Yurtdisinda ailesinden ayri yasiyanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Benim derdim yurtdisinda özellikle annemin kmlerce uzaginda yasamak Esim istiyor diye yurtdisindayiz ama bazen özlemden cildiricak. Gibi oluyorm cok özlüyorumm ailemii, ee dön o. Zaman diyorsaniz, Esim türkiyeye dönmek istemiyor, bazen bende türkiyenin durumuna üzülüp geri dönmeye emin olamiyoorum , ama annemi Cook özlüyorumm

Canim kiyamam

Bende yasadim o duygulari

Annemle telefonda konusamazdim aglamaktan

Ruyamda babami gorur ciger sizisiyla uyanirdim

Cook zor gurbet umarim alisirsin

Ben Turkiyedeyim simdi

Tekrar gitme gundeme geliyor bazen

Gidesim geliyor ama

Hasretlik eziyor yapamam yine sanirim

İnsallah alisirsin

Birkac sorum olacak
Ne kadar zamandir yurt disinda yasiyorsun?
Esin yabanci mi?
Neden yurtdisinda yasamak istiyor? Is sebebiyle mecburi mi, yoksa ozel bir sebebi yok mu?

Ben de uzun yillardir yurtdisinda yasiyorum, ailem burda ama yine de seni cok cok iyi anliyorum. 2 sene icinde Turkiye'ye doncez biz de zaten. Ben dunyalik seyler icin baska bir ulkede yasamak istemiyorum. Benim icin onemli olan sevdiklerimle yasamak, boyle omur boyu hasret cekiyoruz. Benim de cok ozledigim, surekli dusundugum insanlarim var Turkiye'de. Omur boyu boyle yasamaya hic niyetim yok.
.

Son düzenleme:
Birkac sorum olacak
Ne kadar zamandir yurt disinda yasiyorsun?
Esin yabanci mi?
Neden yurtdisinda yasamak istiyor? Is sebebiyle mecburi mi, yoksa ozel bir sebebi yok mu?

Ben de uzun yillardir yurtdisinda yasiyorum, ailem burda ama yine de seni cok cok iyi anliyorum. 2 sene icinde Turkiye'ye doncez biz de zaten. Ben dunyalik seyler icin baska bir ulkede yasamak istemiyorum. Benim icin onemli olan sevdiklerimle yasamak, boyle omur boyu hasret cekiyoruz. Benim de cok ozledigim, surekli dusundugum insanlarim var Turkiye'de. Omur boyu boyle yasamaya hic niyetim yok.
.

Esim yabanci degil türk, Okumak. Icin geldim yurtdisina 8 sene oldu, üniversitede tanidim esimi o. Burada kalmak istedi okul bitince simdi calisiyoruz ama özlem var

Esim yabanci degil türk, Okumak. Icin geldim yurtdisina 8 sene oldu, üniversitede tanidim esimi o. Burada kalmak istedi okul bitince simdi calisiyoruz ama özlem var

Aynen ben de 8 yildir yurtdisindayim. Seni anliyorum. Meslekleriniz ne bilmiyorum ama Turkiye'de is imkani olmayan bir meslek degilse cok da sorun olmayabilir donmek. Ama esinin ailesi filan hep yurtdisindaysa O da donmek istemeyebilir. Evlenince durumlar biraz karisiyor sanirim.
Turkiye'ye tatillerde gelebiliyor musun?

Bende yurt disindayim hergun net uzerinden gorussem de annemi coooooook ozluyorum

bende yurtdisinda okuyorum ve cok ama cok uzagim. ayni duygulari bende yasiyorum hele ilk geldigim zamanlarda nefes alamiyodum cunku ben unvyi falan hep onlarin yaninda okudum hic ayrilmamistim ama sukurki atrik donusum yakin :) Allah yardimcin olsun ama en azindan esin bir destek sana tek basina yasamaya calisanlarda var :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X