Yurtdışına taşındığımız için oğlumun beşiğini ağlayarak yolcu ettim

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Arkadaşlar ; biz güzel bir is teklifi aldık yurtdışına yerleşiyoruz 5.5 aylik bir bebefik var ilk çocuğum cok severek ona oda yaptık. Oyuncaklar oto koltuğu vs aldık. Beşiğini dolabini oto koltuğunu satışa sunmuştum bunlardan yalnızca beşikte 3 aydır yatıyor. Besik ile ben bir bag kurmuşum sanki ucuza 1600 tl ye besik ve yatağı sattigimdan mi bilmiyorum tum evi sattık bu besik kadar koymadı bana bir beşik beni yıktı indirdiler assagi ben ağlamaktan heder oldum. Kapida gördüm yüklerken acaba 1600 tl için satmasa miydim gidene kadar tesellim düşerdi geri mi getirin desem aklimda o kadar soru işareti var ki ayni kisi aradı diger esyalarida almak istediğini söyledi çünkü ürünlerde tek nokta kusur yok. Belki Bir besik pahallı bisey degil ama o besik bana ne kiymetliymis ne yapsam bilmiyorum.

Kıyamam ya. Satmışsınız artık geri alsanız da ne olacak ki? Yurt dışına götürebilecek misiniz?

Oyy, satmayın kıyamam ya. Geri alma şansınız yok mu? Belki çok sevdiğiniz birine hediye bile etseniz daha iyi hissederdiniz.

Şimdi başka bir minnoş bebek kullanacak öyle düşünün. Daha nice güzel eşyaları olur inşallah annesi kıyamam
Ben de bebeğim küçükken gorumcemin çocuğu oyuncağımizi kırmıştı.ona ağlamıştım daha benim bebeğim hiç oynamadi bile diye. Şimdi gülüyorum o halime

Ne güzel bir fırsatınız olmuş..

Önemli olan sağlığınız yerinde olsun.

Bebeğinize ait olan her şeye duygusal bağ kurmuşsunuzdur ama dediğim gibi sağlığı yerinde olsun. Gittiğiniz yerde de ona özel, zevkle alışveriş yapacaksınız onlarında güzel anısı olacak..

Şimdi sizde, yorgunluk, hüzün, mutluluk hepsi birbirine karışmıştır. Zamanla geçecektir..

Satmasaydiniz evinize dekor olarak mı kullanacaktiniz? Çok değil bir sene sonra zaten kaldiracaktiniz atlayip kendine zarar vermesin diye.
Ne güzel yurtdışında yeni bir sayfa acacaksiniz. Gidince en güzelini yine alırsınız . Bence tüm eve veda etmek, hayatınızın bir anda değişecegi gerçeği, oradaki koca belirsizlik, ailenizin çocuğunuzun büyümesini kaciracagi gerçeği falan o kadar üzüldünüz ki en son besige gelince koyverdiniz kendinizi.
Çok normal,belirsizlikler ortaya çıkınca konfor alanindan çıkmak istemeyen beyin böyle şeyler yapip insanı üzüyor.
Umarım yeni sayfanızda daha mutlu olursunuz. Esyadir, eskir atılır ,satılır. Ailenize bir şey olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…