi uçup gitmk isterdim..
çok şükür geçti ogünler..az ağlaamadım her bayram dönüşünde
rabbim yardımcın olsun
seninki kat ve kat daha zordur eminim...
bende
eşimden her daim ilgi bekler..hatta benimle ağlamasını bile isterdim..
ama erkekler dha güçlü bu konuda...
yada çalıştıkları için seni anlamaları zor.....
bide evde zamna tek başına geçmezki ..türkiyedede geçmez
mesala bak böyle forumlra takılabilirsin
yurtdışında yaşayanlar ;gebeler;evliler;nişanlılar bir sürü guruplar var..
istediğine takıl zamna geçer..
sonra değişik yemkler dene tarifler dene
denmek hele harika olmuş iltifatları almak çok güze.l motive eder insanı
sonra bir kuş kedi balık al eve
onlar kadar masum dost bulamazsın
ve bebek düşünebilirsin
anne olmak demek zamanın su gibi akması demek
sana en iyi yoldaş olur emin ol...

türkiyeye dönmeniz imkansızmı??..

Çok tesekkur ederim. Haklısın sırf bu güzel kalpli insan (eşim) icin daha dirayetli olmaliyim. Bardagin dolu tarafina bakmaya calisinca kendimi iyi şansli hissediyorum. Evli misin bilmiyorum ama aslinda bakarsan esinle sorunun yoksa digerleri daha kolay asilir insaallah. Bunu bilsemdeicinde bulundugum sıkıntılı dönem itibariyle unutuyorum, hatirlattigin icin tesekkur ederim.

esınız tum gun calısıyor sızın ıse meskalenız yok haklı olarak zaman gecmek bılmıyor. ama kendınız meskul edıcek seylerı bulmak sıze kalıyor burayı bulmussunuz uye olup konu acarak zamanınızı gecırmeye baslamıssınız bıle fılm sıtelerıne gırıp fılm ızleyın bende ılk geldıgımde fılm sıtelerınden cıkamıyordum her gune bır hınt fılmı ızlıyordum ve bır bakıyordum aksam olmus

Burayi yeni kesfettim ama cok da iyi etmisim gec bile kalmisim :) hakikaten evde durmak gunlerce tek basina izdirap verici. Heleki ingiltere gibi soguk insanlarin arasinda. Kültur cok farkli, asiri bireyseller. İste buna alisamiyorum. Disari da ciksam kalabaligin icinde yalnizim bu da beni daha cok yoruyor üzüyor. Bebek hic dusunmuyordum ama artik olsa fena olmaz hani diyorum, ancak master plani var, ins master bitince dusunuyoruz. Gülersin belki bilmiyorum ama herseyden korkar oldum yani bi ev hayvani almak cok sicak gelmiyor bana, sese aliskin degilim ya dusuncesi bile ürküttü. Bir vesvesedir aldi basini gidior ben de, korkuyorum esim evde yokken. Türkiyeye dönme istegimiz var esim de istiyor, insallah ben su master i bitirsem biraz da tecrube kazanabilirsem o sekilde donelim istiyor esim. O zamanin gelmesine odakli yasiorum resmen.

Aynen zamani degerlendirmem aktivite bulmam lazim. Film delisi biriyim ama sürekli ekran basinda olmak bagimlilik yapiyor bana :) geri tek kötü aliskanligim bu olsun dimi burayi bulmak iyi oldu hakikaten, bir kadini en iyi diger kadinlar anlar :) inanin catlicaktim, icim dolup tasti, esime bir anlat iki anlat, artik onu da ayni seylerle bogmaktan korrkuyorum. Anlatmiyorum artik. Ama davranislarim depresiflesti bu kez de suskun kalmaktan. Evliligime zarar vermek istemiyorum

dedıgınız gıbı bu sekılde bunalmaktansa fılm ızleyın ekran bagımlısı olun derım bakın bende yurt dısındayım ılk geldıgımde ınanılmazdı gercı herkese kendı derdı buyuk derlerya benımkıde bana buyuk gelıyor ıste

neyse sen ılgını ceken fılmlerı ızlemeye basla her gun bır fılm sımdılık sana yetıcektır mesela ben hınt fılmı sevıyorum gunde bır fılm bakıyordum 3 saat su gıbı gecıyordu

hayvanardan kokuyorsan bilemem canım..
ama en zararsızı balık tavsiye ederim.
bide sizden başka türk eminim vardır orada
araştırdınızmı hiç....,
master ini yapda biran önce dön ülkene inş.
rabbim sabır versin
(bu arda msjların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla yazıyor
butona tıklaarak o şekild e cevap yazabilirsin isim yazmaya uğrşma bide:))

Son düzenleme:

Yeni yeni ögreniyorum mini bi akvaryum hos olur evet düsüncem bunu, yakinda Allah korusun kendi kendime konusacagima onlarla konusurum :) cok sagolun. Esimin arkadaslainin esleri var ama burda cogu insan calisiyor yani o yuzden pek can arkadas olma firsatimiz olmadi. Aynen bir an önce baslayip bitsin master im döneyim memleketime. Tekrar tesekkurler ;-)

Zamanla alışırsın canım.
İnsan nelere alışıyor.
Sürekli evde oturma, çık gez alışveriş yap mesela.
Londra cok güzel görülecek coook yerleri var.
İngilizcen vardır kesin, kaybolma korkun olmaz.

daha yeni sayılır evliliğiniz...
zamanla oturacaktır zaten...
madem eşinlede mutlusun kendini motive et sürekli...
uğraşacak bişeyler bul...
allah yardım etsin..

canım gördün mü bilmiyorum ama sitede ingiltere de yaşayanların tanısması ıcın acılmıs bır topık var oradan arkadas edınırsın belkı bellı mı olur emınım cok zordur ama oraya alısırsın bence bır sure sonra bende turkıyedeyım ama yalnızım bulundugum sehırde ben kendımı atıyorum dısarı cok guzel bır yuruyus yapıyorum kendıme gelıyorum... umarım kısa sure ıcersınde alısırsın aslında çok sevdıgın bı ınsan varken yanında yasamana bak uyumayı bırak hemen...:)

ben de iki yıla yakındır londradayım, ilk zamanlar çok bunaldım ama yalnızlığa alıştım. arkadaşlarım var ancak pek samimi değiliz.
film dizi kadınlar kulubu vs geçiriyorum zamanı. en azından sizin dönüş planınız var bizde öyle bir plan dahi yok

canim tek basina yapilacak o kadar sey varki
mesela ingilizceni gelistirmek icin tv izle, internetten film/dizi izle, yeni yeni yemekler pastalar ogren, kitap oku,
cik gez alisveris yap, disarida guzel bir cafeteryada cahve ic terasda icin rahatlar, aksamlari veya haftasonlari
esinle cikin eglenin, esinin arkadaslariyla bulusun haftasonlari, eminim tanidigi ciftler vardir, evine cicekler al
onlarla ilgilen, kendinle ilgilen suslen puslen keyfin yerine gelir :) internette arastirmalar yap kendini gelistir...
yapacak o kadar sey varki

Son düzenleme:
haklısın, alışma sürecindesin... ama burada eşi sebebiyle orta doğuya gitmiş arkadaşlar var misal, açıkçası onlardan daha şanslı ve avantajlısın...
londrayı gezebilirsin ufaktan başlayıp, sokaklarını gezmek istemezsen bile değişik müzeler var, alışveriş merkezleri var ne bileyim sıkılmazsın en azından...
seni sıkmayan bir ülkede olman senin şansına kesinlikle, silkinip bunu değerlendirmelisin kısacası...

Selam , Oncelikle ingiltere diye bir forum var.

http://www.kadinlarkulubu.com/yurtdisi-paylasim-ingiltere-f172/

Buraya bakarsan kafana gore arkadaslar bulabilirsin. Alismaman normal. Turkiye cok daha canli , sicak bir yer. Burasi da donuk ve soguk. Guzel yanlari, muzeler , sinemalar, doga faliyetleri, cilek bahceleri vs vs. Londra disina gitmeyi dusundugum yerler var. Istersen beraber gidebiliriz. Yalniz depresyonda, kavgaci ve SIKICI olma, hele at gozlugu hic takma:)) Onun disinda buraya alismana yardim edebilirim. Yeteri kadar derdimiz var. Arada bir gulmek ve eglenmek lazim.

Inan bende aynennn senin durumundayim 9 aydir burdayim (danimarka)ve alisacgima gittikce kotu oluyorum.. Esim sabahbcikio aksam geliyor... Ve senin sansin esinle mutlu olman... Bizim esimlede sorunlarimiz basladi artik ne dusunecegimi bilmiyorum... Havasi hep kapali yada yagmur, soguk insanlar soguk Yuregim usuyor annem

Ah arkadasim ya duygusal dalgalanmalar yasaman cok normal. Sakin kizma kendine almanya olsa yine neyse diycemde londra orasi

ne havasi ne gidasi hicbirsey bizim bunyeye uygun degil.

Londrada okudum birsure. Bende zor alismistim. Hatta orada sunu dusunmustum ya buraya hic dil bilmeden evlenerek gelseydim.

Ama soyle dusun enazindan esin destek sana. Yalniz degilsin. Orada birine guvenmek, sarilip aglayabilmek dahi luks

Belli bir zaman esigi var onu bir atlatsan insallah birdaha alisirsin. Spor salonlari, cesitli kurslar arkadas bulmak icin ideAldir

Sabir...

canım ne güzel severek evlenmişsin eşin için herşeyi göze almışsın
ama biraz daha sabretmen gerekiyor 9 ay o kadar uzun bir zaman
değil ki daha alışırsın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…