- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Buradaki arkadaşı sahiplendirmiş, millet kedi köpek götürüyor kuşa kim ne diyecek falan demiş. Veterinere götürüp bir rapor alınıyormuş sanırım kimsede bir şey demiyormuş…Zaten o “Bu sefer götüremesem bile arabayla gelince götürürüm” kafasında girmiş bu işe,tabi arabayla gelene kadar ki süreçte kime güvendiğini söylememe gerek yok sanırımNasıl oluyor bilmiyorum ama kuzeninizin sahiplenmeden önce tüm ihtimalleri öğrenerek hareket etmesi gerekmez miydi?
Kuş da zor bence.Herkesin hayvanını neden kabul ettiniz? Kediye alerjiniz de varmış. Olmasa bile bakımları zordur kuş hariç. Ben kabul etmezdim
SağolunAyy cok tatlisiniz.Alerjiniz oldugu halde kedicigi de bakicilik yapiyorsunuz. Keşke boyle biri olsa cevremde dedim. Kuş bilgim yok. Ustte kalsin konu.
Arkadaşım da komşum da anahtar bırakmayı teklif etti ama çekindim açıkçası…Evlerinden bir şey kaybolsa zan altında kalmak istemediğim için bir de kedi 2 hafta kalacak dayanabilirim diye bende dursun dedimHerkesin hayvanını neden kabul ettiniz? Kediye alerjiniz de varmış. Olmasa bile bakımları zordur kuş hariç. Ben kabul etmezdim
Söz konusu hayvanlar olunca sanırım hayır diyemiyorum, bir de kalış süreleri kısa diye sorun olmayacağını düşündüm.Bir bilgim yok da siz de iyi sabırlıymışsınız.
Rahatsızlığınız varken neden tüm bu hayvanları kabul ettiniz ki?
Bizimkileri sadece durdukları odada salıyorum oyun parkları var kafesin üstüne monte edilen kakaları ve tüyleri yine kafese düşüyor. Bir de 3-5 tüyle toplu iğne ucu kadar birkaç kaka oluyor yerde bence fazla bir zahmeti yok,kafeslerini düzenli temizleyince de kirlenmiyor etraf fazla.Kuş da zor bence.
Tüyler sürekli etrafta.
Temizlik çok sıkıntı.
Öyledir.Bizimkileri sadece durdukları odada salıyorum oyun parkları var kafesin üstüne monte edilen kakaları ve tüyleri yine kafese düşüyor. Bir de 3-5 tüyle toplu iğne ucu kadar birkaç kaka oluyor yerde bence fazla bir zahmeti yok,kafeslerini düzenli temizleyince de kirlenmiyor etraf fazla.
Aslında haklısınız…Benimkilerin odası belli,o yüzden kafeslerinin kapısı hep açık,kafesin tepesinde oyun parkları var diledikleri gibi girip çıkıyorlar. Genelde uyumaya yem yemeye giriyorlar kafese.Kuş almanın köle ticaretinden farkı yok gözümde. Her kuş sahibi de bu ticarete destek oluyor.
Kafeste kuş olur mu ? İçim daralıyor o hayvanları kafeste gördükçe. Bilmiyorum nasıl bitireceğiz bu olayı
Aynen katılıyorum. Türlerinden dolayı dışarıda da yaşayamazlar kesinlikle üretimleri de satışları da yasaklanmalı.Kuş almanın köle ticaretinden farkı yok gözümde. Her kuş sahibi de bu ticarete destek oluyor.
Kafeste kuş olur mu ? İçim daralıyor o hayvanları kafeste gördükçe. Bilmiyorum nasıl bitireceğiz bu olayı
Bunları kuzenimin arkadaşına komşusu getirmiş. Torununa almışlar, tabi bakamayınca hemen başkasına paslamışlarYeni nesil Adile Naşit gibi göründünüz gözüme.
Muhabbet kuşu sahiplenmek nasıl oluyor o kısmı anlamadım.
Sokakta buldu desem hadi bir tane bulunur, bunlar bir de çift.
Bizim yan dairede komşunun kuşları var ve 24 saat ötüyorlar. Ciddi tahammül gerek.
Umarım bilenler yardımcı olur size.
O merdane bana değil, değil miBunları kuzenimin arkadaşına komşusu getirmiş. Torununa almışlar, tabi bakamayınca hemen başkasına paslamışlar
Doğru çok sayıda olunca o da zor.Kuş da zor bence.
Tüyler sürekli etrafta.
Temizlik çok sıkıntı.
Ay yok estağfurullahO merdane bana değil, değil mi
Ben masumum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?